jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
svečano obilježena obljetnica osnutka Zajednice udruga HVIDRA
Anđa Oljačić i dalje na čelu Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja
Utrka “Virovitica 1,2,3,4…doživjeti stotu“ u nedjelju, 15. travnja
Vesna Šerepac i Josip Ivoš u Vijeću za strukovna obrazovanja
Grad Virovitica pokrenuo izradu “Programa zaštite divljači”
Predsjednica Grabar-Kitarović čestitala Uskrs provoslavnim vjernicima
Istraživanje prehrambenh navika: Konzumiramo premalo ribe, a previše ugljikohidrata
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

HSS22.01.2014. HSS
Predstavljen prijedlog godišnjeg programa rada Županijske organizacije HSS-a Istaknuto je značenje lokalnih dužnosnika HSS-a kojima je cilj zajedničkim radom i savjetima osnažiti rad stranke u vijećima i lokalnoj samoupravi.
1794 čitanja | Više >>>

25.12.2012. HSS
Slatinski HSS Badnje prijepodne proveo u druženju s građanima Ovim druženjem htjeli smo i današnji badnji dan provesti s našim sugrađanima, razgovarjući ali i slušajući što nam građani imaju za reći, što ih tišti ali i veseli.
1878 čitanja | Više >>>


23.12.2012. HSS
Programske skupštine gradskih i općinskih organizacija HSS-a Jačanje HSS-a, osim konstantnog povećanja broja članova u svim sredinama, potvrđuje i redovno mjesečno istraživanje rejtinga stranaka Crobarometar
2120 čitanja | Više >>>

28.11.2012. HSS
HSS: Vlada sve manje socijalna Nakon samo godinu dana mandata ove Vlade i euforičnog kukurikanja sve se i sve više pretvara u kukuriku kokošinjac. Vlada teret krize prebacuje na građane koji sve teže žive i stoga ne podržavamo uvođenje novih poreza.
2040 čitanja | Više >>>

28.11.2012. HSS
Predavanje o Legalizaciji gospodarskih i stambenih  objekata i fondovima EU Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke Virovitičko-podravske županije i Općinska organizacija HSS-a Pitomača organizirale su u domu DVD-a u Kladarama javnu tribinu kako bi se građane bolje informiralo o postupcima koje je potrebno napraviti za legalizaciju nelegalno izgrađenih objekata
2088 čitanja | Više >>>

04.11.2012. HSS
Ana-Marija Petin nova predsjednica HSS-a Virovitičko-podravske županije Zahvaljujući se na izbor nova predsjednica je pozvala sve članove stranke na jedinstvo i zajedništvo, jer samo na taj način, kako je naglasila, uz rad mogu očekivati dobre rezultate na predstojećim izborima.
4035 čitanja | Više >>>

02.11.2011. HSS
Virovitičko-podravski HSS predstavio predizborni program Virovitičko-podravska organizacija HSS-a predstavila je na konferenciji za novinare u Virovitici izborni program i kandidate u 4. Izbornoj jedinici. Potpredsjednik županijske organizacije HSS-a Zdravko Dijaković naglasio je da je u protekle četiri godine, kada je HSS sudjelovao u Vladi Republike Hrvatske, u 4. Izbornu jedinicu zahvaljujući ministarstvima kojima su na čelu HSS-ovci, došlo više od 5 milijardi kuna.
2623 čitanja | Više >>>


08.05.2010. HSS
HSS pozvao građane na manifestaciju Doručak na travi S ciljem promicanja zdrave prehrane i tjelesne aktivnosti, Gradska organizacija Hrvatske seljačke stranke Virovitica povodom svjetskog Dana kretanja, tradicionalno, već 8.godina organizira manofestaciju «Doručak na travi». Ove godine Doručak na travi bit će organiziran u nedjelju 9. svibnja 2010. godine na prvom virovitičkom ribnjaku sa početkom u 9 sati.
1916 čitanja | Više >>>

