jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

HSS22.01.2014. HSS
Predstavljen prijedlog godišnjeg programa rada Županijske organizacije HSS-a Istaknuto je značenje lokalnih dužnosnika HSS-a kojima je cilj zajedničkim radom i savjetima osnažiti rad stranke u vijećima i lokalnoj samoupravi.
1499 čitanja | Više >>>

25.12.2012. HSS
Slatinski HSS Badnje prijepodne proveo u druženju s građanima Ovim druženjem htjeli smo i današnji badnji dan provesti s našim sugrađanima, razgovarjući ali i slušajući što nam građani imaju za reći, što ih tišti ali i veseli.
1606 čitanja | Više >>>


23.12.2012. HSS
Programske skupštine gradskih i općinskih organizacija HSS-a Jačanje HSS-a, osim konstantnog povećanja broja članova u svim sredinama, potvrđuje i redovno mjesečno istraživanje rejtinga stranaka Crobarometar
1879 čitanja | Više >>>

28.11.2012. HSS
HSS: Vlada sve manje socijalna Nakon samo godinu dana mandata ove Vlade i euforičnog kukurikanja sve se i sve više pretvara u kukuriku kokošinjac. Vlada teret krize prebacuje na građane koji sve teže žive i stoga ne podržavamo uvođenje novih poreza.
1795 čitanja | Više >>>

28.11.2012. HSS
Predavanje o Legalizaciji gospodarskih i stambenih  objekata i fondovima EU Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke Virovitičko-podravske županije i Općinska organizacija HSS-a Pitomača organizirale su u domu DVD-a u Kladarama javnu tribinu kako bi se građane bolje informiralo o postupcima koje je potrebno napraviti za legalizaciju nelegalno izgrađenih objekata
1836 čitanja | Više >>>

04.11.2012. HSS
Ana-Marija Petin nova predsjednica HSS-a Virovitičko-podravske županije Zahvaljujući se na izbor nova predsjednica je pozvala sve članove stranke na jedinstvo i zajedništvo, jer samo na taj način, kako je naglasila, uz rad mogu očekivati dobre rezultate na predstojećim izborima.
3680 čitanja | Više >>>

02.11.2011. HSS
Virovitičko-podravski HSS predstavio predizborni program Virovitičko-podravska organizacija HSS-a predstavila je na konferenciji za novinare u Virovitici izborni program i kandidate u 4. Izbornoj jedinici. Potpredsjednik županijske organizacije HSS-a Zdravko Dijaković naglasio je da je u protekle četiri godine, kada je HSS sudjelovao u Vladi Republike Hrvatske, u 4. Izbornu jedinicu zahvaljujući ministarstvima kojima su na čelu HSS-ovci, došlo više od 5 milijardi kuna.
2386 čitanja | Više >>>


08.05.2010. HSS
HSS pozvao građane na manifestaciju Doručak na travi S ciljem promicanja zdrave prehrane i tjelesne aktivnosti, Gradska organizacija Hrvatske seljačke stranke Virovitica povodom svjetskog Dana kretanja, tradicionalno, već 8.godina organizira manofestaciju «Doručak na travi». Ove godine Doručak na travi bit će organiziran u nedjelju 9. svibnja 2010. godine na prvom virovitičkom ribnjaku sa početkom u 9 sati.
1653 čitanja | Više >>>

30.11.2009. HSS
Barukčić novi predsjednik županijskog HSS-a Na izbornoj Skupštini Županijske organizacije HSS-a održane u Čačincima za novog predsjednika izabran je Mato Barukčić. Za njega je glasalo 70 izaslanika, a za protukandidata Josipa Novogradeca 15. Novi dopredsjednici su Zdravko Dijaković, Mato Slabinac, Vlado Kizivat i Ana Marija Petin. Na području Virovitičko-podravske HSS ima tisuću članova. U Županijskoj skupštini je 10 vijećnika HSS-a, četiri vijećnika imaju u gradskim vijećima, a 28 u općinskim vijećima.
2482 čitanja | Više >>>

22.01.2009. HSS
 Županijska organizacija HSS-a nije još donijela odluku o izboru koalicijskog partnera Razgovori sa gotovo svim političkim strankama traju, oni su vrlo intenzivni i konstruktivni. O političkim partnerima i njihovoj spremnosti u prihvaćanju Platforme HSS-a ovisit će za koga će se HSS opredijeliti. HSS želi sudjelovati u onoj opciji koja će biti maksimalno spremna prihvatiti programska stremljenja i platformu naše stranke, želimo svakako da svi koalicijski partneri ponude kadrove koji su spremni nositi se sa izazovima koji nas očekuju, kadrove koji su stručni i kompetentni te neovisni u donošenju odluka. Želimo da ova Županija unatoč najavi krize i recesije osigura sebi razvoj i perspektivu. Da se poboljša kvaliteta življenja na ovim prostorima te da se zaustavi trend odlaska stanovnika.
1264 čitanja | Više >>>

15.01.2009. HSS
HSS na svibanjskim izorima sa HDZ-om Gradska organizacija HSS na svibanjskim će izborima koalirati s HDZ-om. To je odlučeno nakon razgovora s mogućim partnerima, HDZ-om i SDP-om, i obavljenim analizama u svim gradskim ograncima. Odlučeno je da se potpiše predizborni koalicijski sporazum koji se temelji na zajedničkom razvojnom programu za Viroviticu. Prema riječima predsjednika Gradske organizacije HSS-a, Ivana Sića, cilj sporazuma je ugraditi HSS-ove projekte u zajednički program stranaka koalicije.
1484 čitanja | Više >>>

