jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 »

7. mjesec 2013. godine


31.07.2013. Male priče o velikim stvarima
Batina je iz raja izašla Suzne oči su mi poprimile dotada neviđen sjaj tipa zlokobnog pogleda onih baba iz meksičkih sapunica, a osmjeh kao da sam ga pokupio od Grincha kada je pokrao sve božićne poklone.
čitanja | Više >>>

29.07.2013. Virovitička povjestica
Tko je što Kolika je među ljudima zavist, jal ako nekomu što bolje uspjeva. On je svakakav. Osobito znadu prigovarati razni mangubi i razni lijenčice. Ta ljudi koji svoje što imadu profučkaju.
čitanja | Više >>>


29.07.2013. Gospodarstvo
Cijene bicikala u Panex dinamicu niže 25 posto Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za povoljnu kupovinu vrhunskih bicikala „Rockmachine“ i „head“ bicikla po zaista izuzetnim cijenama.
čitanja | Više >>>

29.07.2013. Suhopolje
Akcija Nevidljivog kazališta na temu 'potrošačko društvo' Pokazali su se šaroliki stavovi od kojih su izuzetno bili zanimljivi oni o odnosu načina potrošnje i nezaposlenosti te o ekološkoj komponenti masovne potrošnje..
čitanja | Više >>>

28.07.2013. Aktualnosti
Maksimalne neznalice sa sportskih arena Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada osnovnu elementarnost ne poznaju neki medijski vrlo važni ljudi.
čitanja | Više >>>

28.07.2013. Aktualnosti
Crni krediti Je li, dakle, austrijska Raiffeisen banka u Hrvatsku plasirala »crne« kredite? Je li država to znala? Ako nije, kako nije? Ako jest, zašto nije reagirala?
čitanja | Više >>>

27.07.2013. Aktualnosti
Mato Mlinarić gost emisije Život je feferon Kako će seljaci preživjeti EU, zašto pšenica košta 1,05 Kn/Kg a kruh 8,00 Kn/Kg, tko brani i hrani velike i moćne a uništava male i jadne - odnosno tko je hrvatski SUPERHIK?
čitanja | Više >>>


26.07.2013. Gospodarstvo
Farma Senkovac odlazi u stečaj Stečajni upravitelj bit će dosadašnji predstečajni upravitelj Franjo Otročak.Najavljen dolazak zainteresiranih kupaca, predstavnika tvrtke Žito, koji će razmatrati preuzimanje farme.
čitanja | Više >>>

26.07.2013. Politika
Izvanredni Sabor HDSSB u studenome, čelnici dali mandate na raspolaganje Glavni razlog sazivanja izvanrednog Sabora je odgovor stranke na niz novonastalih situacija u društvu od zadnjeg Sabora u lipnju 2010.
čitanja | Više >>>

26.07.2013. Malo soli
Za nas nema promjene Što bi se na Balkanu dogodilo kada bismo ovdje kod nas pronašli toliko nafte da zaprijetimo ekonomskoj stabilnosti EU?
čitanja | Više >>>

26.07.2013. Doba propasti
Teret besmrtnosti Izmučeni, izgladnjeli i iscrpljeni zarobljenik ponovno se našao u raljama odlučnih utjerivača istine, ne znajući više je li iznenadna pojava Gospodara bila samo puka tvorevina njegove pomućene i izobličene svijesti ili mu je sudbina uistinu odlučila dati još jednu priliku. Mahniti i snažni vojnik gledao ga je ravno u oči poput zvijeri, kao da bi ga najradije lišio života, a nejasna sjećanja na tek nedavnu onostranu poruku poticala su ga da zaklopi oči i prepusti se daljnjem tijeku događaja, kao da je već odavno pokleknuo pred mukama na koje je osuđen.
čitanja | Više >>>

26.07.2013. Aktualnosti
Ljubo R. Weiss: Boje  višnje I za promjenu, kao odmor od političko-povijesnih tema, evo na poklon jedna moja ranije objavljena pjesma. Usput, VIŠNJE su mi najomiljenije voće!
čitanja | Više >>>

26.07.2013. Intervju
Nada Čavlović Smiljanec: Porezna će zatvoriti sve koji varaju Biti ravnateljica Porezne uprave nije nimalo zahvalna ni laka pozicija. Ne smatram da sam kontroverzna, jednostavno radim svoj posao, a uvijek će biti onih koji u tome vide nešto loše i kontroverzno, jer možda nisu navikli da se pojedine institucije počinju sve više otvarati prema građanima i da ustvari počinju obavljati svoj posao.
čitanja | Više >>>

26.07.2013. Poljoprivreda
PIK Orahovica E.J. Ribničarstvo zabranjen izvoz u BIH Iako se prvobitno radilo uglavnom o proizvođačima i prerađivačima mesa i stočne hrane, na spisku su i proizvođači mliječnih proizvoda, konzervirane ribe, maslina, povrća i konditorskih proizvoda.
čitanja | Više >>>

25.07.2013. Glazba
2. Lakestock - ovaj vikend nikamo iz Slatine, svi u Slatinu! ! Klub urbane kulture i Biciklistički klub Slatina radosno pozivaju sugrađane i sugrađanke na muzičko-scenski festival s društvenim i zabavnim igrama i rekreacijom u prirodi.
čitanja | Više >>>

25.07.2013. Politika
Matić najviše novca daje Đakiću i Dečaku Najviši iznos za 2013. dobila je Hvidra hadezeovca Josipa Đakića. Od ukupno 17 milijuna kuna proračunskog novca, u blagajnu spomenute udruge slilo se milijun i 575 tisuća kuna. Na listi potpora slijede Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Đure Dečaka s milijun i 131 tisućom kuna.
čitanja | Više >>>

25.07.2013. Aktualnosti
Linić zgrožen? S pravom! Sučeva odluka mogla bi nepotrebno srušiti možda jedini uspješan gospodarski projekt ove vlade – dokazano učinkovito spašavanje stotina tvrtki s desecima tisuća radnika
čitanja | Više >>>

25.07.2013. Gospodarstvo
Nakon bankara i prekupaca zaletio se i trgovački sudac Bankari, prekupci s tržnica i suci trgovačkih sudova. Naizgled neobično, nepovezano društvo. Međutim, nije tako. Ovih tjedana imaju nešto zajedničko. Sve tri skupine suočavaju se sa za njih neočekivanim prevladavajućim stajalištem opće javnosti. I s bolnom lekcijom o tome da nije dobro pretjerivati u maksimiranju vlastitih interesa.
čitanja | Više >>>

25.07.2013. Politika
Mirovina se uplaćuje i 'borcu' koji je 1945. imao samo tri godine! Predsjednik Hvidre Josip Đakić ističe da bi korisnici partizanskih mirovina trebali imati 90 ili 100 godina ili su, dodaje ironično, imali samo 5 ili 10 godina kad su krenuli u rat protiv okupatora.
čitanja | Više >>>

23.07.2013. Poljoprivreda
Poison city: Prva berba lavande Rezultati su više nego zadovoljavajući – pješčano tlo Podravine pokazalo se jako dobrom podlogom za uzgoj.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net