jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Babić: Varga želi profitabilni dio zdravstva dati privatnicima
HDZ prozvao Milanovića i SDP zbog podjela u društvu
Holy očekuje da će i europski zeleni biti protiv bušenja nafte u Jadranu
Pusić: želi se HNS destabilizirati i eliminirati uoči izbora
U Kazalištu Virovitica obilježen majčin dan
Mrsić: Gospodarstvo počelo otvarati radna mjesta
Prva presuda u korist korisnika kredita u CHF
  FlashNews:
Stranica 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13    

Zdravstvo25.05.2015. Zdravstvo
Knjiga Siniše Brlasa među najboljim europskim radovima iz psihološkog savjetovanja Od 22. do 24. svibnja u Petnici pokraj Valjeva (Srbija) održana je Prva europska konferencija o psihološkom savjetovanju u Srbiji u suorganizaciji European Association for Counsleing i Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije.
262 čitanja | Više >>>

24.05.2015. Zdravstvo
U virovitičkoj bolnici neki pregledi bez liste čekanja Pacijenti za gastroskopiju dođu na red za sedam, a na kolonoskopiju u roku od 11 dana, kazao nam je dr. Marko Markotić šef Internog odjela virovitičke Opće bolnice
958 čitanja | Više >>>


23.05.2015. Zdravstvo
MK Speed Slatina ''Bukom motora protiv tišine ALS-a'' Članovi Moto kluba Speed Slatina priključili su se Međunarodnoj akciji ''Bukom motora protiv tišine ALS-a''. Okupivši se na središnjem slatinskom Trgu sv. Josipa točno u 12 sati započeli su turiranje motora u trajanju od jedne minute.
92 čitanja | Više >>>

14.05.2015. Zdravstvo
U Općoj bolnici Virovitica obilježen Međunarodni dan sestrinstva Danas u Hrvatskoj postoji čak 16 studijskih programa sestrinstva koji obrazuju medicinske sestre s ciljem dobivanja najviše razine obrazovanja te priznavanje digniteta kakav imaju njihove kolegice u Europskoj uniji.
338 čitanja | Više >>>

13.05.2015. Zdravstvo
Sistemske konstelacije u Orahovici okupile preko sedamdeset zainteresiranih građana Nakon predavanja i održanih radionica, Suzana Vičik, prof.def.pup., voditeljica sistemskih konstelacija ne skriva svoje oduševljenje niti ljudima, niti Orahovicom.
260 čitanja | Više >>>

07.05.2015. Zdravstvo
U Orahovici promocija knjige: Čak i po cijenu života - sistemske konstelacije u radu s oboljelima Uvodnu riječ drže dr. Marijana Vidaković Peček, prof. Suzana Vičik i prevoditeljica knjige i konstelatorica Marija Luna.
250 čitanja | Više >>>

30.04.2015. Zdravstvo
Prezentacijom automatskog vanjskog defibrilatora obilježen nacionalni dan Hitne medicinske pomoći Djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije danas su u Virovitici, povodom nacionalnog dana Hitne medicinske pomoći, predstavili svojim sugrađanima i djelatnicima Policijske postaje Virovitica, program javno dostupne rane defibrilacije „Pokreni srce-spasi život“.
301 čitanja | Više >>>


28.04.2015. Zdravstvo
Knjiga „Komunikacija s ovisnicima“ Siniše Brlasa, predstavljena na prvom hrvatskom simpoziju o ovisnostima Aktivno sudjelovanje na ovako važnom skupu pokazatelj je da se znanja stručnjaka iz Virovitičko-podravske županije cijene i izvan njezinih granica.
223 čitanja | Više >>>

23.04.2015. Zdravstvo
Miroslav Venus i Siniša Brlas sudjelovali na međunarodnoj konferenciji u Mađarskoj Sudjelovanje naših stručnjaka na ovoj Konferenciji u Mađarskoj pokazatelj je da se znanja i iskustva stečena u Virovitičko-podravskoj županiji mogu uspješno primjenjivati čak i izvan granica naše zemlje, te da se sustavnost i ustrajnost u stručnome radu nadaleko prepoznaju.
179 čitanja | Više >>>

15.04.2015. Zdravstvo
15 godina prevencije i suzbijanja ovisnosti u Virovitičko-podravskoj županiji Sustav je organiziran tako da je nositelj većine aktivnosti koje se provode u županiji Djelatnost za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije, dok koordinativnu ulogu ima Povjerenstvo za suzbijanje ovisnosti Virovitičko-podravske županije.
217 čitanja | Više >>>

