jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Sud potvrdio da je Zlatar Violić bila u sukobu interesa zbog Autografa
Hrg: pred HSS-om su untarstranački izbori
Umro Jakov Bienenfeld, ugledni član Židovske općine Zagreb
Bolnicama neće biti plaćeno 150 milijuna kuna za prekoračenje limita
Karamarko i Hasanbegović ne mogu određivati prostor slobode
IKEA povlači iz prodaje stropne svjetiljke Hyby, Lock i Rinna
Na izbornu kampanju potrošeno 40,2 milijuna kuna
  FlashNews:
1 2 3 4 5 6 »

Zdravstvo09.02.2016. Zdravstvo
Bojanka s motivima Parka prirode Papuk i slikovnica Leptir i mrav bit će predstavljena na Dječjem odjelu virovitičke bolnice Radnja slikovnice odvija se na jednoj livadi na Papuku i govori o suživotu leptira, mrava i biljke plućne sirištare. Životni ciklus leptira koji se zove močvarni plavac izuzetno je zanimljiv, naš leptir treba vlažnu livadu na kojoj raste biljka plućna sirištara na koju leptir polaže jajašca i koja je kasnije hrana leptirovoj gusjenici.
133 čitanja | Više >>>

21.01.2016. Zdravstvo
Uskoro nove ambulante opće i dentalne medicine u Novoj Bukovici Vrijednost radova je iznosila je 1,5 milijuna kuna, a izvođač radova bila je tvrtka Građevinarstvo Horvat d.o.o. iz Noskovačke Dubrave.
178 čitanja | Više >>>


19.01.2016. Zdravstvo
Liječnici koncesionari traže od mandatara da podrži sustav koncesija u primarnoj zaštiti Smatraju da liječnici koncesionari predstavljaju najučinkovitiji i najjeftiniji dio zdravstvenog sustava, te da mogućnost takvog načina rada treba pružiti i ostalim kolegama, za što su preduvjet izmjene zakona i ukidanje odredba važećeg zakona po kojoj do 30 posto ordinacija primarne zaštite mora ostati djelovati u sklopu domova zdravlja.
251 čitanja | Više >>>

26.12.2015. Zdravstvo
Proširen Odjel za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Općoj bolnici Virovitica U preuređene prostore preseljena je parafinoterapija, denzitometrija, terapija za djecu s psihomotornim poremećajima, uređena je jedna ambulanta te ostava za spremačice.
548 čitanja | Više >>>

15.12.2015. Zdravstvo
Na Odjelu za urologiju nabavljen novi digitalni ultrazvučni color doppler uređaj Novi ultrazvučni uređaj u jednoj od najfrekventnijih bolničkih ambulanti, u kojoj dr. Karlović dnevno pregleda i do 60 pacijenata, olakšat će mu posao, a pacijentima osigurati brže liječenje.
555 čitanja | Više >>>

07.12.2015. Zdravstvo
Zavod za hitnu medicinu bogatiji za dva nova vozila hitne pomoći Do kraja mjeseca stići će i treće vozilo koje ima pogon na sva četiri kotača i koje će se koristiti za potrebe hitne medicinske pomoći na području Voćina i Slatine odnosno brdskih područja.
467 čitanja | Više >>>

18.11.2015. Zdravstvo
Nove fotelje za ugodniji boravak roditelja uz bolesnu djecu Na Odjel za pedijatriju Opće bolnice Virovitica stigla je donacija Saveza društava Naša djeca Hrvatske. Četiri fotelje na razvlačenje namijenjene su roditeljima koji borave uz djecu koja se liječe na tome odjelu u sklopu Dnevne bolnice.
862 čitanja | Više >>>


05.11.2015. Zdravstvo
Ministarstvo zdravlja pozvalo Opću bolnicu Virovitica da dostavi projektne prijedloge za ulaganje u dnevnu bolnicu U Ministarstvu zdravlja održana je informativna radionica u okviru Poziva za dostavu projektnih prijedloga za ulaganje u dnevne bolnice i jednodnevne kirurgije u bolnicama,
722 čitanja | Više >>>

19.10.2015. Zdravstvo
Ministar Varga u posjetu Općoj bolnici Virovitica – počinje opremanje odjela u novoj bolničkoj zgradi Ministar zdravlja Siniša Varga pokrenuo je elektronskim putem javnu nabavu za opremanje operacijskog bloka, centralne sterilizacije i Jedinice intenzivnog liječenja te dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica.
1170 čitanja | Više >>>