09.12.2008. HSS
Još pregovaramo s kime ćemo koalirati U vremenima koja dolaze u idućem mandatnom razdoblju 2009-2013. godine, u vremenima globalne krize i recesije, očekivanog ulaska RH u Evropsku uniju, biti će snažan izazov za lokalne i regionalne uprave. HSS drži osobito važnim kvalitetno obnašanje vlasti na lokalnoj i regionalnoj razini. Kao partner u vlasti na državnoj razini snažno promiče interese ruralnih područja, zalaže se za decentralizaciju, jačanje demokratskih vrijednosti u društvu, povoljniji položaj seljaka i ukupne politike za selo i poljoprivredu, kao i svih drugih profesija koje su bitne za ukupan razvoj Zemlje
1417 čitanja | Više >>>

08.08.2008. HSS
HSS-ovci položili vijenac na spomen obilježje Stjepanu Radiću Pedesetak članova HSS-a Virovitičko-podravske županije položilo je danas vijenac i zapalilo svijeće na spomen obilježju Stjepanu Radiću u ulici koja nosi njegovo ime. Učinili su to prije odlaska na svetu misu zadušnicu koja se, u povodu osamdesete godišnjice smrti tog istaknutog hrvatskog političara, održala u zagrebačkoj katedrali.
1418 čitanja | Više >>>

20.04.2008. HSS
Županija očekuje napredak u agraru, a ukida školovanje za poljoprivredna zanimanja Županijska organizacija HSS-a uputila je županu Virovitičko-podravske županije Tomislavu Tolušiću i Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu zahtjev da se dopuni Prijedlog za upis u srednje škole županije Virovitičko-podravske za školsku godinu 2008/09 upisom dva razreda poljoprivrednog usmjerenja pri Tehničkoj školi Virovitica. U skladu s potpisanom «Deklaracijom o ruralnom turizmu» koju u cijelosti podržavamo, a radi njenog uspješnog provođenja u život tražimo upis jednog razreda za smjerove agroturistički tehničar i poljoprivredni tehničar općeg smjera.
1534 čitanja | Više >>>

18.03.2008. HSS
Predsjedništvo se ograđuje od izjava Ivana Vide Predsjedništvo HSS-a Virovitičko-podravske županije na jučerašnjoj sjednici, razmatralo je medijske istupe vezane za probleme raspodjele državnog zemljišta u općini Čađavica.
1405 čitanja | Više >>>

11.03.2008. HSS
Virovitičko-podravski HSS imenovao glasnogovornika Na konstituirajućoj sjednici Županijskog odbora HSS-a osnovan je novi županijski odbor i imenovano predsjedništvo županijske organizacije. Za predsjednika stručnog vijeća imenovan je Josip Rastija, a za glasnogovornika Josip Novogradec.«HSS će provoditi novi smjer naglašavajući timski rad", rekao je novi predsjednik Županijske organizacije HSS-a Josip Hrala.
2406 čitanja | Više >>>

05.03.2008. HSS
Josip Hrala novi predsjednik HSS-a U mjesnom domu Podgorje održana je izborna skupština Županijske organizacije Hrvatske seljačke stranke Virovitičko-podravske. Skupštini su prisustvovali predsjednik stranke gospodin Josip Friščić i Glavni tajnik stranke Stanko Grčić. Tajnim glasovanjem za predsjednika županijske organizacije HSS-a izabran je Josip Hrala, za potpredsjednike izabrani su: Ana Marija Petin, Slavko Viljevac, Vlado Kizivat i Branko Svoboda, za tajnika izabrana je Marija Sić.
1928 čitanja | Više >>>

04.02.2008. HSS
Stanje u stranci stabilno, nema podjele među članovima Na sjednici Županijskog odbora HSS-a na kojoj se, između ostaloga, raspravljalo o aktualnoj situaciji u stranci, nakon podnesenih izvješća svih općinskih i gradskih organizacija, zaključeno je da je stanje u stranci stabilno i bez podjela među članstvom. Naglašena je potreba za osnivanjem novih ogranaka tamo gdje ih nema. HSS-ovci ističu da ih veseli činjenica da je za ulazak u stranku zainteresirana mlađa populacija, koja bi, nesumnjivo, dala novi i svježiji duh HSS-u.
1237 čitanja | Više >>>

14.01.2008. HSS
HSS podijeljen na tri dijela? Željko Pecek, clan Predsjedništva HSS-a, nedavno je dao ostavku na mjesto predsjednika HSS-a Viroviticko-podravske županije. Njegova ostavka je tada dovedena u vezu s koalicijskim sporazumom izmedu HSS-a i HDZ-a, a kojemu se protivio HSS Viroviticke županije. Puno clanova viroviticko-podravskog HSS-a je najavljivalo da ce istupiti iz stranke ako dode do sklapanja sporazuma s HDZ-om. Pecek, u razgovoru za Index, kaže da nije dao ostavku zbog koalicije nego zbog loših rezultata u njegovoj izbornoj jedinici, u kojoj on kao nositelj liste nije prešao prag.
1855 čitanja | Više >>>

12.01.2008. HSS
Željko Pecek podnio ostavku Ni osam dana nakon što je Županijska organizacija HSS-a Virovitičko-podravske županije na svojoj 17. sjednici jednoglasno donijela zaključak da ne podržava koaliciju HSS-a i HDZ-a na državnoj razini, u organizacijama HSS-a nezadovoljstvo se ne smiruje.
2281 čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net