jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1 2 3 4 »

4. mjesec 2003. godine


30.04.2003. HSS
HSS-ov odgovor HDZ-u HSS-ov vijećnik u virovitičkom Gradskom vijeću i tajnik Gradske organizacije HSS-a Branko Svoboda, potaknut jučerašnjim izjavama HDZ-ovaca Željka Iharoša i Zvonka Kožnjaka, sazvao je danas novinare kako bi ponovio što je zapravo na sjednici Gradskoga vijeća pitao gradonačelnika i iznio svoj stav da je neprimjereno da na ta pitanja, umjesto gradonačelnika za govornicom Vijeća, odgovaraju njegovi stranački kolege na konferencijama za novinare.
čitanja | Više >>>

30.04.2003. Županija
Zasjedala Županijska skupština U Skupštini Županije virovitičko-podravske sjedit će i dva predstavnika srpske nacionalne manjine, koja, prema popisu stanovništva iz 2001. godine, u Županiji čini 7,08 posto stanovništva.
čitanja | Više >>>


30.04.2003. Grad
HSP-ovci o prijedlogu zakona o braniteljima U virovitičkom Vatrogasnom domu gradski su HSP-ovci održali okrugli stol na kojem su predstavili novi prijedlog zakona o pravima branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.
čitanja | Više >>>

30.04.2003. Grad
Siguran prijelaz preko zebre Djelatnici prometne policije poučavali su mališane dječjeg vrtića Cvrčak pravilima i ponašanju u prometu. Mališani predškolske dobi, «Cvjetići», «Iskrice» i «Patkice» uz pomoć poicije sigurno su prešli preko zebre na zeleno, a našlo se vremena i za razgledavanje policijskog automobila.
čitanja | Više >>>

29.04.2003. Županija
Sućut povodom Bobetkove smrti Virovitičko-podravski župan Ivan Begović poslao je u ime građana Virovitičko-podravske županije, Županijskog poglavarstva i svoje osobno brzojav sućuti obitelji stožernog generala Janka Bobetka, koji je danas preminuo u vlastitom domu u Zagrebu
čitanja | Više >>>

29.04.2003. Županija
Pukla sindikalna 'ljubav' Potporu u ispunjavanju novinarskih blokova političarima je pružio i predsjednik Zajednice sindikata Virovitičko-podravske Damir Jakuš.
čitanja | Više >>>

29.04.2003. Grad
Press-maraton Gradski su političari danas odlučili iskušati novinarsku izdržljivost pa su organizirali press-maraton.
Započeo je ujutro u 8 sati u Gradskoj upravi gdje su članovi Gradskog poglavarstva, na čelu s gradonačelnikom Ivicom Krinom, najavili daljne poteze nakon što je prošloga tjedna prihvaćen gradski proračun.
čitanja | Više >>>


29.04.2003. Grad
HSP revizorsko izvješće poslao Državnom odvjetništvu Kao što su i obećali, iz virovitičke Podružnice Hrvatske stranke prava danas su revizorsko izvješće o prošlogodišnjem gradskom proračunu uputili Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici, kako bi ono procijenilo ima li u onome što opisuje elemenata nezakonitih radnji i postupanja, te da, ako ih pronađu, "u granicama svojih ovlasti poduzmu sve odgovarajuće radnje i mjere" i da ih, naravno, na kraju o svemu što će poduzeti izvjeste.
čitanja | Više >>>

28.04.2003. Županija
Župan "tumač" i "selektor" vijesti? Sjednice Županijskog poglavarstva (i Županijske skupštine) i dalje će biti otvorene za javnost, ali će župan Begović nakon svake održati konferenciju za novinare "kako bi pojasnio pojedinosti vezane uz donesene zaključke, odgovorio na dodatna novinarska pitanja i time se izbjeglo korištenje izjave u krivom kontekstu", objavio je na kraju sjednice Županijskog poglavarstva.
čitanja | Više >>>

28.04.2003. Grad
Antun Mihoković novi predsjednik HSLS-a Novi predsjednik gradskog ogranka HSLS – a je Antun Mihoković, a dopredsjednici su Vanda Kovačević - Gelenčer i Martin Štefanec. Novo je vodstvo izabrano na redovitoj skupštini gradskog ogranka stranke, na kojoj su haeselesovci odabrali novi izvršni i nadzorni odbor.
čitanja | Više >>>

27.04.2003. Kultura
Izložba Ankice Fijala i Vilima Šolca Virovitički franjevački samostan po drugi je puta postao izložbenim prostorom za likovna umjetnička djela, ovaj puta za tridesetak slika autora Ankice Fijala i Vilima Šolca na izložbi pod nazivom «Franjevačke crkve i samostani kao vedute».
čitanja | Više >>>

26.04.2003. Grad
Virovitičani ZA neposredni izbor gradonačelnika, župana... Virovitička podružnica Hrvatske narodne stranke organizirala je izjašnjavanje građana o neposrednom izboru župana, gradonačelnika i općinskih načelnika.
čitanja | Više >>>

25.04.2003. Grad
«Lira» ipak u stečaju Odlukom Trgovačkog suda u Bjelovaru pokrenut je stečajni postupak nad «Lirom». Virovitičku tvornicu obuće zastupat će stečajni upravitelj Ivica Klepač.
čitanja | Više >>>

25.04.2003. Grad
Pljačka u središtu Virovitice Nepoznata osoba ili osobe provalili su prošle noći u prodavaonicu «Bul@» na virovitičkoj Gradskoj tržnici i iz nje otuđili tridesetak mobitela izloženih u izlogu, te digitalne kamere i kartice za mobitel.
čitanja | Više >>>

25.04.2003. Grad
Opozvan Kovačević, Krašeovec novi direktor «Virkoma» Uz suzdržane glasove predstavnika općina Lukač, Špišić Bukovica i Gradina, Skupština komunalnog poduzeća «Virkom» opozvala je dosadašnjeg direktora Mirka Kovačevića i na njegovo mjesto (ovaj puta jednoglasno) imenovala Vladimira Krašoveca.
čitanja | Više >>>

25.04.2003. Županija
Od turizma i kulture do kulturnog turizma U organizaciji Instituta za turizam, županijskih gospodarskih komora iz Virovitice, Koprivnice i Bjelovara i Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u Županijskoj gospodarskoj komori u Virovitici danas je održana regionalna radionica o strategiji razvoja projekta nazvanog «Od turizma i kulture do kulturnog turizma».
čitanja | Više >>>

25.04.2003. Grad
Godišnja skupština SOS telefona Udruga SOS telefon - Poziv u pomoć večeras je održala redovitu godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj se analizirao prošlogodišnji rad i zacrtan je smjer za ovogodišnje aktivnosti.
čitanja | Više >>>

25.04.2003. Županija
Prometna nezgoda u Gradini U Gradini se večeras dogodila prometna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.
čitanja | Više >>>

25.04.2003. Kultura
Osječki Akademski zbor u crkvi Svetog Roka Večeras je u crkvi Svetog Roka nastupio Akademski zbor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera iz Osijeka.
čitanja | Više >>>

24.04.2003. Grad
Prihvaćen gradski proračun "Tri su ključne značajke gradskog Proračuna za 2003. godinu: nema dodatnih financijskih opterećenja za građane i gospodarstvo, štedljiv je - prije svega u troškovima za gradsku upravu, a više je novca za obrazovanje, sport i ulaganja u komunalnu infrastrukturu".
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net