jump
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na:
Predsjedništvo HNS-a za predsjednika predlaže Ivana Vrdoljaka
Zastupnici: Umirovljenici su nam siromašni, uvijek iste udruge dobivaju novac
Rasprava na Odboru: Nužno je suzbijati homofobiju i nasilje prema LGBT osobama
Rasprava na Odboru: Nužno je suzbijati homofobiju i nasilje prema LGBT osobama
Ministarstvo branitelja odbacilo insinuacije o pogodovanju u javnoj nabavi automobila
HŽ Infrastruktura potvrdila kašnjenje radova na pruzi Dugo Selo-Križevci
SSSH traži plaćeno pripravništvo za nezaposlene starije od 30 godina
  FlashNews:
« 1 2 3 4 5 »

Blog urednika24.09.2006. Blog urednika
Decentralizacija, napokon! U sjeni velikih riječi s prošlotjednog karlovačkog HDZ-ovog mitinga poput «hapsit ćemo» i «strpat ćemo iza rešetaka», najave još oštrije borbe protiv organiziranog kriminala i poruke Račanu, Čačiću i Friščiću da se pripreme za još jedan mandat u oporbi, ostala je gotovo nezapažena najava predsjednika Vlade Republike Hrvatske Ive Sanadera da će 2007. godine započeti fiskalna decentralizacija.
1819 čitanja | Više >>>

18.09.2006. Blog urednika
Ni crno ni bijelo Jin i jang je na Forumu pitao može li se kolumna objaviti na Virovitica.netu pa da čitatelji komentiraju i kritiziraju. Ne bi smio objaviti prije nego što izađe u Glasu, ali evo, zanima me što mislite, pa sam odlučio objaviti dosadašnje.
1408 čitanja | Više >>>

16.09.2006. Blog urednika
Jesenska shema Samokritični smo, svaki dan sami sebi dodijelimo minus. Bit će ozbiljno kad prijeđemo na lične greške!
1433 čitanja | Više >>>

28.08.2006. Blog urednika
Plagijat Boro mi je podvalio, razočaran sam, ali, svatko ima pravo na izražavanje, pa i plagijatom. Time je autor rekao sve o sebi, svojim pogledima na svijet i svojim svjetonazorima.
3948 čitanja | Više >>>

25.08.2006. Blog urednika
Špancirfest Kad malo bolje razmislim dobro je Kiro rekao. Rokovo je za njih (ali samo za njih, jer i tako ne žive u stvranosti) - Špancirfest. A za nas, to su dvije neusporedive manifestacije.
1969 čitanja | Više >>>

08.08.2006. Blog urednika
Dodir mora A tek igle, inćuni, srdele, tune i skuše pa oslići, trilje, lubini, orade, arbuni, cipli, zubaci, grdobine i škarpine, onda hlapovi, škampi, jastozi, kozice, lignje, sipe i hobotnice pa dagnje, kunjke i kamenice. Sve to uz maslinovo ulje...
1517 čitanja | Više >>>

02.08.2006. Blog urednika
Evo me! U proteklih 17 dana savršenome me je boljelo uho, ili što već boli u takvim prigodama, za sve što se dešava u Virovitici! Zato se valjda ide na godišnje odmore.
1644 čitanja | Više >>>

10.07.2006. Blog urednika
Tesla na Papuku Na žalost, danas, 2006., u godini Nikole Tesle stanovnici četrnaest sela i zaseoka u Virovitičko-podravskoj županiji, dvjestotinjak kilometara od Zagreba, njih oko tisuću, još nemaju mogućnost uživati u blagodatima električne energije.
1489 čitanja | Više >>>

03.07.2006. Blog urednika
Strepim, stiže Rokovo Da su u Koprivnici i Đakovu okrenuli vola sigurno ne bi završili u dnevniku i novinskim duplericama.
1681 čitanja | Više >>>

26.06.2006. Blog urednika
Naši u Austriji Proteklog tjedna boravio sam u Austriji, u području Voralberg u kojem živi približno četiri tisuće Hrvata. Otputovao sam tamo u organizaciji KUD-a Virovitica ciji su plesači i tamburaši uveličali proslavu 20. obljetnice hrvatske plesne grupe «Veseli slavuji» koju čija je umejtnička ravnateljica naša Virovitičanka Sanja Ložnjak Ilija.
1731 čitanja | Više >>>

