jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

10. mjesec 2013. godine


31.10.2013. Aktualnosti
Zajedno u borbi protiv trgovine ljudima U Postaji granične policije u Terezinom Polju, održan je stručno-edukativni susret policijskih službenika kriminalističke, granične i temeljne policije, uključujući i rukovoditelje iz svih policijskih postaja PU virovitičko - podravske.
čitanja | Više >>>

31.10.2013. Aktualnosti
Tristo lampiona za sjećanje na najmilije U tradicionalnoj akciji povodom blagdana Svih svetih, Forum mladih SDP-a Virovitice dijelilo je sugrađanima lampione a građani je podržali riječima hvale.
čitanja | Više >>>


31.10.2013. Aktualnosti
Mladi HDSSB-a podijelili lampione Slatinčanima Duboko svjesni opće besparice koja pogađa gotovo svaku obitelj u Slatini, Mladi HDSSB-a podijelili su lampione svojim sugrađanima, te tom prilikom pokazali da su i uoči blagdana Svih svetih zajedno sa svojim Slatinčanima.
čitanja | Više >>>

31.10.2013. Aktualnosti
Podjela lampiona Slatinčanima Povodom blagdana Svih svetih, Forum mladih SDP-a grada Slatine dijelio je lampione Slatinčanima na Trgu sv. Josipa.
čitanja | Više >>>

31.10.2013. Grad
Bolje ikad - nego nikad Postavljamo si pitanje – ako grad nije iskoristio povlačenje sredstava za projekte Virovitice kroz tako renomiranu Agenciju, što će se dogoditi sa projektima apliciranima kroz razvojnu agenciju grada Virovitice?
čitanja | Više >>>

30.10.2013. Aktualnosti
Pitomača Loreni: Volimo te, molimo za tebe i brzo nam se vrati   Volimo te, molimo za tebe svaki dan i brzo nam se vrati – poručili su jučer u Pitomači prijatelji 12-godišnjoj Loreni Šergc koja se već četiri mjeseca hrabro bori s akutnom leukemijom na zagrebačkom Rebru. Lorena je za tešku bolest saznala krajem prošle školske godine i ljetne praznike provela je u bolnici.
čitanja | Više >>>

30.10.2013. Aktualnosti
Edukacija protiv vršnjačkog nasilja među djecom i mladima Virovitičko-podravska županija jedan je od 7 partnera iz Italije, Španjolske, Grčke i Irske koji su zajednički prijavili projekt na program EU DAPHNE a koji se odnosi na prevenciju i edukaciju protiv vršnjačkog nasilja među djecom i mladima.
čitanja | Više >>>


30.10.2013. Politika
Nada Čavlović Smiljanec i Vlado Hanžek podpredsjednici su GO SDP-a Virovitica Nakon izbora Damira Barića za predsjednika Gradske organizacije, virovitički SDP-ovci su u nedjelju 27. listopada na izbornoj Konvenciji stranke izabrali i članove ostalih stranačkih tijela.
čitanja | Više >>>

29.10.2013. Zdravstvo
Slikovnica o slobodnom vremenu za najmlađe u Virovitičko-podravskoj županiji Članovi Stručnoga savjeta i osobno su obišli pojedine škole u Virovitičko-podravskoj županiji, a namjerno su odabrane manje škole, pa su tako u utorak, 29. Listopada posjećene područne škole u Crncu, Velikom Rastovcu, Ćeralijama, Orešcu i Rušanima kako bi najmlađima poručili da tijekom svojega rasta i razvoja imaju oslonac i u stručnjacima različitih profila.
čitanja | Više >>>

29.10.2013. Turizam
Obnova dvorca (kurije) Janković u Kapela Dvoru U sklopu prekograničnog projekta “Expirience and enjoy the Drava valley by bicycle” čiji je nositelj Virovitičko-podravska županija započeli su radovi na obnovi dvorca (kurije) Janković u Kapela Dvoru. Projekt akronima „Drava4Enjoy“ najveći je projekt u Trećem pozivu te je ujedno i najveći projekt turističke infrastrukture cijelog Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007-2013.
čitanja | Više >>>

