jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
svečano obilježena obljetnica osnutka Zajednice udruga HVIDRA
Anđa Oljačić i dalje na čelu Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja
Utrka “Virovitica 1,2,3,4…doživjeti stotu“ u nedjelju, 15. travnja
Vesna Šerepac i Josip Ivoš u Vijeću za strukovna obrazovanja
Grad Virovitica pokrenuo izradu “Programa zaštite divljači”
Predsjednica Grabar-Kitarović čestitala Uskrs provoslavnim vjernicima
Istraživanje prehrambenh navika: Konzumiramo premalo ribe, a previše ugljikohidrata
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5 6 »

Blog urednika05.06.2006. Blog urednika
Pendrekom po uhu Policijska intervencija na uređivačku koncepciju Pitomog radija više je od obične svakodnevne gluposti jer opasno je kada pendrek određuje narodu što će slušati, gledati ili čitati. Još je opasnije kada se to radi u dosluhu s pravosuđem i kada šef lokalne policije sa šefom lokalnog suda u birtiji lista zakon i traži članke koje će voditelje, novinare i urednike strpati iza rešetaka, a narod zaštititi od nepoćudnih stihova i melodija.
1639 čitanja | Više >>>

31.05.2006. Blog urednika
In memoriam Kad umru poznati književnici, glumci, slikari, pjevači ili ljudi drugih zvanja i zanimanja u medijima osvane In memoriam što bi značilo – u sjećanje, na spomen ili u spomen. Kaže se da novine moraju biti pripremljene za smrt javnih osoba, a to znači imati jednog ili više novinara koji u svakom trenutku mogu napisati tekst, prikupiti dokumentaciju, zatražiti izjave meritornih… Dobar novinar i redakcija ne smiju biti iznenađeni.
2169 čitanja | Više >>>

14.05.2006. Blog urednika
Organizirani kriminal Kirin je tog dana završavao boravak u Bruxellesu, a ja putovao u Novi Sad! Poveznica je, ako se pitate što je zajedničko tim putovanjima, organizirani kriminal. On se sastao sa europskim povjerenikom za pravosuđe, slobodu i sigurnost Francom Frattinijem koji je Hrvatskoj obećao pomoć u borbi protiv organiziranog kriminala, zaštite granice, korupcije i trgovine drogom, a ja s kolegama iz regije kako bi izmijenili iskustva o izvještavanju o organiziranom kriminalu...
1748 čitanja | Više >>>

10.05.2006. Blog urednika
Kotlić party Kažu da fotografije govore više od tisuću riječi, ali ja se ovom prigodom nisam vodio tom mišlju. Bilo je planirano potrošiti puno rečenica, dojmove složiti i pretvoriti ih novinarski uradak zvan reportaža, prenijeti vam baš svaki detalj jer se te subote na terasi «Booma» dešavalo sve ono što reportera može nadahnuti – rijedak događaj i još k tome prvi u našem gradu, ugođaj travanjskog dana koji nije pokvarila ni proljetna kiša, mirisi, vino, avantura nepca i grla, gitara, pjesma, družba, smijeh…
1304 čitanja | Više >>>

04.05.2006. Blog urednika
Šutio sam ! Nekada, u onoj državi, odgovorni su pokušavali prikriti svoju odgovornost (dobro ih pamtim, dva važna druga koja su mi tada otežavala posao i danas su na odgovornim mjestima, jedan čak i vijećnik HDZ-a u Gradskom vijeću) proglašavajući osjetljivu temu općim društvenim interesom i štetom koja može biti nanijeta «cijelom kolektivu». Danas, kad dodirnem «osjetljivu temu» kažu mi da ne volim Virovitici i pišem protiv ugleda ovog grada.
1732 čitanja | Više >>>

02.05.2006. Blog urednika
Praznik Ustaljeni običaj obilježavanja Međunarodnog praznika rada u Virovitici neumoljivo tone u bezdan.
1409 čitanja | Više >>>

24.04.2006. Blog urednika
Dobra duša Virovitice Možda je prerano o tome govoriti, ali za sve što je napravila Virovitica bi joj se trebala odužiti. Ulicom, trgom, bistom u krugu bolnice...
2130 čitanja | Više >>>

03.04.2006. Blog urednika
HTV-ova varka Tenis je pobijedio rukomet, Miami Viroviticu, a HTV gledatelje.
1543 čitanja | Više >>>

14.03.2006. Blog urednika
Spušteni pogledi Vrhunski hrvatski reporter i nenadmašni kozer Jovan Hovan, dobitnik najprestižnijih novinarskih nagrada, među kojima je i ona za životno djelo – «Otokar Keršovani», kojega je nedavno u svojoj kolumni spomenula i «Virovitičanka u Zagrebu» često zna napisati da je izdati profesiju isto što i izdati domovinu.
1480 čitanja | Više >>>

