jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

1. mjesec 2013. godine


31.01.2013. Gospodarstvo
U Upravnom odboru klastera drvo-prerađivačkog sektora četiri predstavnika VPŽ Ivan Slamić, direktor Tvina d.o.o. izabran je na mjesto dopredsjednika Hrvatskog klastera konkurentnosti
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Obrtništvo
Razrješenja i imenovanja u cehovima Obrtničke komore Na sjednici Upravnog odbora Obrtničke komore razriješeni su i imenovani članovi poljodjelskog, ugostiteljskog i proizvodnog ceha te članovi Odbora za obrazovanje.
čitanja | Više >>>


31.01.2013. Kultura
Predavanje o Svetom Savi Predavač je bio profesor povijesti Vojislav Bosanac podijelivši predavanje u pet cjelina.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Gospodarstvo
Radnici slatinske tvrtke Bel-dren u petak podnose kaznenu prijavu protiv poslodavca Očaj je zavladao među ogorčenim radnicima, vlasnik Mario Boćkaj ih je iznevjerio.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Promet
U Virovitici i Osijeku najviše je pločica s imenima i nadimcima Cijena takvih registracijskih pločica iznosi 6.720 kuna, a svakih pet godina plaća se naknada za korištenje i ne mogu se prenijeti na drugu osobu.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Obavijesti
Glavni zagrebački kolodvor ipak se ne zatvara sutra Svi vlakovi koji voze iz smjera Vinkovaca, Osijeka i Koprivnice vozit će do Maksimira a između tih stanica i Glavnog kolodvora bit će organiziran autobusni prijevoz.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Zdravlje
Tolušić: Ne idemo u sanaciju bolnice, to je SDP-ovo politikanstvo Nek' ministar i njegova ekipa objašnjavaju kad netko umre da su to napravili zato što se netko držao kvote i nije probio limit i liječio ljude
čitanja | Više >>>


31.01.2013. Viroexpo
Još uvijek stižu čestitke i zahvale organizatorima Viroexpa Osjećali smo se kao kod kuće, Virovitica može biti ponosna svojim sajmom, ali i ljudima koji su je predstavljali
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Crna kronika
Krađa novca sa bankomata Nepoznati počinitelj je 17. siječnja u poslijepodnevnim satima u Virovitici, počinio kazneno djelo krađe i računalne prijevare na štetu 23 – godišnjaka iz Špišić Bukovice.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Crna kronika
Alkoholizirani vozač sletio autom u putni jarak Jučer, 30. siječnja oko 22.20 sati, između Kapela Dvora i Gornjeg Bazja, 57 – godišnji vozač je upravljajući osobnim autom virovitičkih registarskih pod utjecajem alkohola od 0.85 promila, sletio u putni jarak.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Kazalište Virovitica
Kazalište najavilo premijeru Mačke na vrućem limenom krovu Komad, kojim će početi i ovogodišnji Virkas, premijerno će biti izveden u petak, 8. veljače u 19:30 sati.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. Aktualnosti
Virovitički odvjetnik Boris Kozjak kandidat za pučkog pravobranitelja Boris Kozjak posebno je aktivan u zaštiti ljudskih prava Vijeća Europe u Strasbourgu kod kojeg je dobio četiri spora za stranke i jednu sudsku nagodbu.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. HGK-Županijska komora Virovitica
Seminar-radionca: Izrada izjave o fiskalnoj odgovornosti u 2012. godini Seminaru su prisustvovali predstavnici jedinica lokalne samouprave, te korisnici državnog, županijskog, gradskog i općinskog proračuna.
čitanja | Više >>>

31.01.2013. In memoriam
Sahranjen Teodor Trick: Zahvalni smo za  kulturno ozračje koje nam je ostavio Ako je istina da čovjek živi dok mislimo na njega, dok ga spominjemo, onda će Teodor još dugo živjeti u našim sjećanjima
čitanja | Više >>>

30.01.2013. Politika
SDP: Bit ćemo servis a ne lokalni šerifi Pod predsjedanjem Tomislava Žagara, predsjednika organizacije i kandidata za župana Virovitičko-podravske županije raspravljalo se o aktualnoj problematici na području svih općina i gradova te županijie u cijelosti.
čitanja | Više >>>

30.01.2013. Aktualnosti
Grad Virovitica u svoje vlasništvo prenio javne ceste koje su bile pod upravom ŽUC-a Grad Virovitica je prvi grad u Hrvatskoj koji je donio odluku o prenosu javne ceste, kojima je do sada upravljala Županijska uprava za ceste, u svoje vlasništvo.
čitanja | Više >>>

30.01.2013. Gospodarstvo
Grupa Čakovečki mlinovi ostvarila 27,9 milijuna kuna dobiti Grupa Čakovečki mlinovi u čijem je sastavu i Trgocentar Virovitica u 2012. je ostvarila 27,9 milijuna kuna dobiti, što je značajna porast u odnosu na 2011. kada je dobit iznosila 8,6 milijuna kuna
čitanja | Više >>>

30.01.2013. Promet
HDZ vladajućima: Niste napravili ništa po pitanju cesta SDP-ov Vedran Babić podsjetio je kako je nelogičnom prekategorizacijom Podravsko-bilogorskog ipsilona iz državne u autocestu započelo odugovlačenje projekta.
čitanja | Više >>>

30.01.2013. Crna kronika
U požaru smrtno stradala jedna osoba Požar je nastao uslijed otvorenog plamena od ložišta peći, koji je zapalio nakupljenu čađ u dimnjaku, a vatra se kroz gornji otvor dimnjaka, djelovanja otvorenog plamena, proširila na drveni strop, pri čemu se požar sa tavana proširio na krivište kuće.
čitanja | Više >>>

30.01.2013. Crna kronika
Provala skladišta u Gornjem Bazju Nepoznati počinitelji su između 26. i 29. siječnja u Gornjem Bazju, provalili u skladište, u vlasništvu 34 – godišnjeg Virovitičanina iz kojeg su ukrali aparat za varenje.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net