jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

5. mjesec 2013. godine


31.05.2013. Politika
Ljubo R. Weiss: Mostar, Stari most  – Bogdan Bogdanović i Vladimir Kreća (povodom presuda u Haagu) Mostarski most nije samo most, on je alegorija, alegorija o spojenim obalama jedne rijeke, o zajedništvu grada i ljudi u njemu.
čitanja | Više >>>

31.05.2013. Zdravlje
Udruga Nutricioinizam Balans: Savjetovanja o prehrani i zdravom životu Osijek. Projekt je zamišljen kao individualno nutricionističko savjetovanje, a uključuje smjernice o pravilnoj prehrani i kontrole u savjetovalištu.
čitanja | Više >>>


31.05.2013. Aktualnosti
21. Vojnoredarstveno hodočašće u Lourdesu Ministarstvo branitelja zajedno s udrugama iz Domovinskog rata, organiziralo je sudjelovanje hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata na 21. Hodočašće hrvatske vojske i policije, koje je u organizaciji Vojnog ordinarijata, održano od 21. do 28. svibnja u Lourdesu.
čitanja | Više >>>

31.05.2013. Izbori 2013.
Završni predizborni skup SDP-a u Slatini Druženjem s građanima uz kavu i razgovor o konkretnim programima za razvitak Slatine, Gradska organizacija SDP-a danas je na Trgu sv. Josipa održala završni predizbornim skup. Mnogi građani su iznijeli nezadovoljstvo trenutnim vođenjem grada i s onim što gradonačelnik Ivan Roštaš nije učinio za Slatinu. Kandidatu za gradonačelnika Slobodanu Periću i zamjenicama Kseniji Plantak i Martini Grman podršku je dao Damir Barić iz virovitičke Gradske organizacije.
čitanja | Više >>>

31.05.2013. Priroda društva
E951 Proizvodnja, distribucija i konzumiranje sintetičkih lijekova strogo je kontrolirani proces, dok se proizvodnja, distribucija i konzumiranje sintetičkih otrova odvija sasvim slobodno. Filozofi kažu da paradoks daje snažan poticaj na razmišljanje. Treba li veći poticaj od ovog?
čitanja | Više >>>

30.05.2013. Kultura
Je li Tuđman krao orahe? Nalikuje na deliričnu slitinu Iron Mana, Halloween bundeve i namćorastog palanačkog ćate. Kao da je netko bio na cracku dok ga je radio. O onima koji će ga svečano ustoličiti da i ne govorimo. Udruženi zločinački neukus.
čitanja | Više >>>

30.05.2013. Politika
Uzalud tvam trud svirači - Virovitica.net je neprikosnovena činjenica društvenog života u gradu Mnogi su u ovih 11 godina pokušali dezavuirati naš rad ali nitko tako kontinuirano kao gospodin koji se skriva iza nicknamea bać joza.
čitanja | Više >>>


29.05.2013. Doba propasti
Zabranjeno znanje Utroba mraka u koju je već duboko zakoračio, sve ga je jače gutala te Čovjeka naglo počne obuzimati teško savladiva klaustrofobija kakva je običavala snaći samo prestravljene i izmučene zarobljenike skučene u tako malom prostoru da ondje jedva mogu stajati. Na trenutak se osjećao sasvim bespomoćno i beznadno, kao da ga je neki drugi onostrani narod ponovno prisilno stavio pod svoje okrilje i kao da nikad neće doći dan kada će iz hladnog podzemlja opet stupiti na vrelo pustinjsko tlo.
čitanja | Više >>>

29.05.2013. Virovitička povjestica
Cvijet u pupoljku, čovjek u mogućnosti, trstika koja misli… Reizdanje knjige Virovitica i Franjevci bio bi najveće priznanje Virovitičana p. Paškalu Cvenaku i njegovom neumornom radu na kulturno-povijesnom području našega zavičaja.
čitanja | Više >>>

29.05.2013. Politika
Poreznici dilali informacije i držali u ladici slučajeve uvoznika, ugostitelja i trgovaca Smijenjen je zamjenik Nade Čavlovi Zlatka Fabijančića i njeni pomoćnici Anđa Redžić, Željko Glavaš, Anđela Toth Sesar, Miljenko Krželj i Damir Živković i Marko Buljan...
čitanja | Više >>>

29.05.2013. HGK-Županijska komora Virovitica
Od 1. srpnja brojni radnici carine i špedicije ostaju bez posla Predlaže se zbrinjavanje djelatnika po iskustva ostalih zemalja, članica EU, koje za tu namjenu koristile sredstva iz EU fondova.
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Glazba
Parni valjak, Natali Dizdar i Vatra još na vrhu HR TOP 40 Zaključno s nedjeljom 26. svibnja ista je trojka kao prethodnoga: Parni valjak prvi, Natali Dizdar druga i Vatra na trećem mjestu.
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Kancerogena korupcija i politička prostitucija
Tko je kako sijao, tako je i požnjeo! Zadovoljni mogu biti samo političari, jer umjesto festivala demokracije smo ponovno kao u proteklih 23 godine nazočili političkom cirkusu, prodaji muda pod bubrege...
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Aktualnosti
Virovitičko-podravska županija rekorder je po stopi nezaposlenosti Hrvatska je zemlja velikih regionalnih nejednakosti – koje su još izraženije kada se u analizu uzme stanje po županijama. Virovitičko-podravska županija rekorder je po stopi nezaposlenosti i u toj županiji bez posla je svaki treći stanovnik u radnoj dobi.
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Obrtništvo
Pitomački obrtnici najavili 5.izložbu proizvoda i usluga Pitomača 2013. Izložba će biti obogaćena dodatnim sadržajima kao što su predstavljanje tradicijskih obrta, revija frizura, degustacije različitih vrsta proizvoda, nagradne igre za posjetitelje i drugo.
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Aktualnosti
Uspješan nastup Powerlifting kluba „Spartak“ iz Virovitice na međunarodnom natjecanju u Bjelovaru Powerlifting klub Spartak iz Virovitice je nakon uspješnog nastupa Powerlifting repretentacije Hrvatske na Europskom prvenstvu u Knjaževcu u Srbiji gdje je osvojeno 18 medalja, nastavio sa dobrim nastupima te su osvojena nova prva mjesta i nove medalje.
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Gospodarstvo
Azerbejdžan na Viroexpu 2014. Gospodarstvo Azerbajdžana (glavni grad Baku), koji ima preko 9 mil. stanovnika, bilježi dvoznamenkaste stope rasta BDP-a, te izuzetnost vanjskotrgovinske razmjene.
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Gospodarstvo
Suradnjom komora do intenzivne gospodarske suradnje županije i Unsko-sanskog kantona Ivan Slamić, predsjednik HGK – Županijske komore Virovitica i dr. sc. Ismet Pašalić, predsjednik Privredne komore Unsko-sanskog kantona, zajedno sa suradnicima, sastali su se, krajem tjedna, u Virovitici.
čitanja | Više >>>

28.05.2013. Obrtništvo
Orahovica-domaćin Međunarodnog kupa slastičara Najbolji slastičari Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije okupit će se u Hotelu Dukat.
čitanja | Više >>>

27.05.2013. Politika
Rajnović: Na sastanki sa Sanaderom nije se govorilo o Fimi mediji nego o međusobnoj suradnji Na pitanje tužiteljice u kojem je svojstvu Barišić bio na sastanku, Rajnović se zapetljao, pa kazao da je bio na sastanku kao ravnatelj Carinske uprave pa kao jedan od čelnika Vlade
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net