09.04.2015. Zdravstvo
Javnozdravstvenom akcijom i ove je godine obilježen Svjetski dan zdravlja Pod motom „U zdravom tijelu zdrav duh – udahni život punim plućima“ akcija je ove godine postala dijelom nacionalne akcije koja se pod nazivom „Dani preventive 2015.“
215 čitanja | Više >>>

06.04.2015. Zdravstvo
Hrvati su lani bili na bolovanju čak 478.930 dana. Najmanje na području Virovitice Prema izvješću Upravnog vijeća HZZO-a, izdaci za privremenu nesposobnost za rad u 2014. godini u cijeloj Hrvatskoj manji su za 69 milijuna kuna ili za 6,93 posto nego prethodne godine.
383 čitanja | Više >>>

16.01.2015. Zdravstvo
Profesor Siniša Brlas održao predavanje o mentalnom zdravlju na Hrvatskim studijima Gostovanja profesora Siniše Brlasa kao predavača na cijenjenim hrvatskim fakultetima rezultat su toga što je još 2010. godine profesor Brlas sa skupinom psihologinja i psihologa pokrenuo u Republici Hrvatskoj jedinstveni projekt pod nazivom „Psihologija u zaštiti mentalnog zdravlja“ s ciljem da se osvijeste kapaciteti psihologije kao struke za djelotvorne intervencije u proaktivnoj skrbi o mentalnom zdravlju.
267 čitanja | Više >>>

22.12.2014. Zdravstvo
Šesto izdanje vodiča „Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji“ Temelj ovoga projekta jest istraživanje o pušenju, alkoholu, kockanju, drogama i slobodnom vremenu koje je među učenicima osnovnih i srednjih škola u Virovitičko-podravskoj županiji provedeno od školske godine 2004./2005. do školske godine 2013./2014. i koje je ukazalo na važnost i potrebu organizacije slobodnog vremena djece i mladih.
182 čitanja | Više >>>

15.12.2014. Zdravstvo
Otvoren natječaj za polaznike Godišnjeg programa Akademoje za politički razvoj u 2015. godini Godišnji program Akademije za politički razvoj postoji u Hrvatskoj od 2004. godine u okviru programa Vijeća Europe za obrazovanje političkih, ekonomskih i društvenih lidera u tranzicijskim državama.
163 čitanja | Više >>>

12.12.2014. Zdravstvo
Održana tribina o štetnosti pijenja alkohola za učenike u Učeničkom domu Virovitica Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije kao gost je s učenicima u Učeničkom domu Virovitica održao tribinu o štetnom djelovanju alkohola na zdravlje i ponašanje.
294 čitanja | Više >>>

03.12.2014. Zdravstvo
Profesor Siniša Brlas na Pravnom fakultetu u Zagrebu održao predavanje o mentalnom zdravlju Profesor Brlas predavanje je održao u ponedjeljak 01. prosinca za studente pete godine Studijskog centra socijalnog rada u nastavi Diplomskog studija socijalnog rada, a u okviru kolegija “Socijalni rad u zaštiti mentalnog zdravlja”.
311 čitanja | Više >>>

21.11.2014. Zdravstvo
Sudjelovanje naših stručnjaka na simpoziju o nasilju U radu simpozija aktivno su sudjelovali Siniša Brlas, prof., prim. mr. sc. Miroslav Venus, dr. med. i mr. sc. Vesna Šerepac, dipl. ped. prikazom projekta suzbijanja vršnjačkog nasilja koji se pod nazivom „Kroz život bez nasilja“ od 2010. godine provodi u Virovitičko-podravskoj županiji.
406 čitanja | Više >>>

19.11.2014. Zdravstvo
Preventivna akcija „Pronađi svoj put u zdravi život“ Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije u suradnji s Policijskom upravom Virovitičko-podravskom i Povjerenstvom za suzbijanje bolesti ovisnosti Virovitičko-podravske županije već četvrtu godinu za redom provodi javnozdravstvenu preventivnu aktivnost pod nazivom „Pronađi svoj put u zdravi život“.
176 čitanja | Više >>>

18.11.2014. Zdravstvo
Profesor Siniša Brlas uključen u edukaciju vodećih domaćih stručnjaka Od 14. do 15. studenog u Slavonskom Brodu održan je 2. brodski simpozij o alkoholizmu i kockanju na kojemu su se okupili vodeći domaći stručnjaci iz područja prevencije i suzbijanja ovisnosti.
241 čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net