jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Prometna nesreća u Koriji. Ženska osoba poginula, vozač 22-godišnji mladić teško ozlljeđen
Murganić svjesna problema kapaciteta i nedostatka broja odgajatelja u vrtićima
HRT ostvario prihod od 1,38 milijardi kuna
Kujundžić vjeruje u donošenje novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti prije ljeta
Novi portal mediadaily.biz namijenjen medijima u jugoistočnoj Europi
Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti,
Zbog izloženosti onečišćenom zraku godišnje umre 7 milijuna ljudi
  FlashNews:
1

12. mjesec 2002. godine


13.12.2002. Kultura
Zvuci češke klasične gitare u Kazalištu U okviru programa "Prosinac u gradu 2002." večeras su u Kazalištu Virovitica nastupili prof. Milan Zelenka, dugogodišnji profesor na Muzičkoj akademiji i Konzervatoriju u Pragu i mr. Ozren Mutak, profesor klasične gitare na Državnom konzervatoriju u Teplicama.
čitanja | Više >>>

13.12.2002. Grad
HSP vjerojatno diže krivičnu prijavu protiv Deskara Za HSP slučaj Zdenka Deskara, bivšeg virovitičkog gradonačelnika, slučaj je završio još 2. studenoga kada mu je, prema tumačenju Ministarstva pravosuđa istekao mandat.
čitanja | Više >>>


13.12.2002. Županija
Tri doma zdravlja spojeni u jedan Poglavarstvo Virovitičko-podravske županije odlučilo je da se tri doma zdravlja spoje u jedinstvenu zdravstvenu ustanovu i za privremenog upravitelja ove nove ustanove u osnivanju imenovalo Tomislava Bobana, ravnatelja Doma zdravlja Slatina.
čitanja | Više >>>

13.12.2002. Grad
Vlada imenovala povjerenika za Viroviticu Vlada RH raspustila je virovitičko Gradsko vijeće i za povjerenika Virovitice imenovala diplomiranu upravnu pravnicu Danicu Radić, objavila je danas poslijepodne HINA. Međutim, kako doznajemo, ta vijest nije točna. Ministar obrta, malog i srednjeg poduzetništva Željko Pecek kazao nam je da je prihvaćen prijedlog da se ta točka skine s dnevnog reda.
čitanja | Više >>>

12.12.2002. Gospodarstvo
Konferencija za novinare bivših radnika "Poljoprivrede" Suhopolje "Ono što je Željazara za Sisak to je poduzeće Poljoprivreda za Suhopolje", slikovito su značaj svoga problema na konferenciji za novinare održanoj dana u Zajednici sindikata Virovitičko-podravske županije opisali bivši radnici najvećeg poljoprivrednog poduzeća u suhopoljskoj općini, koji su bez posla ostali 20. prosinca 1999. godine kada je u poduzeću pokrenut stečaj.
čitanja | Više >>>

12.12.2002. Kultura
Obilježena 130. obljetnica Preradovićeve smrti U Preradovićevom muzeju u Grabrovnici kraj Pitomače, u Virovitičko-podravskoj županiji u kojemu je rođen veliki hrvatski pjesnik Petar Preradović, danas je prigodnom svečanošću obilježena 130. godišnjica njegove smrti.
čitanja | Više >>>

12.12.2002. Grad
Nadzorni odbor "Virkoma": Kovačevićeva smjena protuzakonita Nadzorni odbor "Virkoma" na današnjoj je sjednici ustvrdio da je smjenjivanje direktora Mirka Kovačevića bilo neligitimno i prouzakonito. To je obrazloženo odlukom Gradskog vijeća iz veljače ove godine po kojoj je za takve kadrovkse promjene potrebna predhodna suglasnost Gradskog vijeća.
čitanja | Više >>>


