jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Odbor za etiku: Ustavni sud nema ovlasti poništavanja mišljenja Odbora
Plenković: Sastat ću se sa sindikatima HEP-a i objasniti im predloženi model
HURS i INAŠ protiv prodaje dijela HEP-a za otkup INA-e od MOL-a
Na snagu stupio novi Pravilnik o specijalizacijama doktora medicine
Bjeloglavi sup na markama Hrvatske pošte
Stazić: Skidanjem izložbe o Ani Frank osramotili smo se pred svijetom
Predstavljen HNS-ov prijedlog otkupa Ine i incijalne ponude HEP-a
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Prosvjeta19.06.2016. Prosvjeta
Ena Fadljević, Ina Moslavac i Mihaela Mrkša, učenice OŠ Ivane Brlić Mažuranić, dobitnice Oskara znanja Na ovogodišnjem državnom natjecanju i smotri hrvatskih GLOBE škola u Zadru i Zatonu ove učenice osvojile su 1. mjesto u orijentacijskom natjecanju u kojem su sudjelovale 24 ekipa osnovnih škola.
1291 čitanja | Više >>>

15.06.2016. Prosvjeta
Ena Fadljević, Mihaela Mrkša, Ina Moslavac i Luka Relić dobitnici Oskara znanja Skulpture Oskara znanja i ove godine izrađuju učenici Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec koji su se prošle godine iskazali svojom kreativnošću.
1079 čitanja | Više >>>

15.06.2016. Prosvjeta
Počinju prijave za besplatnu školu plivanja Prijave za školu plivanja za djecu predškolskog i školskog uzrasta primaju se Sportskoj zajednici grada Virovitice svaki radni dan od 7 – 15 sati, Matije Gupca 63 (bivša vojarna).
728 čitanja | Više >>>

09.06.2016. Prosvjeta
U Virovitici osnovan Sindikat administrativno – tehničkog osoblja u školama i učeničkim domovima Veliki je posao pred nama i našom pravnom službom jer krajem ove godine ističu Temeljni i Granski kolektivni ugovor, a uz navedeno sve vlasti do sada maćehinski se odnose prema administrativno – tehničkom osoblju u školama i domovima, a pokazale su koliko su nesposobne da riješe probleme koje tište ovu grupaciju, jer novca uvijek ima samo je pitanje za koga
896 čitanja | Više >>>

05.06.2016. Prosvjeta
Naj učenici: Una Maravić, Barbara Čes i Marin Kutnjak Una Maravić, Barbara Čes i Marin Kutnjak, najbolji su učenici Virovitičko-podravske županije. Una Maravić (OŠ Josipa Kozarca Slatina) je najučenica svih županijskih osnovnih škola
750 čitanja | Više >>>

03.06.2016. Prosvjeta
U HGK – Županijskoj komori Virovitica održan sastanak o upisu učenika u drvodjeljska zanimanja u šk. godini 2016./2017. Zaključeno je da će tvrtke drvno-prerađivačke industrije stipendirati jedan razredni odjel, za zanimanje drvodjeljski tehničar dizajner, u školskoj godini 2016./2017.
786 čitanja | Više >>>

27.05.2016. Prosvjeta
Nagrađeni učenici koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta Nagrađeno 20 učenika i 11 mentora iz osnovnih i 14 učenika i 8 mentora iz srednjih škola.
410 čitanja | Više >>>

27.05.2016. Prosvjeta
Zaštitimo bregunice i njena staništa na rijeci Dravi Oko 80 učenika škola iz županija duž rijeke Drave sudjelovali su 20.05.2016. godine na stručnoj ekskurziji. Među njima su i učenici i nastavnici iz virovitičke osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić.
462 čitanja | Više >>>

25.05.2016. Prosvjeta
Prvi Tjedan parkova Hrvatske od 21. do 29. svibnja 2016. S više od 40 različitih aktivnosti hrvatski nacionalni parkovi i parkovi prirode obilježit će Dan zaštite prirode RH, Međunarodni dan bioraznolikosti te Europski dan parkova
437 čitanja | Više >>>

24.05.2016. Prosvjeta
Besplatne edukacije za studente o pisanju EU projekta Na radionicama je sudjelovalo više od 120 studenata i studentica uključenih u projekt Akademije, ali i njihovi zainteresirani kolege i prijatelji. Cilj je bio približiti studentima EU fondove te im prenijeti vrijedna znanja o pripremi, pisanju i provedbi EU projekata.
333 čitanja | Više >>>