10.03.2006. Blog urednika
Ne grizite bijesne pse Toliko su gunđali da ih nema u medijima, a sada kad su došli na naslovnice nije im pravo. Pogledajte ih u Globusu, čak na pet mjesta. Eno ih u Feralu, tri stranice. Dohvatio ih se i Srećko Juradana u Nacionalu. O njima su jučer ujutro pola sata pričali na Hrvatskom radiju, preksinoć su o «zlatnim virovitičkim dečkima» raspravljali u emisiji «U sridu» Nove TV.
1457 čitanja | Više >>>

06.03.2006. Blog urednika
Pazite kako pišete da se ne srondate niz stepenice Novinari su osvjedočeni mutikaše, spletkaroši, smutljivci, lašci i strani plaćenici koji lažu, izmišljaju, izokreću riječi, vade iz konteksta, vide i ono što drugi ne vide…
1315 čitanja | Više >>>

12.02.2006. Blog urednika
Svetinja Nekako mi se čini da je taj Barcs uvijek par koraka ispred nas. Prije nego mi otvorili su male obiteljske trgovine, tamo su prije nego u Viroviticu stigli veliki trgovački centri, u Mađarske bazene smo se išli kupati dok su u našem kreketale žabe.
1523 čitanja | Više >>>

10.02.2006. Blog urednika
Virovitički Robin Hood Koja muka mora natjerati čovjeka da u sred bijela dana, umjesto u toploj sobi vrijeme provode satima stojeći na ulici vičući: «Ma dajte ga nama», «Lopovi!», «Treba njemu vrat odrezat», «Na vile ga nabodite»… ?
1358 čitanja | Više >>>

25.01.2006. Blog urednika
Dva dana bez mreže Mi smo sajam iskoristili kako bi izlagače koji to ne znaju upoznali s našim portalom, a one koji znaju da svakodnevno mogu doći vidjeti što ima novoga, podsjetili da smo tu.
1604 čitanja | Više >>>

19.01.2006. Blog urednika
Može i drugačije U nekom magazinu, ne tako davno, Virovitica je proglašena narodnjačkim gradom. Nedovoljno informirani novinar pisao je o tome kako ovdje vladaju samo cajke i kako iz svakog lokala dopiru zvuci narodne glazbe.
1470 čitanja | Više >>>

09.01.2006. Blog urednika
Pismo Danas je do mene došlo nepotpisano pismo s privitkom naslovljenim «Virovitičko pravosuđe: čvrsta poluga u rukama obitelji Jerešić». Od kada je Interneta i elektronske pošte nisam dobio pismo uredno upakirano u plavu kuvertu pa ubačeno u poštanski sandučić što me je već zato posebno iznenadilo.
1378 čitanja | Više >>>

07.01.2006. Blog urednika
Buvljak Požeški lokalni kauboji nikako da siđu s novinskih stranica. Protestiram s ovog mjesta i optužujem sve kolumniste, komentatore i urednike za medijsku zapostavljenost Virovitičko-podravske županije.
2314 čitanja | Više >>>

05.01.2006. Blog urednika
Bezdan Ako ste stisnuli želudac i uspjeli odgledati onu sramotu preksinoć u Otvorenom onda znate kako je nama kada se vraćamo s vijeća, skupština, poglavarstava, povjerenstava i inih kružoka na kojima sudjeluju "naši", "vaši" i "njihovi". Hoću kazati da onaj cirkus koji su nam priredile požeške političke protuhe nije ništa novo u lokalnoj politici Hrvatske jer svaki grad ima svog Bagarića, Zeca, Lujanca i Ronka.
1670 čitanja | Više >>>

03.01.2006. Blog urednika
Može i bez kamera Reče mi frendica s kojom povremeno popijem jutarnju kavu u Boomu kako je i ovih blagdana bila dobra! Svake godine uoči Božića obiđe nekoliko siromašnih virovitičkih familija i odnese im darove. Uvijek ih iskreno obraduje jer si to što im poklanja, na žalost, ne mogu priuštiti.
1947 čitanja | Više >>>

27.12.2005. Blog urednika
Milioner Uvijek smo se šalili kad smo slušali i pjevali "maslinu" kako ju je napisao neki barba s čašom bevande u ruci gledajući u neobrano stablo.A te je stihove napisao čovjek koji je svakodnevno vlakom iz Pitomače stizao u Viroviticu i ulazio u zgradu koju sada gledam s prozora redakcije.
2522 čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net