30.11.2009. HSS
Barukčić novi predsjednik županijskog HSS-a Na izbornoj Skupštini Županijske organizacije HSS-a održane u Čačincima za novog predsjednika izabran je Mato Barukčić. Za njega je glasalo 70 izaslanika, a za protukandidata Josipa Novogradeca 15. Novi dopredsjednici su Zdravko Dijaković, Mato Slabinac, Vlado Kizivat i Ana Marija Petin. Na području Virovitičko-podravske HSS ima tisuću članova. U Županijskoj skupštini je 10 vijećnika HSS-a, četiri vijećnika imaju u gradskim vijećima, a 28 u općinskim vijećima.
2817 čitanja | Više >>>

22.01.2009. HSS
 Županijska organizacija HSS-a nije još donijela odluku o izboru koalicijskog partnera Razgovori sa gotovo svim političkim strankama traju, oni su vrlo intenzivni i konstruktivni. O političkim partnerima i njihovoj spremnosti u prihvaćanju Platforme HSS-a ovisit će za koga će se HSS opredijeliti. HSS želi sudjelovati u onoj opciji koja će biti maksimalno spremna prihvatiti programska stremljenja i platformu naše stranke, želimo svakako da svi koalicijski partneri ponude kadrove koji su spremni nositi se sa izazovima koji nas očekuju, kadrove koji su stručni i kompetentni te neovisni u donošenju odluka. Želimo da ova Županija unatoč najavi krize i recesije osigura sebi razvoj i perspektivu. Da se poboljša kvaliteta življenja na ovim prostorima te da se zaustavi trend odlaska stanovnika.
1493 čitanja | Više >>>

15.01.2009. HSS
HSS na svibanjskim izorima sa HDZ-om Gradska organizacija HSS na svibanjskim će izborima koalirati s HDZ-om. To je odlučeno nakon razgovora s mogućim partnerima, HDZ-om i SDP-om, i obavljenim analizama u svim gradskim ograncima. Odlučeno je da se potpiše predizborni koalicijski sporazum koji se temelji na zajedničkom razvojnom programu za Viroviticu. Prema riječima predsjednika Gradske organizacije HSS-a, Ivana Sića, cilj sporazuma je ugraditi HSS-ove projekte u zajednički program stranaka koalicije.
1725 čitanja | Više >>>

09.12.2008. HSS
Još pregovaramo s kime ćemo koalirati U vremenima koja dolaze u idućem mandatnom razdoblju 2009-2013. godine, u vremenima globalne krize i recesije, očekivanog ulaska RH u Evropsku uniju, biti će snažan izazov za lokalne i regionalne uprave. HSS drži osobito važnim kvalitetno obnašanje vlasti na lokalnoj i regionalnoj razini. Kao partner u vlasti na državnoj razini snažno promiče interese ruralnih područja, zalaže se za decentralizaciju, jačanje demokratskih vrijednosti u društvu, povoljniji položaj seljaka i ukupne politike za selo i poljoprivredu, kao i svih drugih profesija koje su bitne za ukupan razvoj Zemlje
1659 čitanja | Više >>>

08.08.2008. HSS
HSS-ovci položili vijenac na spomen obilježje Stjepanu Radiću Pedesetak članova HSS-a Virovitičko-podravske županije položilo je danas vijenac i zapalilo svijeće na spomen obilježju Stjepanu Radiću u ulici koja nosi njegovo ime. Učinili su to prije odlaska na svetu misu zadušnicu koja se, u povodu osamdesete godišnjice smrti tog istaknutog hrvatskog političara, održala u zagrebačkoj katedrali.
1833 čitanja | Više >>>

