jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

4. mjesec 2014. godine


30.04.2014. Aktualnosti
Nada Čavlović Smiljanec podnijela je ostavku na mjesto ravnateljice Porezne uprave "Danas sam predsjedniku Vlade podnijela ostavku, a on je tu ostavku prihvatio. Podnijela sam ostavku na mjesto ravnateljice Porezne uprave i na mjesto pomoćnice ministra financija Slavka Linića", izjavila je Čavlović Smiljanec.
čitanja | Više >>>

30.04.2014. Zdravstvo
Promocijom preventivnog programa obilježen Nacionalni dan hitne medicinske službe Zavod za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije u Virovitici je prezentacijom osnovnih zahvata prve pomoći i samopomoći obilježio Nacionalni dan hitne medicinske službe.
čitanja | Više >>>


30.04.2014. Aktualnosti
Profesor Štimac:  U 82. godini života svakodnevno svira, čita knjige, uči pjesme i proučava šahovske probleme Doktor u Gospiću mi je rekao da sam za njega mrtav. Dugo nisam bio pri svijesti. Ali, zadovoljan sam životom, sve sam uspio, pobijedio sam život...
čitanja | Više >>>

29.04.2014. Politika
Politika dojmova, vjerovanja i pretpostavki Zašto u Hrvatskoj još uvijek nemamo proceduru po kojoj bi se nadležni bili dužni ravnati uvijek kad kakav javni službenik zapadne u probleme?
čitanja | Više >>>

29.04.2014. Gospodarstvo
HOK traži ukidanje obračuna PDV-a po izdanom računu Primjena odredbe o obračunu PDV-a po ispostavljenom računu izuzetno će negativno utjecati na poslovanje obrtnika i izazvati nesagledivu štetu za cjelokupno obrtništvo, a time i za hrvatsko gospodarstvo, ističu iz HOK-a.
čitanja | Više >>>

29.04.2014. Politika
Put slave od Virovitice do Zagreba: Dok je još hodala po zemlji, stvari su štimale Prpić: Udarila joj je slava u glavu, nekompetena je! Vukušić: Uporna i nepopustljiva, ima svojih dobrih i loših strana.
čitanja | Više >>>

29.04.2014. Politika
USKOK uvažio kaznenu prijavu - Čavlović Smiljanec je pod istragom! Tportal doznaje da je USKOK prihvatio kaznenu prijavu koju je policija podnijela zbog sumnji da je ravnateljica Porezne uprave Nada Čavlović Smiljanec trgovala utjecajem i zaustavila ovrhu osječkog OLT-a. Doneseno je rješenje o proširenju i provođenju istrage protiv nje i osječkog tajkuna Željka Biloša
čitanja | Više >>>


29.04.2014. Aktualnosti
Premijer Milanović o kaznenom postupaku protiv Nade Čavlović Smiljanec Na pitanje može li se povući paralela između slučaja Čavlović Smiljanec i slučaja Šegona koji je morao otići bez kaznene prijave, premijer je odgovorio je da je u slučaju Šegon sve bilo savršeno jasno.
čitanja | Više >>>

29.04.2014. Zdravstvo
Siniša Brlas u Sarajevu održao izlaganje o mentalnom zdravlju i religioznosti mladih Nakon gostovanja na Sveučilištu u Pečuhu te na Univerzitetu u Novom Sadu tijekom 2013. godine, Univerzitet u Sarajevu treće je inozemno sveučilište na kojemu je u proteklih godinu dana profesor Brlas imao priliku stručnu javnost upoznati s rezultatima stručnoga rada.
čitanja | Više >>>

28.04.2014. Zdravlje
Kuham, perem, peglam, čuvam unuke... Znam da ću pobijediti rak Žene oboljele od karcinoma i njihove obitelji progovorile o najintimnijim strahovima, nadanjima i životu. U trenu kada ta strašna riječ "rak" uđe u tvoj život, oboljelom je još i lakše nego ostalima...
čitanja | Više >>>

