jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Udruga Život dijelila mlijeko ministrima kao upozorenje da će propasti bez državne potpore
Vrdoljak: Tko o čemu, Sanader o poštenju
Odbor za poljoprivredu: Ne žuriti s izmjenama zakona o GMO
HSU: Dosad 31.000 potpisa protiv poskupljenja dopunskog osiguranja
21 potpis protiv kandidature Vesne Pusić
DZS: u veljači 46 posto više izdanih građevinskih dozvola
Građani Poreznoj poslali više od 27 milijuna računa
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Prosvjeta18.05.2015. Prosvjeta
Učenici Strukovne škole Virovitica izradili sunčani sat Povodom obnavljanja statusa Eko škole, 14. svibnja je ispred naše škole izrađen sunčani sat. Anamaletički sunčani sat, kakav je stručan naziv ove vrste sunčanog sata, nastao je na inicijativu profesorice Ane Borbaš – Bajivić i uz veliku pomoć profesora Zlatka Kovačevića iz Osnovne škole Vladimir Nazor.
313 čitanja | Više >>>

15.05.2015. Prosvjeta
Promovirana 8. generacija prvostupnika virovitičke visoke škole Iskrene čestitke svim promoventima i dobitniku Zahvalnice.
994 čitanja | Više >>>

13.05.2015. Prosvjeta
Nastavnici Industrijsko-obrtničke škole Virovitica na stručnom usavršavanju u Frankfurtu U okviru projekta „Razvijanjem partnerstva između škole i socijalnih partnera do veće zapošljivosti učenika“ koji financira Europska unija u okviru projekta Erasmus+ KA1, devet nastavnika Industrijsko-obrtničke škole Virovitica boravilo je na stručnom usavršavanju.
573 čitanja | Više >>>

13.05.2015. Prosvjeta
Šest škola s područja Virovitičko-podravske županije obnovit će status Eko-škole Svečanost obnavljanja međunarodnog statusa Eko-škole, odnosno podjela certifikata i zelenih zastava, održat će se u petak, 15. svibnja u restoranu Gastro Globus na Zagrebačkom velesajmu.
751 čitanja | Više >>>

11.05.2015. Prosvjeta
Kolegij ravnatelja osnovnih škola Definiran je tim koji će raditi na prijavi za osiguranje pomoćnika u nastavi, po pozivu od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.
470 čitanja | Više >>>

06.05.2015. Prosvjeta
Fran Hercigonja: Moja iskustva iz CERNA i noćne posijete Komandnoj sobi U kasno predvečerje došla je ponuda dr. Roka Pleštine da nekoliko učenika naše škole s njegovim timom provede noćnu smjenu.
906 čitanja | Više >>>

06.05.2015. Prosvjeta
Učenici gimnazije Petra Preradovića posjetili CERN Učenici gimnazije Petra Preradovića posjetili su jedan od najvećih i najuglednijih svjetskih centara za znanstvena istraživanja CERN.
414 čitanja | Više >>>

01.05.2015. Prosvjeta
U Opatiji predstavljeni projekti Osnovne škole Eugena Kumičića iz Slatine Voditeljica projekata Melita Schmitz predstavila je projekte koji su provodili u OŠ Eugena Kumičića iz Slatine te je nazočne uputila u načine rada u projektnim ciklusima te ih je informirala o tekućim i budućim pozivima na natječaje pri kojima su škole prihvatljivi dionici projekata.
296 čitanja | Više >>>

29.04.2015. Prosvjeta
 Održan Kolegij ravnatelja osnovnih i srednjih škola s područja županije Na kolegiju je bila riječ o usvojenoj Strategiji obrazovanja, znanosti i tehnologije te prijedlogu novih mreža škola, koje bi trebalo biti provedeno do kraja godine
487 čitanja | Više >>>