22.05.2016. Prosvjeta
Mihael Mikić učenik Industrijsko obrtničke škole Virovitica osvojio srebrnu medalju na međužupanijskoj izložbi inovacija Učenici Industrijsko obrtničke škole Virovitica, sudjelovali su na 3. međužupanijskoj izložbi inovacija koja se održavala 20. i 21. svibnja u Ivanić Gradu.
781 čitanja | Više >>>

20.05.2016. Prosvjeta
Svežanj mladog luka je dvije, a salata jednu kunu, najveća navala je petkom U holu Srednje škole Marka Marulića u Slatini, učenici školske zadruge Slatina za kuno do dvije prodaju luk i salatu, a u sezoni, tu su i krastavci, paprika, rajčica. U plasteniku vrijedni i marljivi učenici zadruge Slatina, prvo sade, potom čuvaju i paze povrtlarske proizvode. Najveća navala je petkom, kada učenici ove iste proizvode prodaju na štandu u blizini obližnje tržnice.
416 čitanja | Više >>>

20.05.2016. Prosvjeta
Moderna srednja škola u Pitomači proizvodi ekološku kamilicu, a učenici vode i pravcati restoran! Nevjerojatna škola - ima i vlastite pčele - djeca upravo proizvode solarni automobil - i da, proizvode i vino - školsku belinu i školsku crninu. Ni to nije kraj - ali za sva čuda iz Pitomače tri minute nije dovoljno.
713 čitanja | Više >>>

19.05.2016. Prosvjeta
Treće mjesto za slatinskim osmašicama za najbolji esej na temu Heroj Domovinskog rata u mojem zavičaju Esej govori o hrabrom mladiću iz Zdenaca koji je ratne 1991. godine Hrvatsku branio u Vukovaru. Potom je 9 mjeseci proveo u srpskim kazamatima, vratio se kući,, a u Zdencima mu je priređen veličanstven doček. U sjećanje na taj dan i „dan danas“ u Zdencima na zgradi skladišta stoji grafit „Vratite nam Đucu“.
289 čitanja | Više >>>

17.05.2016. Prosvjeta
Terenska nastava studenata VŠMTI-a u Informativno edukativnom centru u Noskovačkoj Dubravi Studenti su se upoznali sa radom Javne ustanove i tijekom obnove i uređenja objekta Informativno edukativnog centra, te projektima koji su u provedbi ili pripremi. Ravnateljica Javne ustanove Tatjana Arnold Sabo upoznala je studente sa zaštićenim prirodnim vrijednostima Virovitičko-podravske županije, a drugoga dana studenti su u pratnji djelatnika Javne ustanove obišli i poučnu stazu ”Dravi u zagrljaj” i promatračnicu za ptice, te koristili opremu za promatranje ptica.
260 čitanja | Više >>>

16.05.2016. Prosvjeta
Promocijom rada virovitičke GLOBE škole promoviraju i Viroviticu-GLOBE ekipa OŠ IBM osvojila 1. mjesto u orijentacijskom natjecanju Na ovogodišnje državno natjecanje i smotru hrvatskih GLOBE škola iz naše županije plasirale su se četiri škole (dvije osnovne škole iz Virovitice i dvije iz Slatine), već godinama aktivne u ovom programu.
1127 čitanja | Više >>>

16.05.2016. Prosvjeta
Portal Upisi u srednje škole - sve informacije neophodne za upis u srednju školu na jednom mjestu Portal obiluje korisnim informacijama iz svih onih područja koja zanimaju budućeg srednjoškolca: podatci o srednjim školama u Republici Hrvatskoj, vremenici upisa, potrebni dokumenti, pravilnici i zakoni, opisi zanimanja, svi bitni podatci o srednjoškolskom obrazovanju i još puno toga više.
364 čitanja | Više >>>

16.05.2016. Prosvjeta
Grad Virovitica pozvao maturante na Norijadu Ove godine Grad Virovitica poziva maturante na Norijadu koja će se održati u utorak 17. svibnja od 12 do 15 sati gore u Gradskom parku iza Dvorca Pejačević.
534 čitanja | Više >>>

16.05.2016. Prosvjeta
Brlići - treći puta najuspješnija osnovna škola u Županiji U školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica održana je priredba povodom Dana škole i 30. godišnjice prijateljstva i partnerstava sa školom iz Traunreuta. Uz glazbu i ples na svečanosti su predstavljeni i nagrađeni najuspješniji učenici i njihovi mentori, najbolji sportaši i sportašice te njihovi mentori i jubilarci, kojih je ove godine deset.
407 čitanja | Više >>>

13.05.2016. Prosvjeta
Dopusnica za preddiplomskog stručnog studija računarstva Studij traje tri godine, a njegovim se završetkom stječe 180 ECTS bodova i stručni naziv prvostupnika inženjera računarstva.
356 čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net