jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

2. mjesec 2014. godine


28.02.2014. Politika
Sabor o okrupnjavanje ureda državne uprave Vlada očekuje da će manji broj ureda omogućiti učinkovitiju raspodjelu poslova i određene financijske uštede.Pet državnih ureda mjesno bi bili nadležni za područje više županija.
čitanja | Više >>>

28.02.2014. Politika
Zaštitite obitelj Sabadoš O bitelj vukovarskog policajca Saše Sabadoša već je tri i pol mjeseca izvrgnuta javnoj hajci, koja posljednjih tjedana prerasta i u institucionalni progon.
čitanja | Više >>>


28.02.2014. Priroda društva
Školska natjecanja – metodička rana današnjeg obrazovanja Lijepo je biti uspješan. Pobjednici natjecanja ponos su svoje škole. Što su onda gubitnici? Sramota? Naravno da ne. Uspjeh je već to što su bili odabrani u reprezentaciju škole… Ali, budimo realni – djeci je ipak neugodno. Stvari su jednostavno krivo postavljene. Obaveza je sustava da se to ispravi.
čitanja | Više >>>

28.02.2014. Virkas
Virkas: Predstava iznenađenja U posjetu kod gospodina Greena U predstavi igraju Pero Kvrgić, legenda hrvatskog glumišta i mladi glumac Luka Dragić. Riječ je o najgledanijoj predstavi u Hrvatskoj u posljednjih desetak godina.
čitanja | Više >>>

27.02.2014. Aktualnosti
U policijskoj akciji oduzeto više automata za igre na sreću Prilikom pretrage pronađen je veći broj mobitela, SIM kartica, novac, više od sto komada puščanog i pištoljskog streljiva raznog kalibra, 2 komada streljiva cal. 12,7 mm...
čitanja | Više >>>

27.02.2014. Grad
Gradska uprava: Gospodin Siniša Prpić opet se bavi demagogijom i politikantstvom Nakon što smo kompleks Palače Pejačević napokon doveli do kraja, na čemu nam mnogi znani i neznani građani čestitaju, netko (u liku mr. Prpića) mora se baciti na njega i blatom da ne bi bilo sve samo pohvala.
čitanja | Više >>>

27.02.2014. Gospodarstvo
Premijer i ministri svode se na činovnike za rezanje troškova Tužno je gledati ushićenje vremešnih sindikalnih vođa nakon, prema njihovu mišljenju, uspjeloga općeg štrajka upozorenja Vladi da iz postupka povuče izmjene Zakona o radu.
čitanja | Više >>>


27.02.2014. Virkas
Večeras na Virkasu: Veliki manevri u tijesnim ulicama Veliki manevri...je priča o cijeloj galeriji likova iz Šibenika iz 20-ih godina. Tada su ljudi sami kreirali komedije zabuna i najkrvavijih zafrkancija koje se i danas pamte...
čitanja | Više >>>

26.02.2014. Aktualnosti
Princ karnevala lovac Luka, poziva na karnevalsku povorku Fašnička povorka održat će se u subotu, 1. ožujka s početkom u 14 sati i krenut će ispred Robne kuće te će se kretati do Trga kralja Tomislava (ispod sata), gdje će ispred pozornice svaka grupa sudionika izvesti kratki prigodni program. Za sve sudionike bit će osigurani nezaobilazne krafne, kuhani čaj i za one starije kuhano vino.
čitanja | Više >>>

26.02.2014. Županija
Lokacijska dozvola za građenje Industrijsko-obrtničke škole Upravni odjel za prostorno uređenje i gradnju Grada Virovitice izdao je lokacijsku dozvolu za građenje nove Industrijsko-obrtničke škole u Virovitici. Podnositelj zahtjeva je Virovitičko-podravska županija, a nova škola će se graditi u Vukovarskoj ulici.
čitanja | Više >>>

