jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

8. mjesec 2009. godine


31.08.2009. Slatina
U brzom puzanju beba pobijedio je mali Erik Kiša i tmurno vrijeme ipak je utjecalo na one najmlađe koji su se u Slatini trebali natjecati u puzanju. Prvo natjecanje beba, sa nešto manje natjecatelja, bilo je organizirano u subotu na središnjem gradskom parku povodom Dana grada.
čitanja | Više >>>

31.08.2009. Sport
Odvezena 1. MTB utrka Najmlađi sportski klub u Orahovici, Biciklistički klub LOOD, bio je domaćin i organizator prve MTB utrke „Srednjovjekovnim stazama Orahovica 2009. koja je vožena obrocima Papuka. Na startu se našlo čak 68 vozača, od kojih je 67 završilo utrku, iz gotovo cijele Slavonije.
čitanja | Više >>>


31.08.2009. Crna kronika
Vozio pod utjecajem droge Policijski službenici PU virovitičko – podravske, kontroliranjem prometa u Virovitici, 29. kolovoza u 23.45 sati, zatekli su 21 – godišnjeg M.C., kako upravlja osobnim automobilom ZG – registarskih oznaka pod utjecajem opojne droge.
čitanja | Više >>>

30.08.2009. Aktualnosti
Za udžbenike mora dati 6000 kuna, a mjesečno prima samo 4500 kuna Suočena s oskudicom, koju je dodatno otežala Vladina odluka o ukidanju besplatnih udžbenika za školarce, tridesetčetverogodišnja majka petero djece Merima Mioković iz Virovitice napisala je redakciji Večernjeg lista pismo u kojem tvrdi da ne vidi izlaz iz krize.
čitanja | Više >>>

30.08.2009. Kultura
Vasiljević Čiko izdao knjigu o Sekulincima, papučkom selu koje polako i tužno izumire Milenko Vasiljević Čiko iz Osijeka napisao je knjigu "Moje rodno selo Sekulinci", a izdali su je belišćanska "Sloga" i osječki odbor Srpskog kulturnog društva Prosvjeta.
čitanja | Više >>>

30.08.2009. Županija
Dan udruga Virovitičko-podravske županije Župan Tomislav Tolušić svečano je otvorio tradicionalnu manifestaciju Dan udruga Virovitičko-podravske županije koja je održana u Domu oružanih snaga u Virovitici.
čitanja | Više >>>

30.08.2009. Županija
Neće se povećavati cijene komunalnih usluga na području županije U prostorijama Grada Virovitice održan je sastanak koordinacije gradova i općina koji imaju u suvlasništvu komunalne tvrtke na području Virovitičko-podravske županije oko dogovora o zadržavanju cijena komunalnih usluga.
čitanja | Više >>>


30.08.2009. Aktualnosti
Najbolje uređeni štand – Matice Slovačke iz Miljevaca Na ovogodišnjem Danu udruga Virovitičko-podravske županije proglašen je i Najbolje uređeni štand ovogodišnje manifestacije. Glasovali su svi sudionici Dana udruga, a titulu Najboljeg uređenog štanda odnijela je Matica Slovačka iz Miljevaca kojima je nagradu uručio župan Tomislav Tolušić. Matica Slovačka Miljevci djeluje u tri sekcije: plesno-pjevačka skupina najmlađih, plesno-pjevačka skupina mladih i plesno-pjevačka skupina starijih.
čitanja | Više >>>

30.08.2009. Slatina
Vujčić Komradu: „Snizite cijene komunalnih usluga“ Zanimljiv, no ne i baš lako ostvariv prijedlog, uputio je na sjednici Gradskoga vijeća KOMRAD-u SDP-ov vijećnik Dražen Vujčić. Naime, tijekom rasprave po točki o poslovanju ove slatinske tvrtke, komentirajući izvješće, postignute rezultate i porez na dobit koju ta gradska komunalna organizacija mora platiti, rekao im je da snize cijene komunalnim uslugama i tako pridonesu ublažavanju posljedica recesije.
čitanja | Više >>>

29.08.2009. To
O "Podravini" kao proizvodu "Četiri - P" Upućenima u upravljanje marketingom, dobro je poznata jedna od strategija za postizanje veće razine prodaje proizvoda na željenom ( ciljnom ) tržištu, pod nazivom marketing – mix.
čitanja | Više >>>

29.08.2009. Sport
Primarni je cilj opstati u prvoj ligi, zatim napadamo Osijek i Zagreb Ženski nogometni klub (ŽNK) Čađavica nedavno je ušao u prvu nogometnu ligu. Zbog jače konkurencije potrebno je izgraditi novi, ozbiljniji pristup treningu nogometašica u ovome klubu. Iz tog je razloga k njima nedavno došao i novi licencirani trener nogometa, magistar kineziologije Ljubivoj Kotrljanović.
čitanja | Više >>>

