jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

3. mjesec 2014. godine


31.03.2014. Zabava
Glas za Kristinu Svoj glas najfotogeničnijoj misici po vašem izboru, između 19 finalistica, među kojima je i Kristina Prišć iz Orahovice, možete dati na službenoj stranici Miss Universe Croatia.
čitanja | Više >>>

31.03.2014. Gospodarstvo
U pripremi je realizacija projekta odvodnje i pročistača otpadnih voda u Slatini Slatinska tvrtka za vodne usluge Komrad dobila je potvrdu da će aglomeracija Slatina biti jedno od četiriju strateških investicijskih ulaganja Republike Hrvatske za 2014. godinu.
čitanja | Više >>>


31.03.2014. Aktualnosti
Znanjem i prijateljstvom za bolje sutra U četvrtak, 27. ožujka održano je Vijeće roditelja na kojemu je predstavljen project Znanjem i prijateljstvom za bolje sutra (KFT). Roditelje je s projektom upoznala ravnateljica škole Božica Majhen. Nositelj projekta je Osnovna škola Eugena Kumičića iz Slatine, a mađarski projektni partner je Klebersberg Intézményfenntartó Központ iz Szigetvara.
čitanja | Više >>>

31.03.2014. Aktualnosti
Domovina blog promijenio ime u Domovina.net Ostajemo na istoj domeni, ali sa ovom malom preinakom. I nadalje ćemo pratiti i prenositi događanja i vijesti iz grada Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše - naglasio je Fišli.
čitanja | Više >>>

31.03.2014. Politika
Marija Sić predsjednica organizacije žena HSS-a „Hrvatsko srce“ U svom izvješću o radu dosadašnja predsjednica Organizacije žena HSS-a Virovitičko podravske županije Marija Car podsjetila je prisutne da su se žene oduvijek borile za ravnopravnost, toleranciju i opće dobro, a veliki trag ostavile su u kulturi, društvu i politici.
čitanja | Više >>>

30.03.2014. Glazba
Milko Kelemen danas slavi 90. rođendan, a glazba mu je i dalje snažna i prodorna Prekratak je ovaj tekst da bismo podsjetili na jugoslavenska, hrvatska, njemačka, europska i svjetska priznanja, nagrade i odlikovanja ovog autora čiji opus, prema njegovoj vlastitoj evidenciji, i onoj najvećih svjetskih izdavačkih kuća, broji 124 djela različitih kategorija i oblika.
čitanja | Više >>>

29.03.2014. Grad
Javni poziv o iskazivanju interesa za dodjelu gradskih vrtova Gradski vrtovi dodjeljivat će se u veličini od 200 do 400 kvadratnih metara prvenstveno korisnicima socijalne skrbi, nezaposlenim osobama te umirovljenicima, a lokacija je Južni blok. Ukoliko ne bude dovoljan broj zainteresiranih osoba ove kategorije, gradski vrtovi će se dati na obrađivanje i ostalim zainteresiranim građanima.
čitanja | Više >>>


29.03.2014. Gospodarstvo
Panika među hrvatskim proizvođačima namještaja – Dolazi Ikea Kada je 1982. godine u tvornicu TVIN u Viroviticu stigao predstavnik švedskog proizvođača namještaja Ikea, Ivan Slamić radio je kao mladi inženjer opremanja objekata. Virovitički TVIN te je godine uspio potpisati prvi ugovor s Ikeom. Šveđani su bili oprezni i s relativno nepoznatom tvrtkom, koju su viđali tek po specijaliziranim sajmovima, ugovorili su malu seriju uredskog namještaja.
čitanja | Više >>>

29.03.2014. Aktualnosti
Ljetno računanje vremena Ljetno računanje vremena počinje u nedjelju, 30. ožujka u 2 sata ujutro. Pomicanjem kazaljke za jedan sat unaprijed, vrijeme u 2 sata računa kao 3 sata. Tri putnička vlaka u željezničkome prometu kasnit će do jedan sat od kojih je jedan na relaciji Osijek - Zagreb (br. 980).
čitanja | Više >>>

