jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Uvode se nadzorne kamere na Hitni bolnički prijem
Grad Virovitica među prvih pet gradova po broju riješenih predmeta legalizacije
Asfaltirana cesta u ulici Mate Lovraka u Virovitici
Ministar Slaven Dobrović u radnom posjetu Parku prirode Papuk
Shakespeare pir gostuje na 10. Gumbekovim danima
Hrvatska ima izrazito visoku stopu dugotrajnog siromaštva djece
SDP i partneri: U slučaju Agrokor najvažnija su radna mjesta
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

Zdravstvo15.02.2017. Zdravstvo
Počeli se rješavati problemi pedijatrije u Slatini S velikom radošću mogu reći da su se u rješavanje problematike pedijatrije u Slatini uključili čelni ljudi grada i županije, da smo se našli u Virovitici i razjasnili probleme, tako da sam povukla otkaz i nastavljam raditi u svojoj ambulanti - rekla je dr. Željkica Gerenčir.
247 čitanja | Više >>>

10.02.2017. Zdravstvo
Dr. Gerenčir ipak nastavlja rad u Slatini Podnošenjem zahtjeva za otkazivanje ugovora o radu i prestanak radnog odnosa u Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije dr. Željkica Gerenčir, jedini pedijatar u Slatini, izazvala je nevjericu roditelja i njihovu bojazan da bi se u Slatini mogla zatvoriti pedijatrijska ordinacija.
1695 čitanja | Više >>>


04.02.2017. Zdravstvo
Odobreno 50 milijuna kuna za projekt Dogradnja i opremanje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica Odobrena bespovratna EU sredstva su u 100-postotnom iznosu.Projekt je prijavljen na natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i europskih fondova.
996 čitanja | Više >>>

28.01.2017. Zdravstvo
Započela s radom Stručna radna skupina za međusektorsku suradnju pri Zavodu za javno zdravstvo Stručna radna skupina s radom je započela na sastanku koji je održan u petak 27. siječnja u Zavodu za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.
468 čitanja | Više >>>

27.01.2017. Zdravstvo
Zavod za javno zdravstvo u posjetu terapijskoj zajednici „Ne-ovisnost“ Stručni tim Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije posjetio je Udrugu za borbu protiv ovisnosti „Ne-ovisnost“ kojoj je sjedište u Osijeku.
507 čitanja | Više >>>

20.01.2017. Zdravstvo
Nedostatak liječnika u županiji: Liječnicima 15 stanova i vozila Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije susreće se s poteškoćama kao i svi drugi u Slavoniji, a najveći problem je nedostatak liječnika.
1317 čitanja | Više >>>

15.01.2017. Zdravstvo
Stotine medicinskih sestara zbog neusklađenosti ministarstava i Komore ne mogu se zaposliti Apsurd zbog neusklađenosti ministarstva zdravstva, obrazovanja i komore. Žrtve oko 500 prvostupnica sestrinstva koje prema dopisu Ministarstva zdravstva nisu dužne polagati stručni ispit i obaviti pripravnički staž
1826 čitanja | Više >>>


15.01.2017. Zdravstvo
Milan Kujundžić: Spajamo bolničke odjele, zemljopisne udaljenosti nameću rješenja Ne vidim razloga zašto na tragu tog Masterplana ne bi nastavili. Kako zemljopisne udaljenosti nameću rješenja, zna se koje su to bolnice. Primjerice Koprivnica i Virovitica.
1184 čitanja | Više >>>

13.01.2017. Zdravstvo
Profesor Siniša Brlas na Sveučilištu u Zagrebu održao predavanje o mentalnom zdravlju i ovisnostima Nastavak je to suradnje profesora Brlasa sa sveučilištima u našoj zemlji koja je započela 2014. godine kada je profesor Brlas održao predavanje o mentalnom zdravlju studentima na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a suradnja je nastavljena i u 2015. te u 2016. godini predavanjima na Hrvatskim studijima u Zagrebu i na Filozofskom fakultetu u Osijeku.
486 čitanja | Više >>>

