jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Lovrinčević: Hrvatska će 2016. godine stvoriti samo 9000 novih radnih mjesta
Hrvatska potpisala memorandum koji će omogućiti veću zaštitu ptica grabljivica
HNB će pregledati anekse ugovora koje je Erste banka poslala dužnicima u švicarcima
Krenuo besplatan prijevoz za starije i nemoćne osobe
Virkom nabavlja vozila na električni pogon
Otvoreno novo dječje igralište u Južnom bloku
Flora kupila dva nova trokomorna specijalna komunalna vozila
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

Zdravstvo18.11.2015. Zdravstvo
Nove fotelje za ugodniji boravak roditelja uz bolesnu djecu Na Odjel za pedijatriju Opće bolnice Virovitica stigla je donacija Saveza društava Naša djeca Hrvatske. Četiri fotelje na razvlačenje namijenjene su roditeljima koji borave uz djecu koja se liječe na tome odjelu u sklopu Dnevne bolnice.
587 čitanja | Više >>>

05.11.2015. Zdravstvo
Ministarstvo zdravlja pozvalo Opću bolnicu Virovitica da dostavi projektne prijedloge za ulaganje u dnevnu bolnicu U Ministarstvu zdravlja održana je informativna radionica u okviru Poziva za dostavu projektnih prijedloga za ulaganje u dnevne bolnice i jednodnevne kirurgije u bolnicama,
543 čitanja | Više >>>


19.10.2015. Zdravstvo
Ministar Varga u posjetu Općoj bolnici Virovitica – počinje opremanje odjela u novoj bolničkoj zgradi Ministar zdravlja Siniša Varga pokrenuo je elektronskim putem javnu nabavu za opremanje operacijskog bloka, centralne sterilizacije i Jedinice intenzivnog liječenja te dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica.
1021 čitanja | Više >>>

12.10.2015. Zdravstvo
Ministar Zmajlović u virovitičkoj bolnici - odobren program energetske obnove Zgrada D Opće bolnica Virovitica u kojoj su smješteni Odjeli kirurgije, interne medicine, fizikalne terapije, otorinolaringologije i oftalmologije te Rodilište, uskoro će postati energetski učinkovitija, povećat će se njena toplinska zaštita, a smanjiti emisija ugljičnoga dioksida.
1433 čitanja | Više >>>

06.10.2015. Zdravstvo
Nastavak ulaganja u kvalitetu zdravstvenih usluga – nabavljen novi Video stup s 2 kolonoskopa Uređaj koji posjeduje tek nekoliko hrvatskih bolnica, visokih tehnoloških mogućnosti zbog kojih je pregled debelog crijeva kvalitetniji i lakši.
652 čitanja | Više >>>

29.09.2015. Zdravstvo
Katica Groš, nova predsjednica Udruge prijatelja hospicija Udruga prijatelja hospicija Virovitica, osnovana 1999. godine s ciljem poboljšanja kvalitete života neizlječivo bolesnih osoba, održala je 28. rujna ove godine izbornu sjednicu skupštine na kojoj su izabrana nova tijela upravljanja udrugom
507 čitanja | Više >>>

22.09.2015. Zdravstvo
Potpisan Ugovor za novu ambulantu u Novoj Bukovici Općina Nova Bukovica je prije više od dvije godine ostala bez ambulante opće medicine te su stoga pacijenti bili primorani ići u ambulante u Mikleušu ili Slatini.
346 čitanja | Više >>>


20.09.2015. Zdravstvo
Odjel za ginekologiju i porodništvo bogatiji za visokosofisticirani 3D/4D ultrazvučni uređaj Prikaz stvarnog izgleda fetusa i njegovih pokreta u realnom vremenu te, među ostalim, poboljšano otkrivanje ginekoloških malignih bolesti – neke su od karakteristika novog ultrazvučnog uređaja na Odjelu za ginekologiju i porodništvo. Nabavljen je s ciljem pružanja kvalitetne i kontinuirane zdravstvene zaštite pacijenticama, a vrhunskom kvalitetom slike i modernim tehničkim performansama, osigurat će pružanje usluga najzahtjevnije ultrazvučne dijagnostike.
695 čitanja | Više >>>

04.09.2015. Zdravstvo
Uskoro nova zdravstvena ambulanta u Zdencima Vrijednost radova je 1,6 milijuna kuna, a sufinanciraju ih Virovitičko-podravska županija, Općina Zdenci i Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije.
171 čitanja | Više >>>

