jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Dobroslavić ponovno pozvao na cijepljenje protiv ospica
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

4. mjesec 2013. godine


30.04.2013. Gospodarstvo
Završetak diplomatske misije Božene Borkowske voditeljice Odjela za promociju Veleposlanstva Poljske U prigodi završetka diplomatske misije u Republici Hrvatskoj, Božena Borkowska voditeljica Odjela za promociju trgovine i ulaganja Veleposlanstva Republike Poljske u Zagrebu, početkom tjedna, priredila je za predstavnike diplomatskog kora, institucija i ustanova, oproštajni susret, te je pritom zahvalila svima na dobroj suradnji.
čitanja | Više >>>

29.04.2013. To
Predizborno vrijeme: Jedna olovka ili jedan upaljač jednako jedan “novi” kandidat za lokalnu vlast Samo se pitam a što je s onim kandidatima bez novaca za upaljače, olovke, plakate, tamburaše dobivanje termina na TV-u, prostora u tiskanim medijima i štošta drugo, a imaju viziju, imaju program i odličan slogan kao npr: "GRAĐANI SU PRVI", i nisu pripadnici “vojnika” velikih stranaka?
čitanja | Više >>>


29.04.2013. Aktualnosti
Damir Barić čestitao građanima praznik rada Koristim ovu prigodu da vas sve pozovem na prigodno, tradicionalno obilježavanje ovog praznika u Koriji, u srijedu 1.svibnja, u 11. sati.
čitanja | Više >>>

29.04.2013. Politika
Općinska organizacija HSS Lukač  eutanazirana bez objašnjenja i bez konkretne optužbe Predsjednik lukačkog HSS-a Robert Piljek kaže da bi trebalo raspustiti Županijsku organizaciju HSS-a zbog nepoštivanja odluka Središnjice, odnosno vrha stranke.
čitanja | Više >>>

29.04.2013. Aktualnosti
Tolušić: Istraživanje koje je radio Forbes, rađeno je nezavisno Župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin održali su tiskovnu konferenciju povodom izvrsnih rezultata Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice objavljenih u hrvatskom izdanju poslovnog časopisa Forbes.
čitanja | Više >>>

29.04.2013. Politika
Žagar: Za novac se kupuje sve, zašto ne i oglas u Forbesu? Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, Ekonomskog instituta, Ministarstva financija, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, mi smo daleko od idile kojom je ocijenjen župan Virovitičko-podravske županije u časopisu Forbes u oglasu koji je očito plaćen.
čitanja | Više >>>

29.04.2013. Gospodarstvo
Press konferencija o akciji „Kupujmo Hrvatsko“ i „Vrijedne ruke“ u Virovitici U Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Virovitica, 29. travnja, održana je Press konferencija, na kojoj je Ivan Slamić, predsjednik HGK – Županijske komore Virovitica, govorio o akciji „Kupujmo hrvatsko“ i “Vrijedne ruke“, koja će se održati u Virovitici, u subotu, 15. lipnja 2013. god.
čitanja | Više >>>


28.04.2013. Izbori 2013.
HSPD i Siniša Prpić prvi predali kandidaturu Za samo par dana prikupili smo potreban broj potpisa, pa i više od toga. Vjerujemo da podrška naših birača neće izostati niti 19.svibnja.
čitanja | Više >>>

28.04.2013. Obrtništvo
Skupština Obrtničke komore: poslovi obavljeni u potpunosti i na vrijeme Poslovna godina u Obrtničkoj komori završila je s viškom od 69.118,18 kuna. Naplata komorsko doprinosa veća za 23,44 posto
čitanja | Više >>>

28.04.2013. Županija
Forbes: Najbolji župan u Hrvatskoj – Tomislav Tolušić! Gradi škole, smanjuje rashode... Virovitičko-podravska županija, tvrdi Forbes, ima najmanju, a najefikasniju županijsku upravu u Republici Hrvatskoj.
čitanja | Više >>>

27.04.2013. Politika
Spašavanje Europe EU je najuspješniji i dosad jedini demokratski mehanizam kojim Europa uspijeva koliko-toliko zauzdati bolest vlastita samouništenja – mi na Balkanu najbolje to znamo
čitanja | Više >>>

27.04.2013. Slatina
Održan Slatinski sajam cvijeća Sudjelovalo je 16 izlagača iz Virovitičko-podravske županije i jedan izlagač iz Grubišnog Polja.koji su svoje proizvode izložili na 29 štandova.
čitanja | Više >>>

27.04.2013. Kultura
Poziv na seminar za voditelje i dirigente koncertnih tamburaških orkestara Dvodnevni program seminara, ove se godine održava u suradnji s tamburaškim orkestrom Glazbene škole Alberta Štrige iz Križevaca.
čitanja | Više >>>

27.04.2013. Aktualnosti
Bajka u Đurađu - Zmaj se ponovno povukao u brda Bilogore Nakon 1700 godina oživjela je bajka zakopana kao legenda u povijesti maloga ali veselog naselja
čitanja | Više >>>

27.04.2013. Glazba
Antonija Domšić, Luka Tripalo i Kvartet Artes na pitomačkom festivalu Dvije festivalske večeri na glazbenu će scenu donijeti 44 nove skladbe u izvedbi dobro znanih izvođača.
čitanja | Više >>>

27.04.2013. Prosvjeta
Dani otvorenih vrata Učeničkoga doma u svibnju Provest ćemo vas u obilazak zajedničkih prostorija i spavaonica, upoznat ćete odgajatelje i ostale djelatnike, razgovarati s učenicima...
čitanja | Više >>>

27.04.2013. Priroda društva
Tjelesna i zdravstvena kultura – svjesnost o balansu životnih energija Rijetko kojem školskom programu nedostaje toliko jasne odgojno-obrazovne vizije o vlastitom smislu i životnoj ulozi kao što je to slučaj sa programom tjelesne i zdravstvene kulture. Ovaj problem proizlazi iz jednog sasvim pogrešnog metodičkog pristupa koji u prvom redu obraća pažnju na tjelovježbu, a da prije toga ni sam nastavnik nije osvijestio energetsku dinamiku živog organizma, što je apsolutno primarno znanje koje treba prenijeti učenicima – jer tjelesna i zdravstvena kultura prvenstveno je svjesnost o balansu životnih energija.
čitanja | Više >>>

26.04.2013. Izbori 2013.
Potpisi potpora za kandidate HDSSB-a Štand HDSSB-a u Virovitici posjetio je saborski zastupnik i predsjednik Županijskog odbora HDSSB-a Igor Češek, kandidat za gradonačelnikaSlatine.
čitanja | Više >>>

26.04.2013. Izbori 2013.
Predizborna prevrtljivost pitomačkog HSS-a U Novoj Bukovici uspješno surađuju SDP i HSS, a načelnik je Tomislav Žagar. Bez obzira na političke odnose u državi i županiji pokazalo se da je moguće kvalitetno voditi općinu.
čitanja | Više >>>

26.04.2013. Kultura
Večeras promocija knjige Kulturno historijski spomenici zapadne Slavonije Riječ je knjizi o kojoj je odkukom ravanateljice Višnje Romaj i gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina bilo zabranjeno govoriti u predizborno doba.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net