jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

5. mjesec 2012. godine


25.05.2012. Crna kronika
Udar groma spalio viličar u orahovačkom Univeltu Nakon olujnog nevremena koje je jučer kasno poslijepodne prohujalo i područjem Virovitičko-podravske županije, prema neslužbenim procjenama, olujni vjetar i obilna kiša nisu prouzročili veće štete.
čitanja | Više >>>

25.05.2012. Aktualnosti
Čak 31 MORH-ovac primao i plaću i mirovinu od 1999. godine Ministarstvo obrane ustanovilo je da čak 31 djelatna vojna osoba od 1999. godine ili ranije ima rješenja za profesionalnu nesposobnost za rad u ime koje primaju profesionalnu mirovinu, uz redovnu plaću koju primaju od MORH-a.
čitanja | Više >>>

25.05.2012. Sport
Dora Međimurec: "Jedva čekam, još je malo ostalo do Olimpijskih igara i pripremam se" Olimpijske igre u Londonu (27. srpnja - 12. kolovoza) najveći su sportski događaj godine. Da sve prođe u najboljem redu brinut će se ukupno 200 tisuća ljudi, od toga 70 tisuća volontera. Među njima je i jedna Hrvatica, Dora Međimorec iz Virovitice.
čitanja | Više >>>

25.05.2012. Kazalište Virovitica
Poziv na premijeru Dramskog studija Kazališta Virovitica Danas s početkom u 19:30 sati u Kazališu Virovitica možete besplatno pogledati predstavu Dramskog studija Kazališta Virovitica VRTULJAK 2012. Redateljica i dramaturginja predstave je Snježana Lanćić Prpić. Kako kažu sami polaznici Dramskog studija priča Vrtuljak Ephraima Kishona poslužila je samo kao predložak da u nekoliko slika, zavrtimo bilo koju našu užu i širu obitelj i prijatelje.
čitanja | Više >>>

25.05.2012. Gospodarstvo
Predstavljen IPA projekta “E-ncubator“,najvredniji EU projekt u Virovitičko-podravskoj županiji U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, predstavljen je IPA projekt “E-ncubator“,najvredniji EU projekta u Virovitičko-podravskoj županiji čija je ukupna vrijednost 7.201.619,00 kuna, od čega je 5.398.333,95 kuna bespovratnih sredstava Europske unije.
čitanja | Više >>>

25.05.2012. Komentar
Permakultura – život poslije brodoloma Nakon što je sada već definitivno postalo jasno da 350 000 hrvatskih građana – i još toliko onih koji rade a ne primaju plaču – bolji život (temeljen na gospodarskom rastu) ne trebaju očekivati prije nego što se Zemlja ne počne vrtjeti u drugu stranu, ne preostaje ništa drugo nego potražiti načine kako raskinuti odnose sa vlastitom državom. To je, naime, prvi uvjet za povratak u normalni život, i u tom pogledu više ne treba čekati.
čitanja | Više >>>

25.05.2012. Aktualnosti
Učenici uredili cvjetnu gredicu ispred Kazališta Učenici Centra za odgoj obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica koji sudjeluju u radu Eko škole uredili su cvjetnu gredicu ispred Kazališta Virovitica koju će redovito održavati i brinuti se o njoj. U tome su im pomogli i djelatnici Flore d.o.o., a učenici su se oduševljeno prihvatili sadnje i uređivanja cvijeća kako bi nam grad bio što ljepši.
čitanja | Više >>>

25.05.2012. Obavijesti
2. Trofej grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije Dragi ljubitelji plesa, pozivamo Vas da nam se u subotu 26. svibnja 2012. godine pridružite na 2. Trofeju grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije (međunarodnom bodovnom turniru u športskim plesovima), u Športskoj dvorani OŠ IBM.
čitanja | Više >>>

25.05.2012. Turizam
Cro-Hu bike tour - Fotogalerija Četrdesetak biciklista iz Mađarske i Hrvatske sudjelovalo je na trideset kilometara dugačkoj hrvatsko-mađarskoj biciklističkoj ruti „Cro-Hu bike tour". Organiziratri su Odsjek za turizam HGK-Županijske komore Virovitica, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Gradsko poglavarstvo Szentlorinca, Klub za ekspedicionzam i sport Keks i Szentlorinc Kerékpáros klub.
čitanja | Više >>>

25.05.2012. Komentar
Glupost "bijelih listića" Ali postoji aspekt Nikolićeve pobjede koji naročito razočarava, jer pokazuje da su mnogi antinacionalisti u Srbiji izgubili strpljenje, a s njim i sposobnost razumnoga političkog prosuđivanja, pretvarajući vlastita nerealna očekivanja u oružje najopasnijih protivnika
čitanja | Više >>>