28.04.2014. Aktualnosti
Bivši ministar financija Ivan Šuker o tvrdnjama Nade Čavlović Smiljanec Nisam ministar financija već četiri godine i ne vidim zašto bih sada govorio na tu temu. U HDZ-u su revoltirani tvrdnjama šefice Porezne uprave jer, kako se može čuti, “SDP je imao dvije i pol godine da očisti takve slučajeve, ako ih je i bilo”.
čitanja | Više >>>

28.04.2014. Glazba
Ivan Dečak: Prerezao sam pupčanu vrpcu Ivan Dečak otkriva RTL-ovom novinaru Dorijanu Klariću kako se snašao na porodu i zašto su mu žene, koje je oduvijek iznimno poštovao i dekonstruirao rodne stereotipe, dodatno porasle u očima!
čitanja | Više >>>

28.04.2014. Aktualnosti
Zbog najavljenog lošeg vremena proslava 1. svibnja na prostoru bivše Virovitičanke Proslava, koju zajednički organiziraju Grad Virovitica i Turistička zajednica Grada Virovitice, i ove godine osim tradicionalnog graha koji će podijeliti djelatnici Grada Virovitice
čitanja | Više >>>

28.04.2014. Promet
Nedostatak kulture vozača cestovnih vozila: U prošloj godini slomljeno je 25 polubranika Hrvatske željeznice već godinama organiziraju promotivno-edukativnu akciju Vlak je uvijek brži kojom žele osvijestiti vozače cestovnih vozila na opasnost pri prelasku ceste preko željezničke pruge.
čitanja | Više >>>

28.04.2014. Ekologija
Djelatnici Gradske uprave, članovi Ekološkog društva Virovitica i sugrađani u Zelenoj akciji U sklopu globalnog pokreta Let’s do it! World Cleanup 2014 u Virovitici je održana akcija čišćenja divljeg odlagališta u Bečkoj ulici.
čitanja | Više >>>

28.04.2014. Kota Lj. R. Weissa
Ljubo R. Weiss: Gubimo li nadu ili Nadu Čavlović - Smiljanec ili „kukurikavce“? Pustimo da institucije rade svoj posao, ali ima svakojakih sudsko-pravnih situacija - suđenje Kirinu, podignuta optužnica protiv dr Babića, također virovitičkog kadra u Zagrebu...
čitanja | Više >>>

27.04.2014. Sport
Hrvatski Powerlifting Savez sve bliži članstvu Hrvatskog olimpijskog odbora U Virovitici je kao sjedištu najvišeg sportskog tijela za powerlifting u Hrvatskoj, održana skupština Hrvatskog Powerlifting Saveza (HPLS). Na skupštini su sudjelovali predstavnici saveza, klubovi koji djeluju unutar saveza i poseban gost koji je otvorio skupštinu, Ivica Kirin, gradonačelnik Virovitice.
čitanja | Više >>>

27.04.2014. Politika
Kriminal u Poreznoj: Početak kraja SDP-ove Vlade Aktualna istraga protiv šefice Porezne uprave zapravo je osveta i posljedica bitke između dvaju SDP-ovih struja koja se vodi unutar Porezne uprave.
čitanja | Više >>>

27.04.2014. Gospodarstvo
Njihove proizvode koristi gotovo svako kućanstvo, u krizi 'okrenu' 40 milijuna kuna Njihova ulaganja u tvornici u Turanovcu nedaleko od Virovitice redovito prati Europa – privlačenje novca iz EU smatraju obvezom.
čitanja | Više >>>

27.04.2014. Promet
U ponedjeljak akcija Vlak je uvijek brži Sudionici u cestovnome prometu bit će upozoravani na opasnosti koje prijete pri neopreznom prelaženju preko pruge na željezničko-cestovnome prijelazu Vinkovačka.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net