29.03.2014. Gospodarstvo
Hrvatska udruga banaka: Hakeri napadaju, pazite na lozinke i PIN-ove Prema informacijama kojima raspolažu banke članice HUB-a, računala nekih klijenata zaražena su zlonamjernim programima (virusi, trojanci i slično) koji prikuplja tajne podatke njihovih vlasnika i korisnika (korisnički identitet, lozinke, PIN-ove, brojeve računa i sl.) što omogućava napadaču kontrolu nad računalom i pristup aplikacijama na računalu i vanjskim servisima (npr. E-mail sustav).
čitanja | Više >>>

28.03.2014. Priroda društva
Ekologija vode Onaj tko ne zna kemijsku formulu vode, ne može završiti ni osnovnu školu. Ali onaj tko mokri u čistu, bistru rijeku, može završiti i doktorat…Dobrodošli u suvremeni obrazovni sustav planete Zemlje!
čitanja | Više >>>

28.03.2014. Poljoprivreda
Europskoj komisiji upućen zahtjev za registraciju Virovitičke paprike oznakom zemljopisnog podrijetla Po zaprimljenoj dokumentaciji Europska komisija na odgovarajući način, u roku od šest mjeseci, razmatra svaki zaprimljeni zahtjev kako bi provjerila opravdanost i ispunjavanje uvjeta odgovarajućeg sustava.
čitanja | Više >>>

28.03.2014. Obrtništvo
U hrvatske frizerske škole upisuju daltoniste i alergične na kemikalije Nedostatak standarda prilikom upisa u školu, te nedovoljna kontrola obrtnika vode devastaciji frizerske struke u Hrvatskoj, upozorili su sudionici Hairstyle News festivala.
čitanja | Više >>>

28.03.2014. Politika
Vlada usvojila sugestije hrvatskih župana oko profesionalnih žalitelja u postupku javne nabave Župani su na konkretnim primjerima upozorili na nedorečenost i kompleksnost Zakona o javnoj nabavi koji omogućuje legalni kriminal odvjetničkih društava i fantomskih tvrtki.
čitanja | Više >>>

27.03.2014. Politika
Osveta lošijih Voditi lokalnu politiku u današnjoj Hrvatskoj ne može se drukčije nego mutno: nagodbama, spletkama i sumnjivim pogodbama. I nije to stvar osobnoga odabira, nego diktat postojećega zakonskog okvira.
čitanja | Više >>>

27.03.2014. Gospodarstvo
Predstavnici Županije na Hrvatskom festivalu hrane i vina Drugi Hrvatski festival hrane i vina održat će se u Areni Zagreb od 3. do 5. travnja te će i ove godine predstaviti najbolja vina i gastro delicije s područja Hrvatske.
čitanja | Više >>>

27.03.2014. Turizam
Za dodjelu bespovratnih sredstava prijavljeno osam projekata Hrvatska turistička zajednica objavila je javne pozive za dodjelu bespovratnih sredstava putem programa potpora s ciljem unapređenja proizvoda, stvaranja prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma i zemlje u cjelini, te obogaćivanja ponude u sezoni i predsezoni.
čitanja | Više >>>

27.03.2014. Aktualnosti
Susret bivših ministara Budnom oku Ivice Kirina, gradonačelnika Virovitice, nije promaklo da je u gradu budići zastupnik EU parlamenta Jozo Radoš. Na kratkotrajnom slučajnom sustetu, bivši ministri Jozo Radoš ministar obrane u Vladi Ivice Račana i Ivica Kirin ministar unutarnjih poslova u Vladi Ive Sanadera, razmijenili su mišljenja i sugestije
čitanja | Više >>>

27.03.2014. Politika
Jozo Radoš na druženju sa Virovitičanima Na susretu s građanima tijekom tradicionalnog dijeljenja naranči biračima, mnogi su građani prepoznali kandidata Jozu Radoša koji će na kao član HNS-Liberalni demokrati na listi koalicije SDP-a, HNS-a, IDS-a, HSU-a i SDSS-a zauzeti treće mjesto.
čitanja | Više >>>

27.03.2014. Glazba
Ivan Dečak: Tresle su mi se i ruke i noge na krovu zgrade Redatelj spota, Filip Filković Philatz htio je i vizualno dočarati ritmičnost pjesme, odmah na prvu osjetio je ono krucijalno kod "Tanga", a to je ples.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net