jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

12. mjesec 2014. godine


31.12.2014. Aktualnosti
Boomov šampanjac i vatromet točno u podne "Doček dočeka" nazali su Boomovci vrijeme od 10 ujutro pa do dalje i pozvali svoje stalne goste i sve one željne zabave da im se pridruže i u ugodnom društvu odbrojavaju posljednje dane ove godine. Bilo je tu šampanjca, hostesa, vatrometa i bogatih nagrada. Doček dočeka, pa 'ko'dočeka.
čitanja | Više >>>

31.12.2014. Aktualnosti
Dječja Nova godina pod satom, razuzdana i razdragana Veselo, kako to i dolikuje zadnjem danu u godinu, bilo već od ranog jutra, i dobro je da se netko sjetio djece pa da im razuzdano i razdragano, pjesmom i plesom, igrama i šalama, smijehom i dječjim šampanjcem poželimo sretnu Novu godinu.
čitanja | Više >>>


31.12.2014. Glazba
Intrade - dva i pol sata nemjerljivog doživljaja Što je onoj dvojici političara koji su nas na početku pozdravili znači pjesma Croatio iz duše te ljubim kad će već sutradan nastaviti po starom?
čitanja | Više >>>

31.12.2014. Aktualnosti
Caffe bar Štedna: Mi smo napisali scenarij, vi režirajte najluđu noć u godini Za goste su pripremili piće dobrodošlice i bogati švedski stol te ogromne količine dobre zabave.
čitanja | Više >>>

31.12.2014. Aktualnosti
Prevareni Virovitičanin: Umjesto mobitela vrijednog 1500 kuna dobio uređaj od 150 kuna U posljednje vrijeme zabilježeno je nekoliko slučajeva prijevare kod kupovine putem interneta pa policija savjetuje oprez.
čitanja | Više >>>

30.12.2014. Humanitarna akcija
Božićno darivanje HNS-a najpotrebnijima Neprocjenjivo je dobiti osmijeh djeteta i osjetiti tu pozitivnu energiju i veselje“ rekao je Marijan Rengel, predsjednik HNS-a Virovitičko-podravske županije i općinski vijećnik HNS-a u Općini Pitomača.
čitanja | Više >>>

30.12.2014. Poljoprivreda
Gorak je ratarima hrvatski šećer! Pa na kome je rizik? Samo na rataru. Sjemenari i zaštitari su naplatili svoje sjeme i zaštitu, kamiondžije prevezli i prevoze repu, šećerane preuzele po nižoj cijeni od ugovorene. Pa stvarno da se odreknu i proizvodnje repe, a sigurno im se smuči i svaki puta kada nešto pošećere.
čitanja | Više >>>


30.12.2014. Aktualnosti
Doček dočeka, pa  'ko'dočeka U srijedu 31. prosinca od 10 sati bit će šampanjca, hostesa, vatrometa i bogatih nagrada.Pozivamo sve ranoranioce, putnike namjernike, mame i tate, penziće i sve ostale koji vole nešto drugačije ili jednostavno ne mogu ostati budni do ponoći", poručuju Boomovci.
čitanja | Više >>>

30.12.2014. Zanimljivosti
Nakon što je iz azila u Virovitici udomila kujicu Miffy, glumica Ana Majhenić se vratila i po njezinu majku Glumica često posjećuje azil u Virovitici. Šeta sa psima, igra se i čisti im kućice. I na društvenim mrežama prati rad udruga za zaštitu životinja i pomaže im.
čitanja | Više >>>

30.12.2014. Gospodarstvo
Auto Tomo – S nama ste sigurni na cesti „Ljubav prema vozilima potječe još iz dječačkih dana od sedam,osam godina kada sam u garaži moga oca gledao kako se auti održavaju i servisiraju“- govori gospodin Tomislav Ivanac vlasnik firme „AUTO TOMO“
čitanja | Više >>>

30.12.2014. Kultura
Natječaj za najbolji esej: „Auschwitz, 70 godina od oslobođenja" Židovska općina Virovitica, na temelju odluke o realizaciji projekta Ausscwitz, 70 godina poslije od 21. 11. 2014. raspisala je natječaj za najbolji tekst, esej na temu „Ausscwitz 70 godina nakon oslobođenja“.
čitanja | Više >>>

