jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Index.hr: Ministar Medved prijetio novinaru Mazzoccu
Pupovac: Srbi su korišteni kao motivacija za potpis
Predsjednica: Sastanak sa Željkom Markić nije bio tajan
Grabar-Kitarović: poljoprivreda mora postati sredstvo blagostanja, a ne siromašenja
Započela sadnja novih stabala u Gradskom parku
Završeno 50. orahavoačko proljeće
Stotinjak planinara na 13. virovitičkim planianrskim susretima
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

Zdravstvo18.06.2018. Zdravstvo
U Orahovici 300 dijabetičara iz Hrvatske, Vojvodine i BiH Dijabetička udruga ”Orahovica” organizirala je 17. Međunarodni susret dijabetičara pod nazivom ”Slatki na Papuku”.
74 čitanja | Više >>>

16.06.2018. Zdravstvo
U oazi mira na Višnjici obilježen Svjetski dan oboljelih od multiple skleroze Na obilježavanju ove opake i podmukle bolesti sudjelovala su i članovi društva oboljelih iz Vukovara, Čakovca, Slavonskog Broda, Varaždina, Osijeka, Koprivnice, Orahovice, Udruga A je to iz Đurđevca, UOSI Virovitica te gosti Srbije, Bačke Topole, Inđije i Jablaničkog upravnog okruga.
774 čitanja | Više >>>


02.06.2018. Zdravstvo
Dinko Blažević novi ravnatelj Opće bolnice Virovitica Od 1999. do 2002. godine radio je u TVIN-u. Tijekom dugogodišnje karijere, usavršavao se u raznim programima vođenja i upravljana, a aktivan je i u humanitarnim akcijama, sportskim klubovima.
1508 čitanja | Više >>>

16.05.2018. Zdravstvo
Kroničan problem muči Hrvatsku, roditelji očajni: „Teško nam je. Ono što prolazimo s bolesnom djecom nije nimalo lijepo“ Plaća, stan, podmirene režije, sve što im treba za supružnika i djecu… Sve su to nudili u Orahovici u želji da u gradu imaju pedijatra. No, nisu uspjeli.
877 čitanja | Više >>>

04.05.2018. Zdravstvo
Nema razloga za strah pacijenata Vezano uz najavljene promjene koje donosi novi Zakon o zdravstvenoj zaštiti, podružnica Koordinacije hrvatske obiteljske medicine (KoHOM) Virovitičko-podravske županije u priopćenju za javnost obavještava svoje pacijente.
903 čitanja | Više >>>

04.05.2018. Zdravstvo
Donacija Lions cluba Vereuche: Odjelu za ginekologiju i porodništvu nove dekice, krevetići, posteljina... Pod motom „Za sretniji dolazak na svijet“, Lions club Vereucha Virovitica, početkom veljače organizirao je donatorski Lions bal i aukcijsku prodaju slika čime je prikupljeno 21 tisuća kuna.
988 čitanja | Više >>>

11.04.2018. Zdravstvo
Dr Fotez: Ako pedijatrice imaju dokaza da je drukčije nego što sam izjavio molim argumentirati prikladnim dokazima Više nismo imali nikakve mehanizam „prisile“ pedijatrica na županiji za rad u ambulanti Orahovica, naravno uz financijsku nadoknadu. Odlaskom pedijatrice u koncesiju samo njezinom dobrom voljom sada uz veću financijsku nadoknadu od one koju je imala kao zaposlenica Doma zdravlja mogli smo osigurati rad u ambulanti.
2834 čitanja | Više >>>


10.04.2018. Zdravstvo
Pedijatrice zgrožene izjavom ravnatelja Doma zdravlja dr Foteza, prijavile ga Liječničkoj komori, razmišljaju o privatnim tužbama Ovakvi postupci ravnateljansigurno su jedan od razloga zašto liječnici odlaze pa bi se sustav time morao također pozabaviti.
3604 čitanja | Više >>>

05.04.2018. Zdravstvo
Privremena senzorna soba počela s radom Zahvaljujući vrlo izdašnoj donaciji engleske udruge Living Life iz Eastbornea, koja već godinama prikuplja i doprema humanitarnu pomoć Gradskom društvu Crvenoga križa Slatina, u zgradi Centra nevladinih udruga Slatina otvorena je privremena senzorna soba s opremom vrijednom približno 100.000 kuna za djecu s poteškoćama u razvoju.
827 čitanja | Više >>>

