jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Vlada RH: Sav potreban novac za liječenje djece bit će osiguran iz proračuna
HND traži kažnjavanje osobe koja je vrijeđala i napala novinara Index.hr
Dan antifašističke borbe - sjećanje na osnutak Sisačkog partizanskog odreda
Predsjednika Sabora Jandroković čestitao Dana antifašističke borbe
Plenković čestitao Dan antifašističke borbe
Izaslanstvo Grada Virovitice položilo vijenac na Partizanskom groblju.
Udruga antifašista obilježila Dan antifašističke borbe.
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

Zdravstvo01.06.2017. Zdravstvo
Članovi društva multiple skleroze županije sudjelovali na obilježavanju Svjetskog dana multiple skleroze Motivacijski govor okupljenim osobama oboljelim od MS-a održala je Lori Schneider, prva osoba s multiplom sklerozom koja se popela na najviše vrhove svijeta.
1016 čitanja | Više >>>

31.05.2017. Zdravstvo
Obilježen Svjetski dan nepušenja u Virovitičko-podravskoj županiji Ove je godine Svjetski dan nepušenja u našoj županiji ponovno obilježen javnozdravstvenom akcijom pod nazivom „Udahni život zdravim plućima“.
492 čitanja | Više >>>


29.05.2017. Zdravstvo
U Opatiji održano središnje predstavljanje rječnika ovisnosti Siniše Brlasa Šest godina nakon prvoga izdanja i godinu dana nakon objave izmijenjenog i dopunjenog izdanja ovog jedinstvenog rječnika, rječnik je ove godine dobio šesto, novo i preuređeno izdanje koje je objavila Medicinska naklada iz Zagreba.
310 čitanja | Više >>>

12.05.2017. Zdravstvo
Objavljeno novo izdanje rječnika ovisnosti Siniše Brlasa koje je od sada dostupno i izvan granica Hrvatske Ovo novo izdanje rječnika objavila je Medicinska naklada iz Zagreba, renomirani izdavač vrsne stručne literature u našoj zemlji. Novo izdanje kod novog nakladnika znači i novi vizualni identitet kojega potpisuje akademska slikarica i ilustratorica Sanela Đurinec Raič.
288 čitanja | Više >>>

10.05.2017. Zdravstvo
Početna konferencija projekta “Poboljšanje uvjeta za pružanje primarne zdravstvene zaštite u Virovitičko-podravskoj županiji“ Odobrenim sredstvima opremit će se 33 ordinacije Doma zdravlja VPŽ (opće, dentalne i fizikalne medicine te ginekološka ordinacija) i 5 ordinacija koncesionara Virovitičko-podravske županije (4 ordinacije dentalne medicine i 1 ginekološka ordinacija).
143 čitanja | Više >>>

03.05.2017. Zdravstvo
Virovitička Opća bolnica smanjit će liste čekanja, pacijenti više neće morati u Zagreb ili Osijek Dobivenim sredstvima opremit ćemo pet operacijskih sala, jedinicu za intenzivno liječenje, sobu za buđenje, četiri dnevne bolnice: oftalmološku, pedijatrijsku, internističku i kiruršku i izgradit ćemo jedno novo krilo bolnice u koje ćemo smjestiti sva ti bolnička laboratorija, dakle patohistološki, citološki i medicinsko-biokemijski, što će omogućiti bržu i bolju analizu bržu i bolju analizu.
1254 čitanja | Više >>>

28.04.2017. Zdravstvo
Dijagnoza Mate Vukušića, predsjednika SDP Virovitičko-podravske županije i kandidata za dožupana: Bolnica je u predinfarktnom stanju Sve ima prizvuk skrivene kamere ali to, na žalost, nije. Klasični je to primjer primitivizma, bahatosti i pokazivanja snage. Na srednjovjekovni način.
2603 čitanja | Više >>>


28.04.2017. Zdravstvo
Ravnateljica bolnice Mirjana Peček za ICV: Nakon godine dana rukovođenja bolnicom imamo iskazane pozitivne financijske rezultate Aktualne teme - diskriminirajuća odluka o načinu parkiranja unutar bolničkog kruga i pozivi na informativne razgovore zbog fejzbuk komentara se ne spominju, ali se „osvrnula i na najvažnije događaje i projekte koji su obilježili njen dosadašnji rad“.
2240 čitanja | Više >>>

