jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

11. mjesec 2012. godine


30.11.2012. Politika
Osnivačka HDSSB-a općine Sopje za mjesto Josipovo Predsjednik HDSSB-a Virovitičko-podravske županije i saborski zastupnik Igor Češek se zahvalio mještanima Josipova na izuzetnom rezultatu. HDSSB-a na Parlamentarnim izborima ovdje ostvario izborni rezultat od 43 posto.
čitanja | Više >>>

30.11.2012. Glazba
Harmonikaši Glazbene škole drugi na Međunarodnom festivalu Pod ravnanjem učiteljice Beatrice Šušak orkestar je odličnom izvedbom u kategoriji „A“ osvojio 87,40 bodova. Na festivalu je sudjelovalo osam orkestara u trima kategorijama.
čitanja | Više >>>


30.11.2012. Politika
Predsjednik MO Novi Senkovac iz HDZ-a  prešao u HDSSB Ivica Srednoselac je s djelom članova HDZ-a pristupio HDSSB-u jučer na redovnoj Izbornoj skupštini HDSSB-a Slatine za MO Senkovac.
čitanja | Više >>>

30.11.2012. Promet
Dokumentacija za obnovu pruge Koprivnica-Virovitica u proračunu za 2013. Iz ureda župana jučer su brže-bolje priopćili kako je za to zaslužan „nesvakidašnji istup župana“ iz srpnja ove godine nazvavši ovu vijest „prvim rezultatom teleportiranja“.
čitanja | Više >>>

30.11.2012. Poljoprivreda
Virovitica za desetak dana dobiva mlijekomat OPG Brlić iz Kapele Dvora mlijekomat će postaviti u trgovačkom centru Kaufland. Nabavku mlijekomata, kapaciteta 200 litara, sufinancira Virovitičko-podravska županija.
čitanja | Više >>>

30.11.2012. Poljoprivreda
Određena lokacija za gradnju sirane Buduća virovitička sirana gradit će Poduzetničkoj zoni Sjever u Virovitici, koja je i prostorno najbliža proizvođačima mlijeka s ovog područja.
čitanja | Više >>>

30.11.2012. Poljoprivreda
Za tonu repe u 2013. otkupna cijena 340 kuna Županjska Sladorana i Viro tvornica šećera Virovitica odlučile su povisiti otkupnu cijenu šećerne repe u sljedećoj proizvodnoj godini. Umjesto dosadašnjih 300 kuna nova cijena bit će 340 kuna za tonu predane repe na bazi digestije od 16 posto.
čitanja | Više >>>


30.11.2012. Priroda društva
Tri zemaljska grijeha don Ivana Grubišića Svoj birački glas na prošlim parlamentarnim izborima veliki broj građana poklonio je don Ivanu Grubišiću, čiji status saborskog zastupnika Crkva smatra grešnim, pozivajući se u tom slučaju na Kanonsko pravo koje ju obvezuje da ovog “neposlušnog katoličkog svećenika” prisili na pokajanje te uz blagoslov Svete Stolice udalji iz Hrvatskog sabora.
čitanja | Više >>>

30.11.2012. Sponzorirana vijest
Teza 'neka opstanu najbolji' uništit će i najbolje poduzetnike Sezona konferencija, okruglih stolova, dodjela nagrada... u punom je jeku. Velika je zabrinutost zbog produljene recesije, ali biznismeni ne bi bili to što jesu da i u najtežim okolnostima ne pokušavaju pronaći štogod pozitivno.
čitanja | Više >>>

30.11.2012. Obrtništvo
Usvajanje znanja o podučavanju naučnika Seminar je namijenjen majstorima i stručnim osobama licenciranih radionica koji nisu do sada polagali majstorski ispit.
čitanja | Više >>>

30.11.2012. Crna kronika
U pretrazi pronašli nelegalno oružje i streljivo Temeljem naloga, policijski službenici Policijske uprave virovitičko – podravske, proveli su pretragu obiteljske kuće na području općine Pitomača, gdje je pronađeno nelegalno oružje.
čitanja | Više >>>

30.11.2012. Politika
Đakić: Mnogima zbog Registra prijeti Božić u srbijanskom zatvoru; Matić: Ne plašite branitelje Na ministrovu poruku kako se branitelji ne trebaju bojati jer više nema UDBA-e, Đakić je odgovorio: Ima, ima. Ima Vukčevića, ima Nikolića, ima Dačića.
čitanja | Više >>>

30.11.2012. Politika
Govornik ispuhanih mitova Cijela knjiga apsurda dala bi se ispisati na temelju jedne jedine Karamarkove politički bedaste rečenice. Ali nije dobro za europsku zemlju da joj glavnu oporbenu stranku vodi čovjek koji tako loše govori.
čitanja | Više >>>

29.11.2012. Crna kronika
Građevinski radnik pao s visine od deset metara Radnik se poskliznuo i nezgodno pao kroz betonsku provaliju duboku gotovo deset metara, koja vodi do dan bazena, koji je srećom bio prazan. Hitna je došla nakon svega desetak minuta od trenutka nesreće, zajedno s Slatinskom vatrogasnom postojbom i policijom.
čitanja | Više >>>

29.11.2012. Crna kronika
U istom danu dva puta zaustavljen kako vozi pijan Prometna policija prvo ga je zaustavila u Špišić Bukovici, a onda u Lozanu.
čitanja | Više >>>

29.11.2012. Obrtništvo
Seminari iz radne pedagogije i ekonomskog poslovanja Obrtnička komora VPŽ i ove godine organizira stručne seminare uz financijsku potporu Ministarstva poduzetništva i obrta te stručnu pomoć Obrtničkog učilišta „Pouka“ iz Koprivnice.
čitanja | Više >>>

29.11.2012. Zdravstvo
HZZO ne očekuje poteškoće zbog najavljenog štrajka U slučaju uskrate nužne zdravstvene zaštite od strane medicinskih sestara u bilo kojoj djelatnosti i na bilo kojoj razini zdravstvene zaštite, o tome obavijeste nadležni područni ured HZZO-a
čitanja | Više >>>

29.11.2012. Aktualnosti
Večeras u Mikleušu osnivanje ogranka Zavjeta za Hrvatsku Na okruglom stolu Politička situacija u Hrvatskoj, stanje branitelja i građana u Hrvatskoj govorit će Davor Domazet Lošo, Josip Jurčević i Marko Lukić.
čitanja | Više >>>

28.11.2012. Politika
Na što je nalik vlast ako sudac Turudić sudi o demokraciji Vrijedilo bi da nam netko objasni što je to, i u ime koga, govorio Ivan Turudić kada je govorio o demokraciji. Ili da povjerujemo da zemljom danas vlada neka – tiha hunta?
čitanja | Više >>>

28.11.2012. Kultura
Promocija knjige Božice Jelušić Čišćenje globusa U petak, 30. listopada u Gradskoj knjižnici Đurđevac bit će predstavljene knjige Čišćenje globusa Božice Jelušić i Kamen u snu Berke Nezić. Postavljena je i prigodna izložba ilustracija Kamena u snu Ivanke Kranželić. Gosti su Zdravko Seleš, Andrija Maronić i Sanja Flajs Vidaković. Početak je u 18 sati.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net