11.12.2002. Gospodarstvo
Dodijeljene "Zlatne plakete" najuspješnijim gospodarstvenicima Najuspješnijim poduzećima Virovitičko-podravske županije u 2001. godini danas su dodijeljena tradicionalna priznanja Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Virovitica. "Zlatne plakete" dobili su, u kategoriji velikih trgovačkih društava virovitički TVIN, u kategoriji srednjih trgovačkih društava Poljoprivredno dobro Gradina, a kategoriji malih trgovačkih društava slatinski "Toping".
čitanja | Više >>>

07.12.2002. Kultura
Srebrni jubilej Likovnog kluba Nikola Trick U velikoj izložbenoj dvorani Gradskog muzeja večeras je otvorena tradicionalna godišnja skupna izložba Likovnog kluba Nikola Trick. Ovogodišnjom izložbom virovitički LIK obilježava i značajan jubilej - 25. godišnjicu postojanja i rada.
čitanja | Više >>>

06.12.2002. HSS
Dobrotvorna zabava za knjižnicu Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke organizirala je u Motelu Šulentić veliku dobrotvornu zabavu čiji je prihod namijenjen za obnovu objekta bivšeg Tvinovog salona u koji će useliti Gradska knjižnica i čitaonica.
čitanja | Više >>>

06.12.2002. Grad
Nakon rasprave sa samim sobom Deskar smijenio direktora "Virkoma" Na Skupštini komunalnog poduzeća Virkom, održanoj u četvrtak poslije podne, smijenjen je predsjednik Uprave toga poduzeća Mirko Kovačević a za vršitelja dužnosti do izbora nove osobe na tu funkciju, imenovan je Dražen Golub, rukovoditelj Radne jedince vodovod i kanalizacija - izvjestio je na konferenciji za novinare Zdenko Deskar, navodni gradonačelnik Virovitice i predsjednik Skupštine komunalnog poduzeća.
čitanja | Više >>>

05.12.2002. Gospodarstvo
Novogradec predsjednik županijske Obrtničke komore Josip Novogradec iz Virovitice na večerašnjoj izbornoj Skupštini izabran je za novog predsjednika Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije. Potpredsjednik Obrtničke komore u narednom četverogodišnjem razdoblju bit će Željko Palković iz Pitomače.
čitanja | Više >>>

05.12.2002. Gospodarstvo
Smijenjen direktor Virkoma?! Iako će se o njenoj zakonitosti vjerojatno još dosta raspravljati, danas je održana Skupština komunalnog poduzeća Virkom na kojoj je, navodno, smijenjen direktor Mirko Kovačević i za v.d. direktora imenovan Dražen Golub.
čitanja | Više >>>

05.12.2002. Grad
Vlada još oklijeva Vlada Republike Hrvatske i ovoga je četvrtka ignorirala činjenicu da je Grad Virovitica zatražio imenovanje povjerenika, budući da je gradonačelniku Zdenku Deskaru još 2. listopada izglasano nepovjerenje.
čitanja | Više >>>

03.12.2002. Grad
HNS za Osnovnu školu Virovitica Na konferenciji za novinare virovitičke podružnice Hrvatske narodne stranke (HNS) predstavljena je ovogdišnja božićna humanitarna akcija u kojoj će se prikupljazi novčana sredstva za kupnju opreme za pomoć Osnovnoj školi Virovitica koja odgaja djecu s posebnim potrebama.
čitanja | Više >>>

02.12.2002. Grad
HDZ: Grad je praliziran, Vlada mora hitno imenovati povjerenika Na konferenciji za novinare virovitičke podružnice HDZ-a članovi predsjedništva stranačkog ogranka govorili su o krizi gradske vlasti "Za ne povjerovati je da su prošle već četiri sjednice Vlade, a da se o pitanju povjerenika nije raspravljalo.
čitanja | Više >>>

01.12.2002. Grad
Zbogom oružje U četvrtoj akciji Zbogom oružje koju je na području Virovitice provela virovitička podružnica Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata i Policijska uprava Virovitičko-podravska prikupljeno je 8000 različitog streljiva, 10 tromblonskih mina, 27 protuavionskih metaka, 26 ručnih bombi, 5 automatskih i poluautomatskih pušaka i jedan puškomitraljez.
čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net