09.04.2017. Zdravstvo
Udruženje klubova liječenih alkoholičara Virovitice održalo izbornu skupštinu. Za predsjednika izabran Mirko Rak Prije samog kraja Skupštine članovima Udruženja još se jednom obratio sada već bivši predsjednik Goran Marek koji je čestitao članovima na uspješnom i kontinuiranom radu svima onima koji dugo godina apstiniraju odao posebno priznanje, a da onima koji su kratko u apstinenciji daje snažnu podršku.
1618 čitanja | Više >>>

05.04.2017. Zdravstvo
Zbog nedostatka liječnika Odjel psihijatrije Opće bolnica Virovitica u šest godina dva puta zatvaran i otvaran. Nadamo se da će sada imati više sreće! Nakon tri godine pacijenti s psihičkim dijagnozama (depresije, ovisnost, psihoze, PTSP, demencija…) od ovog tjedna se ponovno mogu liječiti u Općoj bolnici Virovitica.
1221 čitanja | Više >>>

04.04.2017. Zdravstvo
Obilježavanje Svjetskoga dana zdravlja u Virovitičko-podravskoj županiji Osnovna aktivnost je edukacija koja će se održati u gradskoj vijećnici i na kojoj će se javnosti predstaviti „Protokol međusektorske suradnje u području prevencije i suzbijanja ovisnosti u Virovitičko-podravskoj županiji.
186 čitanja | Više >>>

15.02.2017. Zdravstvo
Počeli se rješavati problemi pedijatrije u Slatini S velikom radošću mogu reći da su se u rješavanje problematike pedijatrije u Slatini uključili čelni ljudi grada i županije, da smo se našli u Virovitici i razjasnili probleme, tako da sam povukla otkaz i nastavljam raditi u svojoj ambulanti - rekla je dr. Željkica Gerenčir.
369 čitanja | Više >>>

10.02.2017. Zdravstvo
Dr. Gerenčir ipak nastavlja rad u Slatini Podnošenjem zahtjeva za otkazivanje ugovora o radu i prestanak radnog odnosa u Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije dr. Željkica Gerenčir, jedini pedijatar u Slatini, izazvala je nevjericu roditelja i njihovu bojazan da bi se u Slatini mogla zatvoriti pedijatrijska ordinacija.
1818 čitanja | Više >>>

04.02.2017. Zdravstvo
Odobreno 50 milijuna kuna za projekt Dogradnja i opremanje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica Odobrena bespovratna EU sredstva su u 100-postotnom iznosu.Projekt je prijavljen na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i europskih fondova.
1140 čitanja | Više >>>

28.01.2017. Zdravstvo
Započela s radom Stručna radna skupina za međusektorsku suradnju pri Zavodu za javno zdravstvo Stručna radna skupina s radom je započela na sastanku koji je održan u petak 27. siječnja u Zavodu za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.
534 čitanja | Više >>>

27.01.2017. Zdravstvo
Zavod za javno zdravstvo u posjetu terapijskoj zajednici „Ne-ovisnost“ Stručni tim Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije posjetio je Udrugu za borbu protiv ovisnosti „Ne-ovisnost“ kojoj je sjedište u Osijeku.
559 čitanja | Više >>>

20.01.2017. Zdravstvo
Nedostatak liječnika u županiji: Liječnicima 15 stanova i vozila Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije susreće se s poteškoćama kao i svi drugi u Slavoniji, a najveći problem je nedostatak liječnika.
1394 čitanja | Više >>>

15.01.2017. Zdravstvo
Stotine medicinskih sestara zbog neusklađenosti ministarstava i Komore ne mogu se zaposliti Apsurd zbog neusklađenosti ministarstva zdravstva, obrazovanja i komore. Žrtve oko 500 prvostupnica sestrinstva koje prema dopisu Ministarstva zdravstva nisu dužne polagati stručni ispit i obaviti pripravnički staž
1902 čitanja | Više >>>

15.01.2017. Zdravstvo
Milan Kujundžić: Spajamo bolničke odjele, zemljopisne udaljenosti nameću rješenja Ne vidim razloga zašto na tragu tog Masterplana ne bi nastavili. Kako zemljopisne udaljenosti nameću rješenja, zna se koje su to bolnice. Primjerice Koprivnica i Virovitica.
1275 čitanja | Više >>>

13.01.2017. Zdravstvo
Profesor Siniša Brlas na Sveučilištu u Zagrebu održao predavanje o mentalnom zdravlju i ovisnostima Nastavak je to suradnje profesora Brlasa sa sveučilištima u našoj zemlji koja je započela 2014. godine kada je profesor Brlas održao predavanje o mentalnom zdravlju studentima na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a suradnja je nastavljena i u 2015. te u 2016. godini predavanjima na Hrvatskim studijima u Zagrebu i na Filozofskom fakultetu u Osijeku.
536 čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net