29.08.2009. Gospodarstvo
Slatinski pčelari proizvode 200 tona meda godišnje Stotinjak pčelara – članova Udruge pčelara Lipa iz Slatine tradicionalno se okupilo na slatinskom Bunariću kako bi proslavili završetak pčelarske sezone. Ivica Sertić, predsjednik udruge, tom je prigodom izrazio zadovoljstvo postignutom kvalitetom proizvedenog meda, međutim, požalio se na uvjete ispaše pčela tijekom ljetnih mjeseci.
čitanja | Više >>>

29.08.2009. Kazalište Virovitica
Kazalište zove na pretplatu Kazalište Virovitica pozvalo je gledatelje da na vrijeme osiguraju svoje mjesto u dvorani za sezonu 2009./2010. godinu. Između ostaloga očekuju nas premijere za odrasle: Peter Quilter DUETI, Miroslava Krleža GOLGOTA, Ephraim Kishon BILA JE TO ŠEVA. Za najmlađu publiku Kazalište Virovitica pripremilo je predstave MALI PRINC Antoine de Saint Exuperya te PIPOVE DOGODOVŠTINE Dunje Adam. Sve informacije vezane uz kazališnu pretplatu možete dobiti svakog radnog dana od 9,00 do 14,00 sati na telefon 033/721-330.
čitanja | Više >>>

28.08.2009. Slatina
Izašla grafička mapa  «Slatina – susret s ljepotom» U povodu dana Grada Slatine izašla je grafička mapa «Slatina – susret s ljepotom» ilustratora i strip crtača Stanka Bešlića. Mapa sadrži pet prepoznatljivih slatinskih motiva: crkve sv. Josipa, dvorca, ljekarne, muzeja i gradske uprave. U svakoj mapi ima pet grafičkih listova urađenih u crno-bijeloj tehnici a svaki list je potpisao autor. Mapu je izdala virovitička nakladnička tvrtka «Pusa», a tiskana je u nakladi od 100 primjeraka. Možete je naručiti pozivom ili sms-om na brojeve telefona 098 503 886 ili 091 510 95 03 ili e poštom na adresi pusa@virovitica.net. Naručiteljima s području Virovitice i Slatine mašu besplatno dostavljamo na kućnu adresu.
čitanja | Više >>>

28.08.2009. Gospodarstvo
Duhanu treba kiša U prostorijama "Hrvatskih duhana" u Virovitici jučer je, u nazočnosti poljoprivrednih inspektora, organizatora proizvodnje iz Virovitice, Kutjeva i Slatine, održano "pečaćenje" uzoraka duhana ovogodišnjeg roda.
čitanja | Više >>>

28.08.2009. Slatina
Babuške uginule zbog smanjene otpornosti U nastojanju rasvjetljavanja slučaja pomora ribe u slatinskom akumulacijskom jezeru Javorici, gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš i njegovi suradnici te predsjednik ZŠRU Slatina Dragomir Rončević održali su nekoliko sastanaka s predstavnicima Hrvatskih voda, Vodno-gospodarske ispostave Karašica-Vučica iz Donjeg Miholjca.
čitanja | Više >>>

28.08.2009. Županija
Danom udruga započinje obilježavanje Dana Virovitičko-podravske županije Manifestacijom Dan udruga Virovitičko-podravske županije, koju će sutra 29. kolovoz u Domu oružanih snaga u Virovitici, u 12 sati, svečano otvoriti župan Tomislav Tolušić, započeti će se s proslavom Dana Virovitičko-podravske županije koji se slavi 3. rujna.
čitanja | Više >>>

28.08.2009. Grad
Obnovljena i adaptirana trgovina Borova Jučer je u Virovitici otvorena obnovljena i adaptirana trgovina Borova. Kako je tom prigodom rekao predsjednik Uprave ''Borova'' d.d. Mirko Ćavara ulažu se veliki napori kako bi se Borovo vratilo na ono mjesto koje mu u pripada, a jedan od boljih primjera za to je i obnova i adaptacija ovog prostora u koji je uloženo oko 750.000,00 kuna.
čitanja | Više >>>

28.08.2009. Gospodarstvo
Virovitičko-podravska županija promovirana kao „županija partner“ Bjelovarskog sajma Na održanoj konferenciji za novinare na kojoj su nazočili i župan Tomislav Tolušić i njegov zamjenik Zdravko Dijaković, Virovitičko-podravska županija promovirana je kao „županija partner“ Bjelovarskog sajma. Na Sajmu će se pojaviti 20 hrvatskih županija, a među njima i Virovitičko-podravska županija.
čitanja | Više >>>

27.08.2009. Crna kronika
Iz sudara s vlakom izašao bez ogrebotine Za 75-godišnjeg Jovana Gunjevića iz Borova nedaleko Virovitice doista se može reći da je rođen pod sretnom zvijezdom. U četvrtak oko devet sati, kada je svojim golfom žurio u Viroviticu, na nezaštićenom cestovnom prijelazu preko željezničke pruge naletio je na lokomotivu putničkog vlaka.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net