31.08.2015. Zdravstvo
Dr Marijana Živko - prvi menadžer u zdravstvu Virovitičko-podravske županije Temeljni ciljevi i zadaci ovog jednogodišnjeg stručnog usavršavanju su stjecanje praktičnih vještina i menadžerskih znanja kod onih koji upravljaju ili su potencijalni sudionici u upravljanju zdravstvenim ustanovama, zdravstvenim osiguranjem ili zdravstvenom administracijom na bilo kojoj razini.
1579 čitanja | Više >>>

01.08.2015. Zdravstvo
Virovitičkoj bolnici novčana nagrada za dobar rad Sa 85 milijuna kuna Upravno vijeće HZZO-a odlučilo je platiti dodatni rad bolnicama koje su u prvoj polovici godine premašile ugovorene limite.
1185 čitanja | Više >>>

01.08.2015. Zdravstvo
Natječaj za dobivanje novčanih sredstva u svrhu opremanja ordinacija iz sredstava Europskog fonda Bespovratni iznosi za koncesionare kreću se od 40 do 450.000 kuna, a za domove zdravlja od 500.000 kuna do 4 milijuna kuna.
720 čitanja | Više >>>

15.07.2015. Zdravstvo
Zavod za javno zdravstvo uspješno dovršio provedbu velikog projekta o zaštiti mentalnog zdravlja ljudi u našoj županiji U okviru projekta provedeno je niz stručnih aktivnosti usmjerenih specifičnoj edukaciji i osnaživanju stanovnika u donošenju zdravih životnih odluka. Osobito je važan aspekt usmjeren pomoći djeci i mladima u organizaciji slobodnog vremena.
314 čitanja | Više >>>

16.06.2015. Zdravstvo
Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze Cilj susreta je stvaranje osjećaja pripadnosti društvu u kojem živimo, razmjena iskustava, upoznavanje članova iz različitih regija te razmjena informacija u cilju jačanja suradnje i boljeg položaja u društvu.
220 čitanja | Više >>>

16.06.2015. Zdravstvo
Opća bolnica Virovitica: Program plus smanjio liste čekanja Umjesto 122 dana, koliko su pacijenti Opće bolnice Virovitica početkom veljače ove godine čekali na ultrazvuk srca, danas termin mogu dobiti za manje od 15 dana.
631 čitanja | Više >>>

16.06.2015. Zdravstvo
14. Susreti oboljelih od dijabetesa u Orahovici Orahovačko jezero bilo je domaćin 14. tradicionalnog susreta dijabetičara Hrvatske ''Slatki na Papuku''. Dvjestotinjak dijabetičara iz Hrvatske, ali i iz Tešnja i Zrenjanina razmijenilo je iskustva, uživalo u ljepoti prirode i zabavilo se uz plesnjak.
219 čitanja | Više >>>

03.06.2015. Zdravstvo
Općoj bolnici Virovitica 2,5 milijuna kuna od Agencije za lijekove i medicinske proizvode Država će od HALMED-a dobiti 88 milijuna kuna za nabavu aparata i opreme u 15 hrvatskih bolnica. Ta će odluka biti na dnevnom redu sljedeće sjednice Vlade, a prema njoj će dio dobiti Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) u iznosu od 88,103.649 kuna upotrijebiti za razvoj i obavljanje zdravstvene djelatnosti bolnica.
551 čitanja | Više >>>

25.05.2015. Zdravstvo
Knjiga Siniše Brlasa među najboljim europskim radovima iz psihološkog savjetovanja Od 22. do 24. svibnja u Petnici pokraj Valjeva (Srbija) održana je Prva europska konferencija o psihološkom savjetovanju u Srbiji u suorganizaciji European Association for Counsleing i Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije.
436 čitanja | Više >>>

24.05.2015. Zdravstvo
U virovitičkoj bolnici neki pregledi bez liste čekanja Pacijenti za gastroskopiju dođu na red za sedam, a na kolonoskopiju u roku od 11 dana, kazao nam je dr. Marko Markotić šef Internog odjela virovitičke Opće bolnice
1159 čitanja | Više >>>

23.05.2015. Zdravstvo
MK Speed Slatina ''Bukom motora protiv tišine ALS-a'' Članovi Moto kluba Speed Slatina priključili su se Međunarodnoj akciji ''Bukom motora protiv tišine ALS-a''. Okupivši se na središnjem slatinskom Trgu sv. Josipa točno u 12 sati započeli su turiranje motora u trajanju od jedne minute.
194 čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net