29.10.2013. Gospodarstvo
Pitomača: Prezentacija o sustavima navodnjavanja U utorak 29. listopada, s početkom u 18 sati u dvorani za konferencije Općine Pitomača u organizaciji Virovitičko-podravske županije bit će održana prezentacija i radionica vezana uz temu projektiranja sustava navodnjavanja Lukač.
čitanja | Više >>>

27.10.2013. Gospodarstvo
Potpisan Partnerski sporazum o suradnji na aktivnostima samozapošljavanja Potporom za samozapošljavanje u 2012. zaposlena je 61 osoba, a tijekom 2013. godine nvlastiti posao je pokrenulo čak 106 osoba.
čitanja | Više >>>

27.10.2013. Gospodarstvo
Održan 6. sajam poslova Za nezaposlene osobe, učenike i studente, bla je to prilika za izravne kontakte s poslodavcima kojima su mogli odmah ostaviti svoje zamolbe, životopise, kontakt podatke...
čitanja | Više >>>

27.10.2013. Kultura
Virovitičke mažoretkinje obilježile 7 godina rada Uz brojne medalje, pehare, plakete i priznanja, Virovitičke mažoretkinje već nekoliko godina zaredom nose i titulu državnih prvakinja u nekoliko kategorija, a s tom titulom ne zaostaju ni na internacionalnoj razini
čitanja | Više >>>

27.10.2013. Aktualnosti
Dragocjeni savjeti muškarcima od novopečene kućanice: Nogomet ili ne pitanje je sad Vaša se ljubav želi maziti, a izjavila je to u najgore vrijeme – drugo poluvrijeme je već dobrano u toku – zašto se toga, zaboga, nije sjetila na kraju prvog poluvremena.
čitanja | Više >>>

26.10.2013. Zdravlje
Besplatno mjerenje šećera u krvi i krvnog tlaka Danas je u organizaciji Ortopedske tehnike d.o.o. „Otos“ iz Osijeka, ispred Otosove poslovnice u Virovitici, Ljudevita Gaja 20, organizirana akcija besplatnog mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka. U akciji su sudjelovale medicinske sestre Opće bolnice Virovitica uz pomoć djelatnice Ortopetske tehnike „Otos“.
čitanja | Više >>>

25.10.2013. Politika
Stožer bez maske A kome stožer ne bi zabranio »rad u javnim službama i bavljenje politikom«? Zasigurno ne – Tomislavu Merčepu. Taj je uglednik u ponedjeljak, zagrljen s posljednjim zapovjednikom obrane Vukovara Brankom Borkovićem, podržao zahtjeve stožera. »Ćirilica u Vukovaru, ćirilica u Udbini, to graniči s maštom ludog čovjeka... Neće im to proći«, poručio je Merčep.
čitanja | Više >>>

25.10.2013. Gospodarstvo
Procedura prekomjernog deficita - povratak u 1982. Poslovni tjednik kakav je Lider mora na neki način popratiti i komentirati vijest da je statistički ured Europske unije Eurostat izašao s nalazom da je hrvatski proračunski deficit pet posto BDP-a. I da je to iznad ona tri posto nakon čega se mora aktivirati procedura prekomjernog deficita.
čitanja | Više >>>

25.10.2013. Priroda društva
Škola na daljinski U nedavnoj saborskoj raspravi o radu Ureda pravobraniteljice za djecu, nekoliko saborskih zastupnika upozorilo je na potrebu da se učiteljima osiguraju efikasnije mjere kontrole učenika u nastavi. Isto već godinama traže i sami učitelji, kojima je sve teže uspostaviti optimalnu radnu atmosferu na svojim satovima, što u stavu dječje pravobraniteljice, međutim, ne nailazi na zdušnu potporu. Odakle takav razlaz u procjeni pedagoške efikasnosti i čije mišljenje treba uzeti kao kompetentnije?
čitanja | Više >>>

25.10.2013. Aktualnosti
Terenske nastave studentima u Virovitici Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici započela je s provedbom terenske nastave s ciljem upoznavanja studenata s turističkim resursima, s mogućnosti njihove valorizacije, uvida u organicajiju i poslovanje ugostiteljskih objekata, načina upravljanja pojedinim destinacijama te provođenja marketinških aktivnosti.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net