jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
U Hrvatskoj postoje elementi fašizacije društva
Forum žena SDP-a: Ministarstvo socijalne politike u čestitki diskriminira one koji su drugačiji
Središnji državni portal e-Savjetovanja proslavio prvi rođendan
Grabar-Kitarović govorila o slobodi medija; dio aktivista i novinara je izviždao
Svaki drugi liječnik u primarnoj zaštiti razmišlja o odlasku u inozemstvo
TIH: Bez slobodnih i neovisnih novinara nema slobode medija
Varga: Građani će biti diskriminirani po platežnoj moći i mjestu stanovanja
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Prosvjeta03.09.2015. Prosvjeta
Pomoćnicima u nastavi za djecu s potrebama 2,4 milijuna kuna Novac za provedbu projekta osiguran je u Europskom socijalnom fondu, a odobravanjem gotovo maksimalnog broja pomoćnika Virovitičko-podravskoj županiji, očekuje se da će i indikatori u provedbi biti maksimalno zadovoljeni u skladu s postavljenim mjerama.
493 čitanja | Više >>>

25.08.2015. Prosvjeta
Nova škola u Gornjem Miholjcu Nova škola ima će 250 četvornih metara, dvije moderne učionice, polivalentni hol, zbornicu, sanitarni čvor za djecu, odrasle i osobe s invaliditetom, a bit će opremljena i suvremenom informatičkom opremom.
343 čitanja | Više >>>

19.08.2015. Prosvjeta
Studentski centar u Zagrebu objavio rezultate natječaja za smještaj studenata u studentske domove Studentski centar u Zagrebu na svojoj je web stranici jučer objavio rezultate natječaja za smještaj studenata u studentske domove za akademsku godinu 2015./2016. kao i za subvencije za unajmljivanje soba izvan domova koji su u obnovi.
1089 čitanja | Više >>>

18.07.2015. Prosvjeta
Prošao još jedan projekt Učeničkog doma Virovitica Biciklističko-rekreativni program Učeničkog doma Virovitica osmišljen je da bi potaknuo mlade osobe, učenike srednjih škola na rekreativne aktivnosti van nastavnih aktivnosti. Program će se relaizirati na području cijele Virovitičko-podravske županije, odnosno na dosupnim biciklističkim stazama
962 čitanja | Više >>>

17.07.2015. Prosvjeta
Profesor  ZvonkoTernjej najbolji nastavnik biologije u Hrvatskoj Nagrada je prvi puta dodijeljena 2010. godine te se od 2013. godine dodjeljuje svake dvije godine i najboljem školskom nastavniku biologije na osnovu prijedloga učenika i školskih vijeća.
1736 čitanja | Više >>>

15.07.2015. Prosvjeta
Visoka škola Virovitica dobila dopusnicu za izvođenje specijalističkog diplomskog stručnog studija menadžmenta Visoka škola Virovitica dobila je dopusnicu Vedrana Mornara, ministra znanosti obrazovanja i sporta, za izvođenje specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžmenta, smjerovi: Destinacijski menadžment i Menadžment malih i srednjih poduzeća.
661 čitanja | Više >>>

14.07.2015. Prosvjeta
Završni radovi na izgradnji Područne škole Gornji Miholjac Nova škola imat će 250 četvornih metara, dvije moderne učionice, polivalentni hol, zbornicu, sanitarni čvor za djecu, odrasle i osobe s invaliditetom, a bit će opremljena i suvremenom informatičkom opremom.
512 čitanja | Više >>>

08.07.2015. Prosvjeta
Virovitička bolnica znanstvena baza – praksa za studente sestrinstva Visoke škole iz Bjelovara Od sljedeće akademske godine studenti sestrinstva iz Virovitičko-podravske županije, koji studiraju na Visokoj tehničkoj školi u Bjelovaru, stručna praktična znanja stjecat će u Općoj bolnici Virovitica.
1177 čitanja | Više >>>

20.06.2015. Prosvjeta
Balint, Mateja Peša i Leo Fel najbolji učenici Virovitičko-podravske županije za školsku godinu 2014./2015. I ove godine svečano su nagrađeni najbolji učenici osnovnih i srednjih škola s područja županije.
798 čitanja | Više >>>