07.01.2017. Zdravstvo
Siniša Glumičić: Tijekom proteklih 26 godina obavio sam više od 10 tisuća zahvata Hrvatska će ove godine obilježiti 50. godina od začetka estetske medicine.
1408 čitanja | Više >>>

04.01.2017. Zdravstvo
Prevencija i suzbijanje ovisnosti i skrb o mentalnom zdravlju u Virovitičko-podravskoj županiji u 2016. godini Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije objavio je i ove godine na svojoj web stranici godišnje izvješće o radu Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja.
510 čitanja | Više >>>

02.01.2017. Zdravstvo
Problemi se gomilaju: Hrvatska ostaje bez obiteljskih liječnika Prije šest godina odlučila sam otići u mirovinu jer sam ispunjavala uvjete za prijevremenu. No bila sam u mirovini ‘čak’ dva dana i vratila se natrag da moji pacijenti ne ostanu bez jedinog liječnika kojeg imaju. Ovako govori dr. Željka Perić (61), obiteljska liječnica iz Zdenaca.
653 čitanja | Više >>>

30.12.2016. Zdravstvo
Ozrenu Polašeku uručena Državna nagrada za znanost za 2015. Hrvatski sabor bio je tako u četvrtak mjesto gdje se slavila znanost i iskazalo poštovanje hrvatskim znanstvenicima koji su svojim vrsnim znanstvenim radom dali veliki doprinos hrvatskoj i međunarodnoj znanosti.
1500 čitanja | Više >>>

22.12.2016. Zdravstvo
Katica Kovačević nova predsjednica Udruge prijatelja hospicija Udruga prijatelja hospicija Virovitica, osnovana 1999. godine s ciljem poboljšanja kvalitete života neizlječivo bolesnih osoba, održala je 21. prosinca ove godine izvještajnu i izbornu sjednicu skupštine.
272 čitanja | Više >>>

16.12.2016. Zdravstvo
Održana tribina o pušenju za roditelje učenika Tribinu su vodili profesor Siniša Brlas i medicinski tehničar Tomislav Šokec, gosti iz Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.
305 čitanja | Više >>>

15.12.2016. Zdravstvo
Osmim izdanjem „Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji“ Zavod za javno zdravstvo obilježio deset godina od pokretanja projekta Već deset godina za redom stručnjaci iz Virovitičko-podravske županije razvijaju projekt „Iskoristi dan“ kojemu je cilj pomoći mladima da osvijeste važnost organizacije vlastitog slobodnog vremena.
377 čitanja | Više >>>

14.12.2016. Zdravstvo
Javnozdravstvena preventivna akcija - Pronađi svoj put u zdravi život U sklopu te javnozdravstvene preventivne akcije oni su građanima, osobito učenicima i mladima, dijelili edukativne letke i brošure o opasnostima od različitih vrsta ovisnosti, od alkohola, pušenja i droga, do igara na sreću i sve učestalijeg klađenja.
477 čitanja | Više >>>

09.12.2016. Zdravstvo
Siniša Brlas među stručnjacima promiče spoznaje o procesima u mozgu ovisnika Istraživanjem funkcioniranja mozga ovisnika profesor Brlas bavi se već godinama u okviru svojega rada s ovisničkom populacijom, a osobito ga zanimaju psihički procesi važni u nastajanju i održavanju ovisničkog ponašanja.
489 čitanja | Više >>>

09.12.2016. Zdravstvo
Stručnjaci iz Probacijskog ureda Bjelovar posjetili Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Ova se suradnja ogleda prije svega u tretmanu ovisnika koji su kao počinitelji kažnjivih djela u procesu nadziranja od strane Probacijskog ureda.
177 čitanja | Više >>>

02.12.2016. Zdravstvo
Obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom Prilika je to da se još jednom javno upozori na položaj invalida u društvu i na njihovo pravo da budu ravnopravni članovi društva.
445 čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net