26.02.2014. Glazba
Poslušajte Tango, novu pjesmu grupe Vatra U programu Antene Zagreb jutros je premijerno izvedena nova pjesma grupe Vatra, Tango. Odmah potom objavljena je i na You Tube. Riječ je najavnom singlu nadolazećeg studijskog albuma Vatre s kojim će bend 2014. proslaviti 15 godina postojanja.
čitanja | Više >>>

25.02.2014. Virkas
Virkas: Još tri dana do predstave iznenađenja, osigurajte ulaznicu na vrijeme Iako ćemo naziv predstave objavit na sam dan izvedbe, odnosno 28. veljače, već sada Vam možemo reći da uz jednog poznatog mladog glumca, glumi i doajen hrvatskog glumišta.
čitanja | Više >>>

25.02.2014. Politika
SDP: Još jedan neplanirani rashod Općine Pitomača Na sjednici Općinskog vijeća Općine Pitomača 24.02.2014. godine na jednoj od točaka dnevnog reda našla se i Odluka o sklapanju izvansudske nagodbe u iznosu od 777 000,00 kn radi namirenja potraživanja vjerovnika Osijek-Koteks d.d. iz Osijeka.
čitanja | Više >>>

25.02.2014. Zdravlje
Veliki projekt za mlade u našoj županiji zaključen promocijom publikacije Tijekom 2013. godine u Virovitičko-podravskoj županiji proveden je projekt pod nazivom „Prevencija rizičnih ponašanja kroz specifičnu edukaciju, psihoedukaciju i pomoć mladima u organizaciji slobodnog vremena“.
čitanja | Više >>>

25.02.2014. Gospodarstvo
Zoran Kozjak: Inovacije će nas spasiti od neznanja, ekonomske i ekološke krize Dvadesetak nagrada, priznanja i medalja donijeli su dosad mladi virovitički inovatori s raznih smotri inovacija u Hrvatskoj i regiji, dok je njihovog voditelja, Zorana Kozjaka nagradilo Društvo inovatora Varaždinske županije posebnim priznanjem za doprinos u obrazovanju i razvoju kreativnog i inventivnog stvaralaštva mladih i promicanje izvan nastavnih aktivnosti.
čitanja | Više >>>

25.02.2014. Glazba
Tango - novi singl za 15 godina Vatre Autor glazbe i teksta je Ivan Dečak, dok produkciju potpisuju Jura Ferina i Pavle Miholjević iz Svadbasa, Poslušajte je premijerno na Anteni Zagreb ove srijede, 26.02. između 9 i 10 sati u prijepodnevu uz Krunu Belka!
čitanja | Više >>>

25.02.2014. Gospodarstvo
Besplatna edukacija na temu obveze subjekata u poslovanju s hranom Na edukaciji će se pojasniti propisi iz područja označavanja hrane u prijelaznom razdoblju, razlike između Pravilnika o označavanju, prezentiranju i reklamiranju hrane i Zakona o informiranju potrošača o hrani, obvezne i dobrovoljne informacije o hrani, navođenje hranjivih vrijednosti hrane i praktični primjeri označavanja hrane.
čitanja | Više >>>

24.02.2014. Grad
Prpić: Ovo zdanje je pojelo puno novaca, a sada jede i ljude Gospodin Branimir Bukvić nije više direktor Poslovnog parka jer nije dao svoj potpis na kreditno zaduženje od 3 milijuna kuna koje je trebalo biti utrošeno za kupnju prostora.
čitanja | Više >>>

24.02.2014. Gospodarstvo
Na prvi natječaj iz strukturnih fondova Vidra prijavila 10 razvojnih projekata ukupne  Najvrjedniji poslani projekt je Centar kompetencija za selektivne oblike turizma koji će biti smješten u dvorcu Janković u Suhopolju koji će kroz taj projekt biti obnovljen.
čitanja | Više >>>

24.02.2014. Virkas
Dvije predstave trećeg vikenda Virkasa gledatelji ocijenili najvišim ocjenama Za Njuške se tražila karta pa za mnoge koju su željeli vidjeti ovu predstavu nije bilo mjesta, gotovo sva sjedala bila su popunjena i na Žurki, a publike nije manjkala ni na predstavi Kraljevna i klaun.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net