19.06.2015. Prosvjeta
Bespovratna sredstva za Visoku školu Potpisivanjem ugovora Visoka škola, kao nositelj projekta, ostvarila je pravo na korištenje bespovratnih sredstava u iznosu 3.131.141,00 kn kojima će se financirati projekt „Usvajanje principa Hrvatskog kvalifikacijskog okvira u stručnim studijskim programima poduzetništva“.
557 čitanja | Više >>>

18.06.2015. Prosvjeta
Učenicima iz Voćina i Đulovca besplatni prijevoz u Učenički dom Mini autobus bi svaki drugi petak vozio učenike, a u nedjelju bi ih vraćao u dom.
599 čitanja | Više >>>

12.06.2015. Prosvjeta
U ponedjeljak završna školska priredba Gimnazije Petra Preradovića Osim glazbenog i umjetničkog dijela, ravnateljica Jasminka Viljevac, će na priredbi proglasiti najučenika i najsportaša škole te nagraditi učenike i mentore koji su sudjelovali na državnim natjecanjima, zatim učenike četvrtih razreda koji su u svim razredima ostvarili 5,00 uspjeh te one učenike koji niti jedan sat tijekom školovanja nisu izostali s nastave.
710 čitanja | Više >>>

01.06.2015. Prosvjeta
Izrada “kolača” od voštanih boja U prostoru Gradskog muzeja Virovitica održana je likovna radionica „Boje na tanjuru“ namijenjena djeci predškolske dobi.
321 čitanja | Više >>>

01.06.2015. Prosvjeta
Tri škole s područja županije odabrane za financiranje izvannastavnih aktivnosti u području rada s darovitim učenicima Riječ je o projektima Srednje škole Stjepan Ivšić Orahovica, Industrijsko-obrtničke škole Slatina i Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica
352 čitanja | Više >>>

27.05.2015. Prosvjeta
Učenici Srednje škole Marka Marulića Slatina na Trećoj simuliranoj sjednici Hrvatskoga sabora, Senni Šimek najveći pljesak Tema ovogodišnje sjednice u kojoj je sudjelovao 151 učenik iz 32 škole bila je sprječavanje nereda na sportskim natjecanjima.
699 čitanja | Više >>>

27.05.2015. Prosvjeta
Nagrađeni najuspješniji učenici s područja Virovitičko-podravske županije Sveukupno je nagrađeno 35 učenika i 10 mentora a svečanost dodjele nagrada i priznanja instrumentalnim izvedbama uveličale su učenice Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica te Osnovne glazbene škole Slatina.
622 čitanja | Više >>>

23.05.2015. Prosvjeta
Na državnom natjecanju  učenice Osnovne škole Eugena Kumičića postigle izvrsne rezultate Danas je u Pisarovini održano finalno natjecanje "Volim domovinu" na kojemu je učenica Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina Klara Pugar osvojila drugo mjesto, a Aneta Suhi četvrto.
476 čitanja | Više >>>

22.05.2015. Prosvjeta
GLOBE grupa Osnovne škole Vladimir Nazor Virovitica dobila novu meteorološku postaju Automatska meteorološka postaja ”Virovitica, OŠ Vladimir Nazor” kombinacija je tradicionalnih meteoroloških standarda i nove tehnologije.
589 čitanja | Više >>>

21.05.2015. Prosvjeta
Edukacija djece u području zaštite i spašavanja u Osnovnoj školi „Ivane Brlić Mažuranić“ Edukacijom su obuhvaćena djeca prvog i drugog razreda osnovne škole. U provedbi edukacije pored djelatnika Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Virovitica sudjelovali su i djelatnici Hitne medicinske pomoći Virovitica i Javne vatrogasne postrojbe Virovitica.
587 čitanja | Više >>>

19.05.2015. Prosvjeta
Učenici OŠ “Davorin Trstenjak” Čađavica prvi na natječaju Eko-paket Dodjela nagrade za osvojeno prvo mjesto, certifikata za sudjelovanje u kampanji Litter less te zelene zastave za obnovu statusa Eko škole, održana je u Zagrebu, 15. svibnja, u Gastro Globusu na Zagrebačkom velesajmu.
482 čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net