jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

10. mjesec 2014. godine


31.10.2014. Poljoprivreda
Novi uvjeti otkupa - kraj za šećernu repu? Naše šećerane ne znaju poslovati s pozitivnom nulom. Ako ne zarade 300 mlijuna, oni su u panici. Ovakvim načinom poslovanja, sami sebe ćemo zatvoriti, neće nas zatvoriti Europa.
čitanja | Više >>>

30.10.2014. Gospodarstvo
U Virovitičko-podravskoj županiji mjerama samozapošljavanja osnovano 340 tvrtki O svojim iskustvima govorile su bivše nezaposleno osobe koje danas vode uspješne tvrtke ili obrte na području ugostiteljstva, metaloprerađivačke industrije, slastičarstva, marketinga i zdravstva.
čitanja | Više >>>


30.10.2014. Gospodarstvo
Graditelji: za popunu kapaciteta koristiit primjer zapošljavanja domaće operative Članovi Strukovne grupe graditeljstva i projektiranja suglasni su da formiraju zajedničke uvjete i ponude na objavljene natječaje.
čitanja | Više >>>

30.10.2014. Zabava
Nakon 30 godina braka Darko ponovno zaprosio mladenku Vesnu Veselo je bilo ovih dana u Lozanu, uz kočiju, tamburaše, rodbinu i prijatelje.
čitanja | Više >>>

30.10.2014. Gospodarstvo
Obilježen dan Turske U ime poslovne zajednice Virovitičko-podravske županije, bio nazočan i Milan Vanđura, direktor HGK – Županijske komore Virovitica.
čitanja | Više >>>

30.10.2014. Gospodarstvo
Međimurska terapija protiv proračunske jesenje depresije Interesne skupine upuštaju seu svakovrsne oblike pritisaka ne bi li dobile veći udio novca poreznih obveznika, a ako već ne mogu računati na to, onda bar nastoje ne naći se u stavkama na kojima se štedi.
čitanja | Više >>>

29.10.2014. Turizam
U utorak 4. studenog svečano otvorenje kurije Janković u Kapeli Dvoru Projekt akronima „Drava4Enjoy“, najveći je projekt trećeg poziva za prijavu projekata za financiranje bespovratnim EU sredstvima iz IPA prekograničnog programa Mađarska-Hrvatska 2007-2013
čitanja | Više >>>


29.10.2014. Politika
Natječaj za studentski program Akademije za politički razvoj Prijaviti se mogu studenti sa svih studijskih programa na visokim učilištima u Hrvatskoj (neovisno o studijskom području)
čitanja | Više >>>

29.10.2014. Gospodarstvo
Otvoren Informacijski centar Europe Direct Virovitica Europe Direct je besplatna informacijska služba za građane, koju financira Europska unija, a nalazi se u prostorijama VIDRA-e, Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.
čitanja | Više >>>

29.10.2014. Aktualnosti
Svi ginekolozi virovitičke bolnice uložili priziv savjesti Za pobačaje na zahtjev bolnica je angažirala specijalistu ginekologa izvan bolnice koji prima 2.500 kuna.
čitanja | Više >>>

29.10.2014. Ekologija
U Noskovačkoj Dubravi započeo Godišnji susret ravnatelja Javnih ustanova Republike Hrvatske U utorak, 28. listopada, u Informativno edukativnom centru Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije u Noskovačkoj Dubravi, započeo je Godišnji susret ravnatelja Javnih ustanova (županijskih, gradskih i općinskih) koje se bave zaštitom prirode.
čitanja | Više >>>

29.10.2014. Zabava
Glasujte za najbolje seosko domaćinstvo i osvojite ručak! Od početka godine na Gastrofej se prijavilo 51 gospodarstvo. U užem izboru otsalo je njih 8, među njima i Zlatni klas Otrovance.
čitanja | Više >>>

29.10.2014. Obrtništvo
Obilježena 20. godina Područne obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Posebno smo ponosni na obrazovne aktivnosti - u 20 godina rada u našoj komori majstorski ispit položilo je 1350 kandidata.
čitanja | Više >>>

28.10.2014. Poljoprivreda
Prošlotjedna kiša - nove štete zbog velikih oborina Dio poljskih radova bio je nemoguć zbog neprestanih kiša i prošli tjedan, a kratka stanka nije dovoljno prosušila tlo da bi se obavili svi potrebni radovi.
čitanja | Više >>>

28.10.2014. Gospodarstvo
Slovaci zainteresirani za med i ljekovito bilje Virovitičko-podravske županije Slovačka je jedan od najznačajnijih vanjskotrgovinskih partnera Virovitičko-podravske županije - gospodarska razmjena je 500 tisuća dolara od kojih je izvoz 400 tisuća dolara.
čitanja | Više >>>

28.10.2014. Aktualnosti
Iz Virovitice krenula konferencija o prevenciji kardiovaskularnih bolesti Virovitica je odabrana jer u Virovitičko-podravskoj županija najviša smrtnost od kardiovaskularnih bolesti u Hrvatskoj.
čitanja | Više >>>

27.10.2014. Poljoprivreda
Kako se postaje prvak u oranju? Ore se polako, svega tri-četiri kilometara na sat, tako da se svaka brazda pozna i ne raširi. Iako nisam pretjerano trenirao za natjecanje, ja u tome uživam i vjerojatno odatle i uspjeh.
čitanja | Više >>>

27.10.2014. Politika
Ako imaš mnogo daj od svog bogatstva, ako imaš malo daj od svog srca Ne zaboravljajući trajne posljedice nastale uslijed poplava u nama susjednim selima i gradovima, a držeći kao HNS-ovci do obrazovanja kao najvažnije odrednice svakog društva, odlučili smo uoči Svjetskog dana međusobnog pomaganja, pomoći onima, koji ne traže puno, a trebaju najosnovnije – znanje kako bi imali budućnost u rukama i hranu kako bi tu budućnost dočekali
čitanja | Više >>>

27.10.2014. Sport
U Virovitici održana redovita skupština Hrvatskog Powerlifting Saveza Na redovitoj skupštini Hrvatskog Powerlifting Saveza održanoj u subotu 25.listopada u Virovitici razmatrani su klubovi koji su zatražili pristup Savezu.
čitanja | Više >>>

27.10.2014. Prosvjeta
U Mjesecu hrvatske knjige Učenici 1.a razreda O.Š. Eugena Kumičića postali članovima školske knjižnice Mjesec hrvatske knjige obilježava se svake godine i to u periodu od 15. listopada do 15. studenog te u tom periodu učenici prvih razreda postaju članovima školske knjižnice.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net