24.05.2012. Sport
Ove godine bez No limit futsal školskog kupa razreda Sportska manifestacija „No limit futsal školski cup razreda“ ipak se neće igrati treću godinu zaredom. Iako je organizator učinio sve da se ove godine odigra No limit futsal školski cup razreda 2012, na žalost velikog broja prijavljenih srednjoškolaca to neće biti moguće.
čitanja | Više >>>

24.05.2012. Grad
Održan sastanak mještana Čemernice s predstavnicima Grada Virovitice Predstavnici Grada Virovitice na čelu sa gradonačelnikom Ivicom Kirinom u mjesnom domu u Čemernici održali su sastanak sa mještanima Čemernice. Na početku su upozorili mještane na ustrojavanje Komunalnog info centra putem telefonskog broja 725-380 gdje građani mogu prijaviti sve probleme komunalne naravi, ali i iznijeti svoje prijedloge za njihovo kvalitetno rješavanje. Nakon toga upoznali su ih i sa svim aktivnostima koji su u tijeku ili se planiraju odraditi u skoroj budućnosti.
čitanja | Više >>>

24.05.2012. Gospodarstvo
Izuzetno zapažen nastup Eurovoća u Amsterdamu Prema izjavama Jeronima Pandurića, upravitelja Eurovoća, Dejana Aleksića, direktora sektora Tradinga i Marine Kresoja, voditeljice marketinga, koji su bili na sajmu, realno je očekivati da će iskazani interes potencijalnih kupaca i novouspostavljeni kontakti značiti i povećani plasman proizvoda Eurovoća na europskom i svjetskom tržištu.
čitanja | Više >>>

24.05.2012. Gospodarstvo
Izaslanstvo Republike Češke posjetilo HGK-Županijsku komoru Virovitica i Općinu Suhopolje Izaslanstvo Republike Češke primila je Zlata Šljivac, načelnica općine Suhopolje sa suradnicima i predstavnicima tvrtke „Diba“, kojima su predstavnici čeških tvrtki predstavili mogućnosti prerade bio-razgradivog otpada, opreme i korištenja sredstava EU za isto.
čitanja | Više >>>

24.05.2012. Skladna zemlja polutame
Bespovratni kraj Poslije silnih godina neizvjesne borbe i mnogih nedaća koje su ih gotovo dovele do tragičnoga poraza, sada je konačno stigao čas kad će se nepredvidiva sudbina triju mudraca nepostojanja jednom zauvijek razriješiti. Kobne pogreške dobročinitelja više neće moći biti ispravljene niti će se zlo u slučaju svoga poraza moći izdići iz pepela i osvetiti svoj sramotni pad. Ili će Egzufrilej biti sveden na ništavilo i okrutno protjeran iz vlastite stvarnosti, ili će nesalomljivi borci za istinu i pravdu nepovratno pasti pod njegovim gnjevom.
čitanja | Više >>>

24.05.2012. Zabava
 U subotu 26. svibnja održat će se Dani otvorenih vrata Dječjeg vrtića Cvrčak Dječji vrtić Cvrčak poziva svu djecu i njihove roditelje pa i one koji nisu polaznici Vrtića da u subotu 26. svibnja 2012. godine dođu u Dječji vrtić Cvrčak, Trg Ante Starčevića u Virovitici gdje će se održat „Dani otvorenih vrata Dječjeg vrtića Cvrčak“.
čitanja | Više >>>

24.05.2012. Aktualnosti
U Dječjem vrtiću Cvrčak organizirana akcija „Policajac – prijatelj djece“ Policijska uprava Virovitičko-podravska danas je u Dječjem vrtiću Cvrčak organizirala prezentaciju rada policijskih službi „Policajac – prijatelj djece“.
čitanja | Više >>>

24.05.2012. Glazba
Poziv za upis u Glazbenu školu Glazbena škola Jan Vlašimsky Virovitica poziva djecu svih uzrasta da upišu jedan od programa škole. Osim upisa u prvi razred osnovnog glazbenog programa, najmlađi mogu pohađati i Glazbenu igraonicu te predškolski glazbeni program.
čitanja | Više >>>

24.05.2012. Županija
Djeca iz Osnovne škole iz Lakocse (Lukovišće), posjetila su Virovitičko-podravsku županiju U sklopu IPA projekta međugranične suradnje Mađarska – Hrvatska 2007.-2013.,"Most prijateljstva Gradina-Lakocsa (Lukovišće)", čiji je nositelj Osnovna škola Gradina, u suradnji s mađarskim partnerom Osnovnom školom iz Lakocsa-e, djeca iz Mađarske posjetila su Virovitičko-podravsku županiju, gdje ih je s osnovnih karakteristikama iste upoznala pročelnica Ureda župana Melita Sirovica.
čitanja | Više >>>

24.05.2012. Županija
Održan prvi radni sastanak za izradu Izvješća o provedbi Županijske razvojne strategije U Maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije održan je prvi radni sastanak za izradu Izvješća o provedbi Županijske razvojne strategije Virovitičko-podravske županije 2011.-2013.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net