20.04.2015. Prosvjeta
Međužupanijsko natjecanje ekipa Crvenog križa: Prvo mjesto za učenike OŠ Josipa Kozarca Od 9 ekipa podmlatka učenici OŠ Josipa Kozarca osvojili su prvo mjesto, peti put od sedam kako se održavaju međužupanijska natjecanja.
401 čitanja | Više >>>

16.04.2015. Prosvjeta
Učenici Katoličke klasične gimnazije pozvani na državno natjecanje iz sedam predmeta Ove godine oborili su školski rekord te su pozvani na državno natjecanje iz sedam predmeta u 10 kategorija.
916 čitanja | Više >>>

11.04.2015. Prosvjeta
Međužupanijska smotra učeničkih zadruga Tema zajedničkog izložbenog prostora na 27. smotri učeničkih zadruga biti će: "Motivi Bilogore i Podravine".
323 čitanja | Više >>>

10.04.2015. Prosvjeta
Požuri, uključi se i osvoji punu stipendiju Prijavu za ovu vrijednu nagradu potrebno je ispuniti do 17. travnja koji je sve bliže, a na vama je da požurite sa svojim prijavama! Svaki stipendist u skladu sa svojim interesima bira program koji ga zanima.
448 čitanja | Više >>>

08.04.2015. Prosvjeta
Projekti za osnovne i srednje škole prijavljeni FZOEU U prva tri mjeseca 2015. godine, prijavljeno je Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost ukupno 15 projekata za osnovne i srednje škole.
373 čitanja | Više >>>

30.03.2015. Prosvjeta
Poticanje čitanja u prvim razredima: Važno je na vrijeme započeti Učestalo se govori da naša djeca ne čitaju dovoljno, a ako i čitaju to se odnosi na sadržaje koji se nalaze na internetu i uglavnom su to sažeci lektirnih naslova koji su propisani godišnjim planom i programom za nastavni predmet hrvatskoga jezika.
358 čitanja | Više >>>

18.03.2015. Prosvjeta
Stručni skup o provedbi Građanskog odgoja i obrazovanja Stručni skup za predstavnike osnovnih i srednjih škola Virovitičko-podravske županije o provedbi Građanskog odgoja i obrazovanja održan je u županijskoj velikoj vijećnici.
474 čitanja | Više >>>

16.03.2015. Prosvjeta
Školsko takmičenju pomlatka Crvenog križa:Pobijedila je ekipa OŠ  I.G.Kovačića Gornje Bazje  Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica zahvaljuje svim učesnicima takmičenja i njihovim mentorima te svim manekenima na fer i korektnom ponašanju a pobjedničkim ekipa želimo uspjeh na međužupanijskom takmičenju koje će se održati 18.travnja 2015.g. Zahvaljujemo i doktorima Dini Pavokoviću i Darku Čupenu kao sucima na ovome takmičenju.
602 čitanja | Više >>>

10.03.2015. Prosvjeta
Učenici SŠ Stjepan Ivšić sudionici radionica o ljudskim pravima s kolegama iz Srbije i Bosne i Hercegovine Cilj okupljanja prvenstveno su bile radionice o ljudskim pravima, snaga argumentiranja, te vječno pitanje „Gdje moje pravo završava, a tvoje počinje“.
354 čitanja | Više >>>

06.03.2015. Prosvjeta
Održano predavanje "Budi mi prijatelj - Stop nasilju među djecom i mladima" učenicima Osnovne škole u Gornjem Bazju Kroz deset poruka, djeca su upoznala što je nasilje, koje su vrste nasilja i da nasilje nije samo fizičko, već i verbalno, socijalno, emocionalno, seksualno, vjersko, rasno i nacionalno.
385 čitanja | Više >>>

02.03.2015. Prosvjeta
Natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka Program će započeti 7. rujna 2015. godine, a polaznici/polaznice će se nakon završenog Programa primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova (policijske uprave odnosno u ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije) sukladno potrebama službe.
1621 čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net