jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
svečano obilježena obljetnica osnutka Zajednice udruga HVIDRA
Anđa Oljačić i dalje na čelu Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja
Utrka “Virovitica 1,2,3,4…doživjeti stotu“ u nedjelju, 15. travnja
Vesna Šerepac i Josip Ivoš u Vijeću za strukovna obrazovanja
Grad Virovitica pokrenuo izradu “Programa zaštite divljači”
Predsjednica Grabar-Kitarović čestitala Uskrs provoslavnim vjernicima
Istraživanje prehrambenh navika: Konzumiramo premalo ribe, a previše ugljikohidrata
  FlashNews:
« 2 3 4 5 6 7

7. mjesec 2011. godine


03.07.2011. Komentar
Jaje majke Tereze Želiš li ti to, sudbino, uvjeriti Ivicu Kirina da je internet izmišljen samo zato da bi se svijet rugao njegovome liku i djelu?
čitanja | Više >>>

03.07.2011. Sport
Natjecanje u odbojci na jezeru Javorica U pomanjkanju aktivnosti sportskoga karaktera na jezeru Javorici, vlasnici ugostiteljskog objekta ''Jezero'', braća Jukić su se dosjetili i uzeli stvar u svoje ruke. Oko dva tjedna pripremali su, uređivali manje igralište za odbojku na travi, zvuči neobično, ali istinito
čitanja | Više >>>

03.07.2011. Slatina
Nakon članka o potencijalno opasnim dječjim igralištima odgovorni se pokrenuli Opasno teški betonski stolovi ispred prostorija koje je grad Slatina ustupio na korištenje HVIDR-i su uklonjeni, kao i neispravne klupe što i nije mnogo, jer su iza izvođača tih djelatnosti ostale nezatrpane rupe gdje su bile ukopane klupe i stolovi koji su premješteni na nepoznatu lokaciju.
čitanja | Više >>>

03.07.2011. Gospodarstvo
Drvene konstrukcije iz Voćina u izgradnji velikih trgovačkih lanaca na Jadranu Tvornica lameliranih drvenih konstrukcija u Voćinu, jedina u Hrvatskoj proizvodi zahtjevnije drvene konstrukcije. Opremljena je suvremenom tehnologijom koja omogućava izvedbu lamelirane grede (lučne ili ravne) dužine do 45 m i visine do par metara.
čitanja | Više >>>

03.07.2011. Kancerogena korupcija i politička prostitucija
Roks i jin1 samo vrh sante leda na kojoj u Virovitici plovi lopovska garnitura HDZ Da policija, Državno odvjetništvo i pravosuđe nisu u službi vlasti koja je sama sebi postala svrha, gubernatorica Jaca, bi se s kompletnom glasačkom mašinerijom koja joj daje podršku, a kojoj pripada i njen aktualni glasnogovornik Vladimirće Šeks, već odavno pridružili svojim ortacima u Remetincu.
čitanja | Više >>>

02.07.2011. Poljoprivreda
Na pješčanim tlima u Podravini i Slavoniji duhan nema alternativu Na predstavljanju Pokusnog polja navodnjavanja duhana na pješčanim tlima kod Vukosavljevice nedaleko Virovitice jučer je Mirko Boić, direktor 'Hrvatskih duhana' Virovitica, potvrdio da se navodnjavanjem prinos duhana po hektaru može povećati sa 1800 na više od 3500 tona duhana što donosi i veću zaradu i bolju dohodosnost.
čitanja | Više >>>

01.07.2011. Crna kronika
Virovitičanin Domagoj Novoselnik ubijen na Hvaru, sumnjiče se nećak M.F. Index doznaje da su nećak i deset godina starija ujna imali aferu te da je riječ o mogućem ubojstvu iz strasti.
čitanja | Više >>>

01.07.2011. Glazba
U subotu humanitarni koncert za pomoć narodu Japana Virovitičani će moći uživati u nezaboravnom glazbenom ugođaju, u nesvakidašnjem programu, na kojem će osim skladbi Skrjabina, Puccinija,Hendela, Mozarta i Catalanija biti izvedene i publici nepoznate japanske skladbe i autori (Kousaku Yamada,Tadasuke Oono, Humihiko Hukui).
čitanja | Više >>>

01.07.2011. Aktualnosti
Održana Svečana Akademija u povodu Dana Hrvatske obrtničke komore Proslavljajući Dan Hrvatske obrtničke komore, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, tradicionalno su se okupili obrtnice i obrtnici iz cijele Hrvatske, zajedno sa svojim gostima iz društvenog i političkog života iz Hrvatske i inozemstva koje je predvodila predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net