12.10.2015. Zdravstvo
Ministar Zmajlović u virovitičkoj bolnici - odobren program energetske obnove Zgrada D Opće bolnica Virovitica u kojoj su smješteni Odjeli kirurgije, interne medicine, fizikalne terapije, otorinolaringologije i oftalmologije te Rodilište, uskoro će postati energetski učinkovitija, povećat će se njena toplinska zaštita, a smanjiti emisija ugljičnoga dioksida.
1552 čitanja | Više >>>

06.10.2015. Zdravstvo
Nastavak ulaganja u kvalitetu zdravstvenih usluga – nabavljen novi Video stup s 2 kolonoskopa Uređaj koji posjeduje tek nekoliko hrvatskih bolnica, visokih tehnoloških mogućnosti zbog kojih je pregled debelog crijeva kvalitetniji i lakši.
748 čitanja | Više >>>

29.09.2015. Zdravstvo
Katica Groš, nova predsjednica Udruge prijatelja hospicija Udruga prijatelja hospicija Virovitica, osnovana 1999. godine s ciljem poboljšanja kvalitete života neizlječivo bolesnih osoba, održala je 28. rujna ove godine izbornu sjednicu skupštine na kojoj su izabrana nova tijela upravljanja udrugom
681 čitanja | Više >>>

22.09.2015. Zdravstvo
Potpisan Ugovor za novu ambulantu u Novoj Bukovici Općina Nova Bukovica je prije više od dvije godine ostala bez ambulante opće medicine te su stoga pacijenti bili primorani ići u ambulante u Mikleušu ili Slatini.
396 čitanja | Više >>>

20.09.2015. Zdravstvo
Odjel za ginekologiju i porodništvo bogatiji za visokosofisticirani 3D/4D ultrazvučni uređaj Prikaz stvarnog izgleda fetusa i njegovih pokreta u realnom vremenu te, među ostalim, poboljšano otkrivanje ginekoloških malignih bolesti – neke su od karakteristika novog ultrazvučnog uređaja na Odjelu za ginekologiju i porodništvo. Nabavljen je s ciljem pružanja kvalitetne i kontinuirane zdravstvene zaštite pacijenticama, a vrhunskom kvalitetom slike i modernim tehničkim performansama, osigurat će pružanje usluga najzahtjevnije ultrazvučne dijagnostike.
783 čitanja | Više >>>

04.09.2015. Zdravstvo
Uskoro nova zdravstvena ambulanta u Zdencima Vrijednost radova je 1,6 milijuna kuna, a sufinanciraju ih Virovitičko-podravska županija, Općina Zdenci i Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije.
218 čitanja | Više >>>

31.08.2015. Zdravstvo
Dr Marijana Živko - prvi menadžer u zdravstvu Virovitičko-podravske županije Temeljni ciljevi i zadaci ovog jednogodišnjeg stručnog usavršavanju su stjecanje praktičnih vještina i menadžerskih znanja kod onih koji upravljaju ili su potencijalni sudionici u upravljanju zdravstvenim ustanovama, zdravstvenim osiguranjem ili zdravstvenom administracijom na bilo kojoj razini.
1792 čitanja | Više >>>

01.08.2015. Zdravstvo
Virovitičkoj bolnici novčana nagrada za dobar rad Sa 85 milijuna kuna Upravno vijeće HZZO-a odlučilo je platiti dodatni rad bolnicama koje su u prvoj polovici godine premašile ugovorene limite.
1231 čitanja | Više >>>

01.08.2015. Zdravstvo
Natječaj za dobivanje novčanih sredstva u svrhu opremanja ordinacija iz sredstava Europskog fonda Bespovratni iznosi za koncesionare kreću se od 40 do 450.000 kuna, a za domove zdravlja od 500.000 kuna do 4 milijuna kuna.
863 čitanja | Više >>>

15.07.2015. Zdravstvo
Zavod za javno zdravstvo uspješno dovršio provedbu velikog projekta o zaštiti mentalnog zdravlja ljudi u našoj županiji U okviru projekta provedeno je niz stručnih aktivnosti usmjerenih specifičnoj edukaciji i osnaživanju stanovnika u donošenju zdravih životnih odluka. Osobito je važan aspekt usmjeren pomoći djeci i mladima u organizaciji slobodnog vremena.
369 čitanja | Više >>>

16.06.2015. Zdravstvo
Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze Cilj susreta je stvaranje osjećaja pripadnosti društvu u kojem živimo, razmjena iskustava, upoznavanje članova iz različitih regija te razmjena informacija u cilju jačanja suradnje i boljeg položaja u društvu.
258 čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net