10.06.2006. Blog urednika
Nogomet i pivo Nisam baš neki nogometni fanatik! Naprotiv, ako bih baš morao birati između nogometa i filma odabrao bih film, ako bi mi netko ponudio karte za utakmicu Brazil – Njemačka ili za koncert Rolling Stonesa, izabrao bih Jaggera i društvo, ako bih se morao odlučiti između monografije o Dinamu i zbirke pjesama Miroslava Antića, odabrao pisca glasovitog Plavog čuperka.
1348 čitanja | Više >>>

05.06.2006. Blog urednika
Pendrekom po uhu Policijska intervencija na uređivačku koncepciju Pitomog radija više je od obične svakodnevne gluposti jer opasno je kada pendrek određuje narodu što će slušati, gledati ili čitati. Još je opasnije kada se to radi u dosluhu s pravosuđem i kada šef lokalne policije sa šefom lokalnog suda u birtiji lista zakon i traži članke koje će voditelje, novinare i urednike strpati iza rešetaka, a narod zaštititi od nepoćudnih stihova i melodija.
1549 čitanja | Više >>>

31.05.2006. Blog urednika
In memoriam Kad umru poznati književnici, glumci, slikari, pjevači ili ljudi drugih zvanja i zanimanja u medijima osvane In memoriam što bi značilo – u sjećanje, na spomen ili u spomen. Kaže se da novine moraju biti pripremljene za smrt javnih osoba, a to znači imati jednog ili više novinara koji u svakom trenutku mogu napisati tekst, prikupiti dokumentaciju, zatražiti izjave meritornih… Dobar novinar i redakcija ne smiju biti iznenađeni.
1979 čitanja | Više >>>

14.05.2006. Blog urednika
Organizirani kriminal Kirin je tog dana završavao boravak u Bruxellesu, a ja putovao u Novi Sad! Poveznica je, ako se pitate što je zajedničko tim putovanjima, organizirani kriminal. On se sastao sa europskim povjerenikom za pravosuđe, slobodu i sigurnost Francom Frattinijem koji je Hrvatskoj obećao pomoć u borbi protiv organiziranog kriminala, zaštite granice, korupcije i trgovine drogom, a ja s kolegama iz regije kako bi izmijenili iskustva o izvještavanju o organiziranom kriminalu...
1653 čitanja | Više >>>

10.05.2006. Blog urednika
Kotlić party Kažu da fotografije govore više od tisuću riječi, ali ja se ovom prigodom nisam vodio tom mišlju. Bilo je planirano potrošiti puno rečenica, dojmove složiti i pretvoriti ih novinarski uradak zvan reportaža, prenijeti vam baš svaki detalj jer se te subote na terasi «Booma» dešavalo sve ono što reportera može nadahnuti – rijedak događaj i još k tome prvi u našem gradu, ugođaj travanjskog dana koji nije pokvarila ni proljetna kiša, mirisi, vino, avantura nepca i grla, gitara, pjesma, družba, smijeh…
1236 čitanja | Više >>>

04.05.2006. Blog urednika
Šutio sam ! Nekada, u onoj državi, odgovorni su pokušavali prikriti svoju odgovornost (dobro ih pamtim, dva važna druga koja su mi tada otežavala posao i danas su na odgovornim mjestima, jedan čak i vijećnik HDZ-a u Gradskom vijeću) proglašavajući osjetljivu temu općim društvenim interesom i štetom koja može biti nanijeta «cijelom kolektivu». Danas, kad dodirnem «osjetljivu temu» kažu mi da ne volim Virovitici i pišem protiv ugleda ovog grada.
1685 čitanja | Više >>>

02.05.2006. Blog urednika
Praznik Ustaljeni običaj obilježavanja Međunarodnog praznika rada u Virovitici neumoljivo tone u bezdan.
1300 čitanja | Više >>>

24.04.2006. Blog urednika
Dobra duša Virovitice Možda je prerano o tome govoriti, ali za sve što je napravila Virovitica bi joj se trebala odužiti. Ulicom, trgom, bistom u krugu bolnice...
1997 čitanja | Više >>>

03.04.2006. Blog urednika
HTV-ova varka Tenis je pobijedio rukomet, Miami Viroviticu, a HTV gledatelje.
1441 čitanja | Više >>>

14.03.2006. Blog urednika
Spušteni pogledi Vrhunski hrvatski reporter i nenadmašni kozer Jovan Hovan, dobitnik najprestižnijih novinarskih nagrada, među kojima je i ona za životno djelo – «Otokar Keršovani», kojega je nedavno u svojoj kolumni spomenula i «Virovitičanka u Zagrebu» često zna napisati da je izdati profesiju isto što i izdati domovinu.
1384 čitanja | Više >>>


Vijesti

 

 

Virovitica.net