jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

8. mjesec 2014. godine


31.08.2014. Aktualnosti
Dan sjećanja na prvu oslobodilačku akciju u Domovinskom ratu Obilježena je 23. obljetnica oslobođenja Jasenaša u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske podružnice Virovitičko-podravske županije ogranka Virovitica klub „Sokol“.
čitanja | Više >>>

30.08.2014. Gospodarstvo
Poruka Balkancima: 'Jednom bauštelci, uvijek bauštelci' Kakvu perspektivu ima zemlja u kojoj nove generacije ekonomista uči profesor koji ne zna da su sastavnice BDP-a osobna potrošnja, državna potrošnja, investicije i izvoz.
čitanja | Više >>>


30.08.2014. Politika
Predizborno potapanje Mesića Riječ je o nacionalnome pamćenju, o sposobnosti nacije da pamti vlastitu povijest i racionalno misli o sebi samoj. A eto, mi Hrvati, narod pun modrica od busanja u prsa, ostavštinu vlastitog predsjednika potopimo kao da je upotrijebljena toaletna maramica
čitanja | Više >>>

30.08.2014. Aktualnosti
Čišćenje povijesti – od Hrvatske do Vatikana U povodu Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih režima, profesor povijesti i zemljopisa Tomislav Karamarko održao je prigodan nastavni školski sat u kojem je iznio viziju nove hrvatske budućnosti kroz perspektivu pročišćavanja povijesnih udžbenika koji iskrivljuju činjenice i uljepšavaju sliku “zloglasne jugoslavenske diktature”, što je glavna prepreka razvoju modernog hrvatskog društva: “Kad HDZ dođe na vlast, najprije ćemo napraviti lustraciju. Onda ćemo tog zločinca Tita protjerati sa svih ulica i trgova u Hrvatskoj, i najvažnije, moramo konačno srediti hrvatsko školstvo. A ne kao danas, da nam neki kvazipovjesničari pišu povijest onako kako njima odgovara” – poručuje glasno.
čitanja | Više >>>

30.08.2014. Ekologija
Ciglane IGM i Opeco u stečaju isključene iz sustava trgovanja emisijskim jedinicama CO2 Za 13 tvrtki koje su u Hrvatskoj iskoristile mogućnost i kao mala postrojenja dobile od Ministarstva zaštite okoliša isključenje iz sustava trgovanja emisijskim jedinicama Vlada je u četvrtak prvi put utvrdila i jednokratnu godišnju naknadu koju plaćaju ako prijeđu razinu emisije dopuštenu alokacijskim planom.
čitanja | Više >>>

30.08.2014. Kultura
U Dječjem vrtiću Suncokret otkiven zidni mural Nakon otvorenja popraćenog pjesmom, plesom i druženjem, djeca su se likovno izražavala na zidu s mozaikom. Autorica ideje i mozaika je ravnateljica vrtića Dupan Lovrić, koja je zadovoljna jer se njezino djelo dopalo i djeci i roditeljima.
čitanja | Više >>>

30.08.2014. Sport
Slatinčanin Josip Grahovac svjetski hrvački prvak u veteranskoj konkurenciji Svjetsko veteransko prvenstvo održano je u Beogradu u sportskom centru “Šumice”.
čitanja | Više >>>


30.08.2014. Poljoprivreda
Zlatna žlica Predragu Momčiloviću iz Pčelića Osamdesetak izlagača iz Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije predstavilo je svoje proizvode na 4.sajmu agroproizvoda i opreme Agroexpo 2014. koji se povodom Dana županije održao u Virovitici.
čitanja | Više >>>

29.08.2014. Sport
Šahovski turnir u IOŠ Slatina U proslavu Dana grada Slatine uključili su se i slatinski šahisti koji će u subotu, 30. kolovoza, u Industrijsko-obrtničkoj školi održati šahovski turnir.
čitanja | Više >>>

29.08.2014. Sport
Rolijada DND-a Slatina na Trgu sv. Josipa Slatinsko Društvo “Naša djeca” organiziranjem manifestacije pod nazivom Rolijada i ove se godine uključilo u proslavu Dana grada Slatine.
čitanja | Više >>>

29.08.2014. Sport
Seniori protiv Poreča, mališani na mini kupu Rukometni klub Slatina uključio se u proslavu Dana grada brojnim aktivnostima, a jedna od njih je i Super mini kup Slatina 2014. koji će se održati u subotu, 30. kolovoza, od 10 sati na Trgu svetog Josipa.
čitanja | Više >>>

29.08.2014. Gospodarstvo
Dvadesetak izlagača dolazi na KREUS Na sajmu koji u okviru proslave Dana grada organizira Turistička zajednica Slatine svoje rukotvorine predstavit će 20-ak izlagača. Manifestacija počinje u 16 sati u Parku 136. slatinske brigade.
čitanja | Više >>>

29.08.2014. Prosvjeta
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta odobrilo je korištenje X-ice u restoranu „Škola“ Restoran će nastaviti raditi i komercijalno, tako da i dalje ostaje otvoren za sve goste.
čitanja | Više >>>

29.08.2014. Grad
Grad Virovitica osigurao besplatan prijevoz za sve učenike osnovnih škola Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i direktor tvrtke Čazmatrans promet d.o.o. iz Čazme Damir Pavlović u Palači Pejačević potpisali su okvirni sporazum o prijevozu učenika osnovnih škola sa područja Grada Virovitice.
čitanja | Više >>>

29.08.2014. Aktualnosti
Kovačević: U paketu sam dobio pokvareno mlijeko, i to iz uvoza iz Srbije Virovitičanin Davor Kovačević, korisnik koprivničke javne pučke kuhinje, tvrdi da je u vikend paketu u Crvenom križu dobio ukiseljeno mlijeko čudnog, intenzivnog mirisa.
čitanja | Više >>>

28.08.2014. Gospodarstvo
Izaslanstvo HGK-Županijske gospodarske komore Virovitica na Gradačačkom sajmu Na samu koji se predstavlja se 230 proizvođača i prerađivača hrane iz BiH, Hrvatske, Srbije, Turske i Jordana.
čitanja | Više >>>

28.08.2014. Poljoprivreda
Projekt „Edu-eco-agro-net“ – besplatno obrazovanje za poslove u ekološkoj poljoprivredi Uvjet za izbor kandidata je završena najmanje osnovna škola i navršenih 18 godina života, a prednost će imati nezaposleni i žene.
čitanja | Više >>>

28.08.2014. Poljoprivreda
Posjet Savjetodavne službe Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Kosova Posjet je organiziran u sklopu njihovog projekta „Razvoj ruralnih područja putem promicanja savjetodavnih službi“.
čitanja | Više >>>

28.08.2014. Grad
Zatvaranje prometa zbog održavanja sajma Agroexpo 2014. U vremenskom razdoblju od 29. kolovoza (petak) od 7sati do 30. kolovoza (subota) do 18 sati zbog održavanja sajma Agroexpo 2014. zatvorit će se za promet uže središte grada Virovitice.
čitanja | Više >>>

28.08.2014. Zabava
Nogometni praznik u Štednoj Caffe i disco bar Štedna poziva ljubitelje nogometa na zajedničko gledanje uzvratnih nogometnih utakmica naših klubova Dinama, Hajduka, Rijeke i Splita u Europskoj ligi.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net