03.04.2018. Zdravstvo
U Orahovicu dolazi raditi umirovljeni pedijatar iz Našica U primarnoj zdravstvenoj zaštiti na području Virovitičko-podravske županije rade četiri pedijatra, a prema Mreži javne zdravstvene službe trebalo bi ih biti šest, odnosno po dva u Virovitici i Slatini te po jedan u Pitomači i Orahovici
1426 čitanja | Više >>>

12.03.2018. Zdravstvo
Prema podacima HZZO-a, u županiji je broj osiguranih osoba manji za 1.88% Prema službenim podacima HZZO-a, u Hrvatskoj se u 2017. godini broj osiguranih osoba smanjio za čak 52.273. Na kraju siječnja bilo ih je 4,255.038, a na kraju godine 4,202.765.
875 čitanja | Više >>>

11.03.2018. Zdravstvo
Studenti biologije uspješno realizirali deset znanstvenoistraživačkih projekata Uključivanje studenata u znanstvenoistraživačke projekte u okviru njihovih završnih i diplomskih radova dugogodišnja je praksa na Odjelu za biologiju Sveučilišta u Osijeku.
451 čitanja | Više >>>

08.03.2018. Zdravstvo
Grad Orahovica osigurava stan i plaćene režije pedijatru koji dođe raditi u njihovu ambulantu Krajem veljače Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije raspisao natječaj za popunu 12 radnih mjesta na području županije, među njima i doktora medicine, specijalista pedijatra, za rad u ambulanti u Orahovici.
810 čitanja | Više >>>

02.03.2018. Zdravstvo
Potpisan 20 milijuna kuna vrijedan ugovor o dogradnji novog krila bolnice U prostorijama Županije, ravnateljica Opće bolnice Virovitica Mirjana Peček potpisala je 20 milijuna kuna vrijedan ugovor o dogradnji novog krila bolnice i stručnom nadzoru sa zajednicom ponuditelja. Potpisivanju ugovora nazočili su i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, župan virovitičko-podravski Igor Andrović te gradonačelnik Ivica Kirin.
931 čitanja | Više >>>

02.03.2018. Zdravstvo
U Zavodu za javno zdravstvo održana edukacija edukatora u projektu „Zajedno snažniji u borbi protiv ovisnosti“ Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije u okviru projekta „Zajedno snažniji u borbi protiv ovisnosti“ (kojega financira Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske) proveo je edukaciju edukatora o međusektorskoj suradnji u borbi protiv ovisnosti.
498 čitanja | Više >>>

01.03.2018. Zdravstvo
Kreće projekt dogradnje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica Vrijednost radova iznos 21, 8 milijuna kuna. Ugovor za stručni nadzor potpisat će se sa zajednicom ponuditelja, King Art Studio Virovitica, NNM energetika Virovitica i Rešetar Slatina. Vrijednost ugovora iznosi 193.750 kuna.
636 čitanja | Više >>>

19.02.2018. Zdravstvo
Profesor Siniša Brlas dobio važno priznanje Ministarstva pravosuđa Ovakvo priznanje Ministarstvo pravosuđa po prvi puta dodjeljuje nekome iz Virovitičko-podravske županije. Priznanje se odnosi na suradnju u probaciji, specifičnom tretmanu počinitelja kaznenih djela koji su na uvjetovanoj i nadziranoj slobodi, a imaju izrečene i mjere liječenja od ovisnosti.
438 čitanja | Više >>>

19.02.2018. Zdravstvo
Pregovori o kolektivnom ugovoru u zdravstvu Na danas održanom sastanku, pregovarački odbori Vlade i Sindikata usuglasili su se kako će nastojati okončati pregovore o sklapanju novog kolektivnog ugovora do početka ožujka.
597 čitanja | Više >>>

13.02.2018. Zdravstvo
Povodom Dana bez duhanskog dima u Virovitičko-podravskoj županiji Zavod za javno zdravstvo 14. veljače 2018. organizira Dan otvorenih vrata U Republici Hrvatskoj već se niz godina obilježava Dan bez duhanskog dima (Hrvatski dan nepušenja), a u Virovitičko-podravskoj županiji tome svakako najveći doprinos daje Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije. Podršku ovim aktivnostima pruža i Povjerenstvo za suzbijanje bolesti ovisnosti Virovitičko-podravske županije.
287 čitanja | Više >>>

02.02.2018. Zdravstvo
Ugrađen prvi beton u bazen za fizikalnu rehabilitaciju u Slatini Dom zdravlja u Slatini građen je u više etapa a paviljon 4 sagrađen je 1981. godine kada je Slatina po prvi put imala Fizikalnu terapiju u donjim prostorijama objekta. Desetak godina fizikalna terapija je funkcionirala, jer su bile ugrađene odgovarajuće pumpe koje su premoštavale visinsku razliku.
382 čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net