20.04.2008. HSS
Županija očekuje napredak u agraru, a ukida školovanje za poljoprivredna zanimanja Županijska organizacija HSS-a uputila je županu Virovitičko-podravske županije Tomislavu Tolušiću i Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu zahtjev da se dopuni Prijedlog za upis u srednje škole županije Virovitičko-podravske za školsku godinu 2008/09 upisom dva razreda poljoprivrednog usmjerenja pri Tehničkoj školi Virovitica. U skladu s potpisanom «Deklaracijom o ruralnom turizmu» koju u cijelosti podržavamo, a radi njenog uspješnog provođenja u život tražimo upis jednog razreda za smjerove agroturistički tehničar i poljoprivredni tehničar općeg smjera.
1728 čitanja | Više >>>

18.03.2008. HSS
Predsjedništvo se ograđuje od izjava Ivana Vide Predsjedništvo HSS-a Virovitičko-podravske županije na jučerašnjoj sjednici, razmatralo je medijske istupe vezane za probleme raspodjele državnog zemljišta u općini Čađavica.
1609 čitanja | Više >>>

11.03.2008. HSS
Virovitičko-podravski HSS imenovao glasnogovornika Na konstituirajućoj sjednici Županijskog odbora HSS-a osnovan je novi županijski odbor i imenovano predsjedništvo županijske organizacije. Za predsjednika stručnog vijeća imenovan je Josip Rastija, a za glasnogovornika Josip Novogradec.«HSS će provoditi novi smjer naglašavajući timski rad", rekao je novi predsjednik Županijske organizacije HSS-a Josip Hrala.
2626 čitanja | Više >>>

05.03.2008. HSS
Josip Hrala novi predsjednik HSS-a U mjesnom domu Podgorje održana je izborna skupština Županijske organizacije Hrvatske seljačke stranke Virovitičko-podravske. Skupštini su prisustvovali predsjednik stranke gospodin Josip Friščić i Glavni tajnik stranke Stanko Grčić. Tajnim glasovanjem za predsjednika županijske organizacije HSS-a izabran je Josip Hrala, za potpredsjednike izabrani su: Ana Marija Petin, Slavko Viljevac, Vlado Kizivat i Branko Svoboda, za tajnika izabrana je Marija Sić.
2143 čitanja | Više >>>

04.02.2008. HSS
Stanje u stranci stabilno, nema podjele među članovima Na sjednici Županijskog odbora HSS-a na kojoj se, između ostaloga, raspravljalo o aktualnoj situaciji u stranci, nakon podnesenih izvješća svih općinskih i gradskih organizacija, zaključeno je da je stanje u stranci stabilno i bez podjela među članstvom. Naglašena je potreba za osnivanjem novih ogranaka tamo gdje ih nema. HSS-ovci ističu da ih veseli činjenica da je za ulazak u stranku zainteresirana mlađa populacija, koja bi, nesumnjivo, dala novi i svježiji duh HSS-u.
1441 čitanja | Više >>>

14.01.2008. HSS
HSS podijeljen na tri dijela? Željko Pecek, clan Predsjedništva HSS-a, nedavno je dao ostavku na mjesto predsjednika HSS-a Viroviticko-podravske županije. Njegova ostavka je tada dovedena u vezu s koalicijskim sporazumom izmedu HSS-a i HDZ-a, a kojemu se protivio HSS Viroviticke županije. Puno clanova viroviticko-podravskog HSS-a je najavljivalo da ce istupiti iz stranke ako dode do sklapanja sporazuma s HDZ-om. Pecek, u razgovoru za Index, kaže da nije dao ostavku zbog koalicije nego zbog loših rezultata u njegovoj izbornoj jedinici, u kojoj on kao nositelj liste nije prešao prag.
2120 čitanja | Više >>>

12.01.2008. HSS
Željko Pecek podnio ostavku Ni osam dana nakon što je Županijska organizacija HSS-a Virovitičko-podravske županije na svojoj 17. sjednici jednoglasno donijela zaključak da ne podržava koaliciju HSS-a i HDZ-a na državnoj razini, u organizacijama HSS-a nezadovoljstvo se ne smiruje.
2509 čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net