30.12.2014. Promet
U Općini Voćin asfaltirano 1300 metara nerazvrstanih cesta Uz sufinanciranje Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije ceste su asfaltirane u u sklopu Programa održivog razvoja lokalne zajednice u 2014.
čitanja | Više >>>

30.12.2014. Poljoprivreda
Osnovana Udruge korisnika sustava navodnjavanja „Novi Gradac – Detkovac“ Naglašeno je kako osnivanje Udruge poljoprivrednih proizvođača korisnika sustava navodnjavanja „Novi Gradac – Detkovac“ ima višestruku važnost u poljoprivrednoj proizvodnji.
čitanja | Više >>>

30.12.2014. Obrtništvo
Obrtnička komora u 2015.godini: Unatoč drastočnom smanjenju sredstava rad na unapređenju obrtništva I dalje će raditi na zaštiti tradicijskih obrta, zastupati interese svojih članica i članova pred tijelima državne, regionalne i lokalne uprave te razvijati domaće i međunarodne strukovno povezivanje.
čitanja | Više >>>

29.12.2014. Priroda društva
Papa poručuje, Kaptol ne čuje U redovnom predbožićnom obraćanju Rimskoj kuriji, papa Franjo, ustrajan u svojoj vjernosti Evanđelju, priredio je novo blagdansko iznenađenje. Iako očekivano dosljedan u namjeri da ozdravi boležljivu Kristovu Crkvu, malo tko se nadao da će ovoga puta objaviti javno njenu aktualnu duhovnu dijagnozu. Prisutni svećenički zbor mlakim je pljeskom na kraju govora dao do znanja da im nije bilo ugodno, no papa je posve jasan: „Prije liječenja treba biti svjestan bolesti“.
čitanja | Više >>>

29.12.2014. Kota Lj. R. Weissa
Ljubo R. Weiss: Kolindina politička erotika Prvi dojam: u nedjelju je Ivo Josipović izgubio izbore, odnosno izgubit će drugi krug 11. siječnja 2015.Otkuda, za neke, a to je blizu 40 % biračkog tijela u RH, tako smjela prognoza?
čitanja | Više >>>

28.12.2014. Politika
U Virovitičko-podravskoj županiji najviše glasova Kolindi Grabar Kitarović Kolinda Grabar Kitarović u prvom krugu predsjedničkih izbora na području Virovitičko-podravke županije dobila je 15.002 glasova li 43,04 posto. Ivo Josipović dobio je12.577 glasova ili 36,09 posto. Za Ivana Siničića glasovalo je 5.101 birač ili 14,64 posto, a za Milana Kujundžića 1685 birača ili 4,83 posto.
čitanja | Više >>>

28.12.2014. Politika
U Virovitici najviše glasova dobio Ivo Josipović Prema podacima DIP-a u Virovitici su obrađena sva izborna mjesta. Ivo Josipović je dobio 38,51 posto glasova, Kolinda Grabar Kitarović 36,90 posto, Ivan Siničić 18,09 posto, a Milan Kujundžić 4,85.
čitanja | Više >>>

28.12.2014. Aktualnosti
Cajka u Lijepom našom: Bravo dečki iz HDZ-a, Virovitica vam Nedu neće zaboraviti Što Neda Ukreden radi u emisiji Lijepom našom, tko ju je pozvao i tko to plaća, zavapio je vijećnik Siniša Prpić na Aktualnom sati Gradskog vijeća.
čitanja | Više >>>

28.12.2014. Feral Tribune
Boris Pavelić: Feral je više od novina – postao je stav, poruka, vrijednost Knjiga Borisa Pavelića publiciste, novinara i kolumniste riječkog Novog lista, Smijeh slobode – uvod u Feral Tribune, koja na 680 stranica opisuje 25 godina kultnog političko-satiričnog lista očekivano je izazvala veliki interes javnosti ne samo u Hrvatskoj već i šire. Danas prenosimo intervju kojeg je Boris dao mostarskom portalu tačno.net. Pavelić govori o fenomenu Ferala, o tome zašto je i kako Feral postao više od novine – sinonim slobodnog uma - sloboda da se misli i piše, čita i razgovara, o progonu ljudi koji su radili u Feral Tribuneu ali i o tome kako je propaganda protiv feralovaca i kampanja gašenja Ferala bila suštinski neuspješna: nije ugašena slobodna riječ njegovih novinara. S Borisom je razgovarao Amer Bahtijar.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net